Προς το περιεχόμενο

Top proteinomenes tainies?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα δες καμμια πρωτα για να διαμορφωσεις το γουστο σου!

(ειδες ομως που και οι νεοι-ειπαμε ειμαι 18 χρονων-γουσταρουν καποιες κλασικες ταινιες....)

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

emena pali kaneis den me fonaze sto likeio trelo kai pistepse me exoun perasei poli liga xronia apo tote pou to teliosa kai otan tous elega oti eida tin tade tainia pou itan poli palia klp klp oxi apla den me elegan trelo alla etrexan na tin doun

an sinexiseis na vlepeis tainies stin zoi sou stin poreia tha to katalaveis kai tha psaxteis parapano apo to rafi me tis nees kiklofories tou video club

Δημοσ.

To Lazzaros

dhladh to true romance, to pulp fiction, to shashwank redemption, to memento, to ussual suspects, to silence of the lambs, s7ven, american history x, american beauty, amelie, fight club, requiem for a dream, reservoir dogs, donie darco, snatch, lock stock, in america, finding neverland, million dollar baby, xmen2, mystic river, kill bills, Leon......... einai tainies pou den exeis dei kai eisai diatethimenos na prosperaseis gia na deis mono ta teleutaia box office hits?? Kai an ta deis auta, dhladh merikes apo tis kalyteres PROSFATES sxetika tainies ths epoxhs mas, tha se lene sto sxoleio sou "trelo" h mhpos "super cool"? Sou yposxome oti ama noikiaseis opoiadhpote apo autes tis tainies kai ti deis me ti parea sou (h kai kana gkomenaki :lol: ) tha peraseis gamata kai tha sou meinoun sto myalo gia syzhthsh gia poly kairo. Den sou grapsa tis poly koultoriarikes tainies typou Doggvile, alla tainies pou sigoura tha se aresoun.

Loipon sou proteino me kathe neo dvd pou noikiazeis na perneis kai mia apo autes tis tainies, ante na se baloume se mia seira :razz:

Δημοσ.

Sorry αλλα η ηλικια για να απολαυσει καποι παιδι καλες και κλασικες ταινιες δεν παιζει απολυτως κανενα ρολο.Θεληση και διαθεση να υπαρχει.Οσο για κωμωδια σου προτεινω το Life of Brian.

Δημοσ.

Eγω να ρωτησω κατι ?

Λαζαρε ποιες ταινιες ειναι αυτες που ΔΕΝ θες να δεις γιατι τις θεωρεις ξεπερασμενες ?

( Απλα απο περιεργεια ρωταω )

Δημοσ.

η περιεργια σκοτωσε την γατα.. μαλλον ο Paredwse πρεπει να επεμβει γιατι το γαμ.... το θεμα!!

@tzinos απο τις ταινιες που αναφερεις εχω δει μερικες και θελω να δω και αλλες.. δεν ειναι πολυ παλιες.. εγω αναφερομαι σε ταινιες του 1980 και κατω!

Δημοσ.

Εγω ποτε δεν λεω οχι σε καποια κωμωδια, αλλα δεν αποκλεισα ποτε να κατσω να δω καποιο εργο απο αυτα που θεωρει ο Λαζαρος οτι ειναι για "γερους".

Στο γυμνασιο ημουν ακομη οταν ειδα την Λαμψη, το Μπεν Χουρ, το Ψυχω και ολες αυτες τις κλασσικες και αξεπεραστες ταινιες, λογω κυριως του πατερα μου που εχει video club και ειναι αρκετα ψαγμενος.Ακομα μου εχουν μεινει χαραγμενες στο μυαλο μου σκηνες, αξιομνημονευτες φρασεις η αξιομνημονευτοι διαλογοι.

Δηλαδη Λαζαρε, αν σου ελεγε καποιος να δεις π.χ. το Ψυχω, που ειναι εργο της δεκαετιας του 1960 και οχι αδικα χαρακτηριζεται απο τα καλυτερα τρομου ολων των εποχων και απο πολλους αξεπεραστο, θα πεις οχι δεν θα το δω;

Ειμαι στα 21 τωρα, εχω ξαδερφο στα 14 και εχει δει αρκετες ταινιες ηδη που εσυ θεωρεις "γερικες", χωρις λογο πιστευω.Σκεψου το, δες μερικες απο αυτες και που ξερεις, ισως γινεις "φανατικος" των "γεροντιστικων" ταινιων!:lol:

Επειδη βγηκα εκτος θεματος και με συγχωρεις φιλε που ξεκινησες το θεμα, σου προτεινω να δεις σιγουρα καποια(γιατι οχι και ολες;) απο τις παρακατω 10:

1.American history x

2.Se7en

3.Silence of the lambs

4.Fight club

5.Psycho(οχι το remake, μακρια και αλλαργα)

6.Leon

7.Amelie

8.The godfather(και τα 3)

9.Goodfellas

10.Butterfly effect

Δες καποια απο αυτες και ειμαι σιγουρος οτι θα σου κανουν εντυπωση και που ξερεις;Μπορει να μην την εχουν δει οι φιλοι σου και να την προτεινεις να την δειτε ολοι μαζι.Ειμαι σιγουρος οτι θα τις συζητατε για πολυ καιρο!

Δημοσ.

απο αυτες τις 10 δεν εχω δει καμμια, αλλα σκοπευα απο καιρο να δω τα seven,amelie.. επισης ειδα και το psycho,λαμψη αλλα τα remakes.. δεν πιστευω οτι το original psycho θα μου αρεσει περισσοτερο, ενω ηδη εχω δει το καινουριο και εγχρωμο.. δλδ επειδη το σκηνοθετησε ο Alfred Hitchcock ειναι must see;

btw αυτες οι ταινιες που προτεινετε τωρα για να δω δεν ειναι του 198 και κατω! το se7en ειναι του 1995, το leon του 1994.. αυτες βλεπονται.. αλλα οχι και psycho του 1960! ( και ποσο μαλλον ενω εχω ηδη δει την βελτιωμενη εκδοση.. οσο αφορα στο χρωμα τουλαχιστον :D )

και κατι αλλο.. τα War Of The Worlds, Matrix, LOTR, BLADE, KILL BILL κτλ καινουρια, δεν σας αρεσαν για ποιον λογο; και πχ λετε οτι περιμενατε κατι παραπανω στο WOTW αφου παιζει ο Cruise και σκηνοθετει ο Spielberg.. τι ειναι αυτο το παραπανω που ζητατε; γιατι δεν σας αρεσε; γιατι η ημερα ανεξαρτησιας ειναι καλυτερη; μερικους φιλους που ρωτησα αν πρεπει να δω την ημερα ανεξαρτησιας και αν ειναι καλυτερη απο το WOTW με ειπαν " πλακα μου κανεις τωρα; "

περιμενω αποψεις σας..

Δημοσ.

Ε, ναι. Σιγά μη δεις ταινία του 1960 και μάλιστα ασπρόμαυρη. Και στο κάτω κάτω, ποιός ήταν ο Hitchcock που θα ασχοληθούμε μαζί του όταν υπάρχει νέα και βελτιωμένη έκδοση. Σιγά μη δούμε τη Λάμψη του Kubrick όταν υπάρχει και αυτή σε βελτιωμένη έκδοση. Δηλαδή τι παραπάνω μπορεί να έχει ο Nicholson από τον Steven Weber.

Απορώ δηλαδή ποιοί βλάκες πάνε και αγοράζουν αυτές τις ασπρόμαυρες ταινίες σε DVD όταν υπάρχουν τόσα σύγχρονα αριστουργήματα, μερικά εκ των οποίων είναι βελτιωμένες εκδόσεις αυτών των αρχαίων ταινιών με τις οποίες ασχολούνται μόνο κάτι σπασίκλες.

Δημοσ.

krima gi' ayta pou les pantws

den einai krima pou den exeis asxolithei poly(allwste eisai mikros akoma)

alla to krima einai oti exeis valei parwpides kiolas

akou leei exei xrwma auto to psycho ara giati n' asxolithw me to palio!

eisai sovaros??

ma poso eukola aporripteis pragmata pou den gnwrizeis?!

emeis eimaste geroparaksenoi pou exoume psaxtei dld, apoktisame kapoia trivi

me to antikeimeno(osi ki an einai auti) kai theloume na vlepoume kati pio sovaro

apo ta skoupidia pou genikws mas pasarontai?

fantasou na milagame kai gia tpt pio vary dld, na sou proteiname na deis

tpt pasolini,bergman kai tarkovsky ti th' akougame....

min pareksigitheis, filika sta lew

• Like 1
Δημοσ.
απο αυτες τις 10 δεν εχω δει καμμια' date=' αλλα σκοπευα απο καιρο να δω τα seven,amelie.. επισης ειδα και το psycho,λαμψη αλλα τα remakes.. δεν πιστευω οτι το original psycho θα μου αρεσει περισσοτερο, ενω ηδη εχω δει το καινουριο και εγχρωμο.. δλδ επειδη το σκηνοθετησε ο Alfred Hitchcock ειναι must see;

btw αυτες οι ταινιες που προτεινετε τωρα για να δω δεν ειναι του 198 και κατω! το se7en ειναι του 1995, το leon του 1994.. αυτες βλεπονται.. αλλα οχι και psycho του 1960! ( και ποσο μαλλον ενω εχω ηδη δει την βελτιωμενη εκδοση.. οσο αφορα στο χρωμα τουλαχιστον :D )

και κατι αλλο.. τα War Of The Worlds, Matrix, LOTR, BLADE, KILL BILL κτλ καινουρια, δεν σας αρεσαν για ποιον λογο; και πχ λετε οτι περιμενατε κατι παραπανω στο WOTW αφου παιζει ο Cruise και σκηνοθετει ο Spielberg.. τι ειναι αυτο το παραπανω που ζητατε; γιατι δεν σας αρεσε; γιατι η ημερα ανεξαρτησιας ειναι καλυτερη; μερικους φιλους που ρωτησα αν πρεπει να δω την ημερα ανεξαρτησιας και αν ειναι καλυτερη απο το WOTW με ειπαν " πλακα μου κανεις τωρα; "

περιμενω αποψεις σας..[/quote']

Επειδη διαβασα ολα αυτα και εμεινα πραγματικα αφωνος αν θες να δεις κατι απο spielberg δες την λιστα του σιντλερ παρολο που ειναι ασπρομαυρη

και οσο επειδη το σκηνοθετησε ο Hitchcock ναι ειναι must see αν εισαι ταινιοβιος η οπως αλλιως το λες με τους φιλους σου

Ακομα η μεταφορα της λαμψης ειναι μια @@@@@@@@ ενω το original ειναι επος

Δεν ειπε κανεις οτι δεν του αρεσε ο αρχοντας ουτε το kill bill ουτε το matrix (το πρωτο παντα γιατι μετα ξεφευγει λιγο........) επειδη ειναι καινουργιες ταινιες εμενα προσωπικα οι συγκεκριμενες μου αρεσαν το θεμα ομως ειναι να καταλαβαινουμε τι βλεπουμε και να μην φτασουμε στο σημειο να μας αρεσουν ολα ετσι λοιπον αυτο που σου προτεινω ειναι να κατσεις να δει και καποιες παλιες ταινιες και θα καταλαβεις

Γιατι ειναι σαν να μου λες οτι μετα απο παρα πολλα χρονια τα εγκονια σου δεν θα θελουν να δουν το blade με το οποιο εσυ ξετρελαθηκες

καταλαβες???????????

Δημοσ.

συγνωμμη κιολας, αλλα υπαρχει καποιο προβλημα που δεν θελω να δω το psycho του 60 και το the shining του 80; ειναι λογος αυτος για αντιπαθειες;

και θελω να μου απαντησετε για το ερωτημα που εθεσα για τις τωρινες ταινιες.. και μην πει κανεις οτι τα KILL BILL δεν ηταν τελεια...

ρε dim_b πολυ ειρωνια εχει πεσει.. εξαλλου αυτος ηταν και ο σκοπος που εγινε remake του psycho.. ειχα διαβασει σε καποιο site οτι ο σκηνοθετης το εκανε μονο και μονο για να προσελκυσει τους νεους που σιγουρα δεν θα ενδιαφερθουν για μια ταινια χωρις χρωμα.. αυτος τα ειπε, οχι εγω!!

επισης πηγα ετσι για την πλακα μου στο imdb για να δω τα comments των μελων σχετικα με το remake του psycho. Οχι πως δεν το φανατστηκα, αλλα σχεδον ολοι ειχαν δει το κλασσικο και το συγκρινουν με αυτο!

οριστε τι λενε : Anne Heche as Janet Leigh? Who dressed her? Viggo Mortensen with a cowboy hat. Viggo is a superb actor but in this case he couldn't make us forget John Gavin

σχεδον ολοι λενε τα ιδια.. μα καλα! αυτη στην θεση εκεινης!! και εγω το ιδιο θα πω εαν βγει ενα remake του KILL BILL και θα το γιουχαρω, γιατι για εμενα η Uma Thurman ειναι μια και μοναδικη στον κοσμο..

πλακα πλακα μπορει να λεω και εγω βλακειες αφου δεν τις εχω δει καν!! στο http://www.filmaffinity.com που ειμαι μελος και στα recommended που με προτεινουν οι soulmates μου βρισκονται με βαθμο 9.1 και ανω τα :

Psycho (1960)

Reservoir Dogs (1992)

The Godfather (1972)

Godfather: Part II (1974)

Pulp Fiction (1994)

Δημοσ.

Στην αρχη σκεφτηκα να πω του lazaross οτι πραγματικα χανει με την απορριψη του να δει ταινιες αριστουργηματα που του προτειναν πολλοι και οτι ΠΡΕΠΕΙ να τις δει για να εχει μια πιο σφαιρικη κινηματογραφικη αποψη ,ωστε να μπορει να διαλεγει καλυτερες ταινιες στο μελλον και να αποφευγει να βλεπει ΜΟΝΟ τις πολυδιαφημιζομενες.

Μετα ομως προσεξα τις ταινιες που προτεινει ο john1987 ενας 18χρονος που ειναι πανω κατω στην ιδια ηλικια του lazaross αν καταλαβα καλα.Ταινιες οπως το Dogville,Gataca,Koyrdisto portokali δεν εχουν δει πολλοι 18αρηδες και να τους αρεσουν μαλιστα.Οποτε για να κατσει να δει αυτες τις ταινιες (και να συνεχισει να τις βλεπει)ο lazaross πρεπει να αλλαξει τροπο σκεψης,κουλτουρα,παιδεια και γενικοτερα αλλο μυαλο για να αποκτησει τετοιο γουστο.

Οποτε νομιζω οτι ειναι καλυτερο να συνεχισει να βλεπει ταινιες τυπου Blade,dead of the dead(καπως ετσι :D )κτλ. Δεν υπαρχει λογος να ψαχτει για κατι αλλο αφου αυτο που βλεπει τον ικανοποιει.Παντα θα κυνηγαει ταινιες αναλογες οπως κανουμε ολοι.

Συμπερασμα:ειμαι της αποψης να μην δει τις ταινιες που του προτεινετε επειδη πολυ απλα δεν θα του αρεσουν. :mrgreen:

Δημοσ.

dawn,shaun,land,night,day,house of the dead.. :D

αλλα τωρα με κανατε να παω να τις νοικιασω και να τις δω ετσι απο περιεργεια! πρωτα θα παρω τα original Λαμψη και Psycho και μετα βλεποντας και κανοντας!

πιστευω να υπαρχουν στα video clubs, σωστα;

Δημοσ.

Ναι Υπαρχουν γιατι την εποχη που αρχισαν να δημιουργουνται τα video clubs ηταν απο τις πρωτες ταινιες που εβαλαν σε μορφη vhs τοτε και απο τις πιο περιζητητες ταινιες μεχρι και σημερα........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...