Προς το περιεχόμενο

Top proteinomenes tainies?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
η περιεργια σκοτωσε την γατα.. μαλλον ο Paredwse πρεπει να επεμβει γιατι το γαμ.... το θεμα!!

Δεν απαντησες ομως .

Και λυσε μου μια ακομα απορια .

Σε ποιο σημειο της συζητησης εγινε παρεκτροπη - δεν το καταλαβα να πω και την αληθεια.. .

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
sorry εβαλες στο κουρδιστο πορτοκαλι 9 και στο kill bill vol 2 10????

κατοπιν εορτης λιγακι η απαντηση, αλλα ο λογος που εχω αυτη τη βαθμολογια ειναι η εξης: το clockwork orange παρολο που εχει αριστουργηματικο σεναριο σε καποια σημεια μου φανηκε βαρετο, κ το kill bill 2 (οχι τοσο πολυ το 1) παρολο που εχει ηλιθιο στορυ/διαλογους με καθηλωσε σε ολη του τη διαρκεια.οπως ειπα εχω δει τουλαχιστον 200 ταινιες κ εχω βαθμολογησει μονο τις 30, αν κατσω να τις βαθμολογησω ολες πολλα μπορει να σου κανουν εντυπωση.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Απορώ δηλαδή ποιοί βλάκες πάνε και αγοράζουν αυτές τις ασπρόμαυρες ταινίες σε DVD όταν υπάρχουν τόσα σύγχρονα αριστουργήματα' date=' μερικά εκ των οποίων είναι βελτιωμένες εκδόσεις αυτών των αρχαίων ταινιών με τις οποίες ασχολούνται μόνο κάτι σπασίκλες.[/quote']

Βλαξ και σπασίκλας δηλαδή ε; Ωραία, πάντα έψαχνα να δω τι θα βάλω στο κουδούνι της εξώπορτάς μου. :-P

Δημοσ.

Οταν καποιος ανεφερε τον Νονο, δεν εχει σημασια ποιο απο τα 3, ο Λαζαρος ειπε οτι δεν ειναι του γουστου του.Μετα απο καποιες ωρες μεσω ενος site αποφασισε να το δει, μην μιλησω για την Λαμψη και το Ψυχω. :lol:

Ουτε εγω μπορω να θεωρησω τα kill bill επος, ουτε την Θερμαν σε μνημειωδη ερμηνεια, αλλα κι εγω ναι, εμεινα καθηλωμενος κατα την διαρκεια των ταινιων.Καπου ανεφερες το Diablo II, οτι το θεωρεις απο τα καλυτερα RPG παιχνιδια ολων των εποχων.Σωστα;Πως το εμαθες εσυ;Απο φιλο σου η απο το internet επειδη καποιος "γερος", το ειχε παιξει ενω εσυ τοτε επαιζες Tomb raider;:-)

Γουστα ειναι αυτα, αλλα οχι να βαλω σταμπα "δεν θα το δω αυτο γιατι το ειχε δει ο πατερας μου οταν ηταν 20 χρονων", δηλαδη "γερικο". :-)

Ας ειμαστε λιγο πιο ρεαλιστες να το πω;Ποιο ανοιχτομυαλοι;

Αναφερομαι στον Λαζαρο, γιατι μου εκανε εντυπωση.Ουτε θελω να του επιτεθω, ουτε να τον θιξω, προς Θεου.Γι'αυτο υπαρχει και το forum θελω να πιστευω.Καλημερα σε ολους!

Δημοσ.

Aporo giati anoigoume diaforetika topic afou sto tleos i shzhthsh kataligei na tsakonomaste gia ta idia pragmata.San shzhthsh stin bouli mou thumizei.

Molis eskase mouri enas agglos astunomikos kai me rotouse diafora pragmata,gamoto eimai kai aksuristos/akoureutos,lete na arxiso na anhsuxo?(asxeto)

Δημοσ.

re paidia ti syzhtame tora, exei dei kaneis to unleashed(danny the dog) http://us.imdb.com/title/tt0342258/ me ton jet li???? An pate sto imdb, exei 7.3 me 5.000 pshfous, kala milame ligo akoma kai tha mpei sto top 250. An de koitaksete kai ta forum oi perisoteroi milane gia kataplhktiko cinematografy, senario, ermhneies........ kai an paei kai kaneis na pei poso patata htane peftoune kai na ton fane!!!!! Xarakthristiko deigma ton kairon mas kai tou ti pernaei os cool stous neous, dysthxos oxi mono ths amerikhs opos fenetai. Milame h taineia einai na lypasai tis ntomates pou prepei na rixneis stho pani. Pio geleio senario kai tragikes ermhneies den exo ksanadei prosfata. koitakste kai edo gia na parete mia idea gia thn tainia http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=113103

To thema einai oti ta action movies pou bgainoun synexeia xoris kana spoudaio senario kai me kana 2 gnostous ithopoious exoun kataklysei ta cinema. Auta zhtoun oi theates, na perasoun kana dyo wres euxarista xoris poly skepsh, apla na einai cool. Panagia mou thymamai kai to cellular http://www.imdb.com/title/tt0337921/ ekeinh thn patata me thn kim basinger, tainia apokleistika gia thn diafimhsh kinhton. 6.5/10 exei akoma kai poloi to ektheiazoun. Milame gia senario kai acting pragmatika gia gelia. Kai to mr & mrs smith apo ta prosfata den paei piso, anousia tainia, xazo senario, mono yperboliko pistolidi kai 2 cool sex symbols. Auta kanoun epytixia dystyxos.

Δημοσ.
στο κατω κατω, ολα ειναι τελειως υποκειμενικα..

υποκειμενικα δεν ειναι, υποκειμενικος ειναι ο τρπος που τα βλεπεις. Απο την αλλη τιποτα δεν ειναι αντικειμενικο (εκτος απο τα θεωρηματα και τους ορισμους,τα αυταποδεικτα δηλ.),αλλα περισσοτερο αντικειμενικο και λιγοτερο αντικειμενικο.

Στις προτεινομενες ταινιες με καλυψαν τα αρχικα ποστς, και προσθετω τα alien,

aliens,

straship troopers,

event horizon,

Nightmare on elm street (Lazaross ξεκινα με το The new nightmare),

ο εραστης, η κοιλια του αρχιτεκτονα,

τις ταινιες με τα τρια χρωματα,

cap ou pas cap,

delicatessen,

city of lost children και αλλες οπως,

machinist,

The life aquatic,

wedding crashers,Lost in translation,

Leviathan,

the Abyss,

Ζουν αναμεσα μας,

Terminator 1/2,

Last action hero,

H ζωη ειναι ωραια,

Peter pan (R.williams),

Μυθος του ακεφαλου καβαλαρη,

nightmare before christmas,

Οδυσσεια 2001,

Excalibur,

The name of the rose,

οι τρεις σωματοφυλακες,

Robin Hood prince of thieves,

Waterworld

Τελος προς Lazaross: Για σχολια πανω στην ταινια WOTWorlds που ρωτησες δες το αντιστοιχο thread που καλυπτει τοσο τις γνωμες αυτων που τους αρεσε η ταινια, οσο και αυτες εκεινων που δεν τρελαθηκαν (μεταξυ αλλων και εγω).

Δημοσ.

λοιπον, σημερα βγηκα με 2 φιλους μου για βολτα. με ειπαν να παμε να δουμε το fantastic four και οτι οταν βγει το WOTW σε DVD να παμε σε καποιου το σπιτι για να το ξαναδουμε. ( το ειχαμε δει και στο σινεμα. ) εγω τους ρωτησα πρωτα αν εχουν δει καμμια κλασσικη ταινια. μου απαντησαν οχι. μετα τους ειπα αν θα ηθελαν να δουνε το psycho του 60 και το godfather. μολις ακουσαν τις χρονολογιες αρχισαν να γελανε.. μαλιστα προτειναν να δουμε κομωδιες για να γελαμε και οτι εχουν πιο φαση.. και εγω συμφωνησα. αυριο θα παμε να δουμε κομωδια.. δλδ ειναι και το περιβαλλον διπλα μου που με επηρεαζει.. δεν αποφασισα απο μονος μου ετσι στα ξαφνικα να αποκλεισω ενα ειδος ταινιων.

Δημοσ.
λοιπον, σημερα βγηκα με 2 φιλους μου για βολτα. με ειπαν να παμε να δουμε το fantastic four και οτι οταν βγει το WOTW σε DVD να παμε σε καποιου το σπιτι για να το ξαναδουμε. ( το ειχαμε δει και στο σινεμα. ) εγω τους ρωτησα πρωτα αν εχουν δει καμμια κλασσικη ταινια. μου απαντησαν οχι. μετα τους ειπα αν θα ηθελαν να δουνε το psycho του 60 και το godfather. μολις ακουσαν τις χρονολογιες αρχισαν να γελανε.. μαλιστα προτειναν να δουμε κομωδιες για να γελαμε και οτι εχουν πιο φαση.. και εγω συμφωνησα. αυριο θα παμε να δουμε κομωδια.. δλδ ειναι και το περιβαλλον διπλα μου που με επηρεαζει.. δεν αποφασισα απο μονος μου ετσι στα ξαφνικα να αποκλεισω ενα ειδος ταινιων.

ego eimai o monos apo tin parea mou pou vlepei tetoies tainies alla den stamatisa na vlepo kai den tha stamatiso den einai aparaitito na vlepeis tainies panta me parea.......

Δημοσ.
Sorry αλλα η ηλικια για να απολαυσει καποι παιδι καλες και κλασικες ταινιες δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο.Θεληση και διαθεση να υπαρχει.Οσο για κωμωδια σου προτεινω το Life of Brian.

ALWAYS LOOK AT THE BRIGHT SIDE OF LIFE! TOUROU TOUROU

ΧΑΧΑ έγραψες!

Mody Pythons για πάντα :D

Δημοσ.

Monty rules indeed.Μετα ο Mel Brooks.Προσφατα ειδα παλι Young Frankenstein και ενα εχω να πω ο Ιγκορ(προφερεται Αιγκορ) ειναι κορυφη!!

Δημοσ.

http://www.filmsite.org/

Οι λεπτομέρειες που περιέχει για ορισμένα έργα είναι απίστευτες - ενδεικτικά σας λέω να δείτε τις σελίδες για το Jaws, Terminator 2, Clockwork Orange (δεν αναφέρομαι στις σελίδες με ταινίες του Hitchcock γιατί μάλλον δεν ενδιαφέρουν την πλειοψηφία των posters).

(...Btw, ποιός είναι η νέα βελτιωμένη έκδοση του Hitchcock???)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...