Προς το περιεχόμενο

Top proteinomenes tainies?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia...ntrepomai pou to lew alla apo cinema eimai entlws asxetos!Exei kanena xrono pou xekinisa ousiastika na vlepw tainies kai tha ithela an mporousate ws eidikoi na mou dwsete ta fwta sas gia na xekinisw na vlepw tis pio koryfaies tainies (wste toulaxiston na mi ginomai roba stis parees!!).Ofeilw na omologisw oti apo tote pou xekinisa na vlepw exw metaniwsei pou toso kairo den parakolouthousa tainies!Exw dei poly liges poly gnwstes kai koryfaies opws TItaniko kai 6h aisthish.Kapoia allh pou proteinetai gia emas tous asxetous?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα δεν ειναι θέμα να σου προτείνει ο καθένας τις ταινίες που του αρέσουν. Διαβάζεις περιγραφή (εδώ ή στο http://www.imdb.com ή αλλού) και νοικιάζεις. Δεν υπάρχουν απαραίτητα must see ταινίες και φυσικά φαντάζομαι δεν βλέπεις ταινίες για να κάνεις φιγούρα στην παρέα σου! Και έχοντας πει αυτά να σου προτείνω το...;)

Δημοσ.

για να σε βοηθησω λιγακι(μη νομιζεις οτι εχω δει και παρα πολλες ταινιες...)παρε το vote history μου απο το imdb σε βα8μολογιες απο 8 εως 10...(δυστυχως δεν παιρνει δεκαδικους....)

A Clockwork Orange (1971) 10

The Shawshank Redemption (1994) 10

American Beauty (1999) 9

American History X (1998) 9

Ben-Hur (1959) 9

Dogville (2003) 9

Fight Club (1999) 9

The Godfather (1972) 9

Goodfellas (1990) 9

Raging Bull (1980) 9

Se7en (1995) 9

The Silence of the Lambs (1991) 9

The Sting (1973) 9

The Usual Suspects (1995) 9

The Age of Innocence (1993) 8

Back to the Future (1985) 8

A Beautiful Mind (2001) 8

Blue Velvet (1986) 8

The Bounty (1984) 8

The Butterfly Effect (2004) 8

Catch Me If You Can (2002) 8

The Conversation (1974) 8

Experiment, Das (2001) 8

Forrest Gump (1994) 8

Gattaca (1997) 8

Gladiator (2000) 8

The Godfather: Part II (1974) 8

The Insi Léon (1994) 8

Leggenda del pianista sull'oceano, La (1998) 8

Man on Fire (2004) 8

Murder by Death (1976) 8

The Pianist (2002) 8

Road to Perdition (2002) 8

The Sixth Sense (1999) 8

Sling Blade (1996) 8

Taxi Driver (1976) 8

Training Day (2001) 8

Twelve Monkeys (1995) 8

The X Files (1998) 8

απο τις 163 ταινιες που θυμαμαι και ψηφισα στο imdb ειναι αυτες απο 8-10 προς το παρον...ειναι απλως μια πρωτη εντυπωση,δεν το σκεφτηκα πολυ αλλα ειναι ενδεικτικο...

θα σου προτεινα να αρχισεις με a clockwork orange(κουρδιστο πορτοκαλι) και το shawshank redemption(ριτα χειγουορθ η τελευταια εξοδος) μιας και τους εχω βαλει 10!

• Like 1
Δημοσ.

ψηφίζω ελάχιστες σε σχέση με αυτές που βλέπω ταινίες αλλά όπως κ να'χει πάρε και το δικό μου history:

Amores perros (2000) 10

Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bom (2003) 10

Cidade de Deus (2002) 10

Crash (2004) 10

Fight Club (1999) 10

Kill Bill: Vol. 2 (2004) 10

Lenny (1974) 10

Memento (2000) 10

Monday (2000) 10

Pulp Fiction (1994) 10

Sen to Chihiro no kamikakushi (2001) 10

Todo sobre mi madre (1999) 10

21 Grams (2003) 9

American Beauty (1999) 9

A Clockwork Orange (1971) 9

Intermission (2003) 9

Requiem for a Dream (2000) 9

Trzy kolory: Bialy (1994) 9

Bin-jip (2004) 8

Ken Park (2002) 8

The Hitcher (1986) 8

The Pianist (2002) 8

Se7en (1995) 8

Trois couleurs: Rouge (1994) 8

Trois couleurs: Bleu (1993)

• Like 1
Δημοσ.

War of the Worlds 10

Dawn of the Dead 10

Kill Bill: Volume 2 (AKA Kill Bill Vol. 2) 10

Shaun of the Dead 10

Spider-Man 2 (Spiderman 2) 10

The Lord of the Rings: The Return of the King 10

Kill Bill: Volume 1 (AKA Kill Bill Vol. 1) 10

The Matrix Reloaded 10

The Lord of the Rings: The Two Towers 10

Spider-Man 10

Blade II (Blade 2) 10

Not Another Teen Movie 10

Titanic 10

Ocean's 12 (Ocean's Twelve) 9

Mr. and Mrs. Smith 9

The Matrix: Revolutions 9

Halloween: Resurrection 9

• Like 1
Δημοσ.

λαζαρε δευρο εξω!

σοβαρλογεις η εγραψες για πλακα 10αρια και 9αρια???????

διαφωνω σε ολα!τα εχω δει ολα εκτος απο αυτα που περιεχουν τη λεξη dead...και σε κανενα απο αυτα δεν εχω βαλει πανω απο 7...φοβερη ομογουστιαση!

Δημοσ.

den ksero pos na to po xwris na me pareksigisei o lazaros, alla nomizo oti einai kapou sta 17 kai tora exei na arxisei na asxoleitai me tainies, ypologistes, mousikes.... Toulaxiston auto katalaba apo kapia dika tou post pou proseksa. Opote dikaioutai na nai ligo afelhs kai aplos sthn krish tou. Mhn perimente diladh na milaei gia ton david lynch h ton lars von trier, giati apla den ta xei anakalypsei akoma auta. Kai mias kai to hollywood mas pasarei mr & mrs smith, not another teen movie, blade....ktl... tote se proth fash auta tha blepei kai o lazaros, mexri na arxisei na thn psaxnei perisotero.

Δημοσ.

πολυ κοντρα πεφτει.. και εγω σχεδον λες τις ταινιες που προτεινατε δεν προκειται να τις δω ποτε στην ζωη μου. οσο για το not another teen movie, ειναι η καλυτερη κομωδια που εχω δει οχι μονο εγω, αλλα και οι φιλοι μου. την εχω δει 3 φορες και συνεχεια γελαω μεχρι σκασμου!!

αν δεν παρει το KILL BILL 10, δεν το παιρνει κανενα..

και ναι οντως, εχει 2 χρονια που βλεπω ταινια και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το godfather και αλλες ταινιες δεκαετιας 70-80.. δεν πιστευω και εσεις σε τετοια ηλικια να τα ξερατε ολα;

και αυτα προτεινω εγω, και σε οποιον του αρεσει.. μην κανετε τζαμπα ποστς για να λετε αν συμφωνειτε με εμενα ή οχι..

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

και αυτα προτεινω εγω' date=' και σε οποιον του αρεσει.. μην κανετε τζαμπα ποστς για να λετε αν συμφωνειτε με εμενα ή οχι..[/quote']

Έχει το δίκιο του κι ο lazaross.

Άλλωστε κινηματογραφόφιλοι (υποτίθεται ότι) είμαστε, θυμόμαστε την ατάκα opinions are like assholes: everybody's got one που αποδίδεται στον Clint Eastwood.

Τι κι αν του αρέσει το Not Another Teen Movie ή το Matrix: Revolutions; Υπάρχουν και τέτοιοι θεατές, όσο κι αν κλείνουμε τα μάτια ή τους χαρακτηρίζουμε 'ανώριμους' ή 'πιτσιρικάδες' ή 'άσχετους'. Ας θυμηθούμε όλοι ότι κάτι που αρέσει σε εμάς πιθανόν να μην αρέσει σε κάποιους άλλους.

Απλά λέω ότι δεν χρειάζεται να προχωρούμε σε χαρακτηρισμούς για τα γούστα του καθενός. :)

ΥΓ: Η παρέμβασή μου δεν είναι του moderator που έρχεται να 'μαλώσει' τα υπόλοιπα μέλη. Είναι του απλού μέλους που, μπορεί μεν να διαφωνεί κάθετα με τον lazaross αλλά σέβεται το δικαίωμά του να του αρέσει ό,τι του αρέσει.

Απλά μην με αναγκάσετε να πάω κινηματογράφο μαζί του και μην αναγκάσετε εκείνον να έρθει κινηματογράφο μαζί μου. :)

Δημοσ.
και δεν θα κατσω να ασχοληθω με το godfather και αλλες ταινιες δεκαετιας 70-80..

Γιά ποιό λόγο; Τι είναι αυτό που σε κάνει να μη θέλεις να ασχοληθείς με παλιότερες ταινίες;

Το ότι έβαλες 9 στο Halloween: Ressurection, δε σε κάνει να θέλεις να δεις και την πρώτη ταινία της σειράς που κατά γενική ομολογία είναι πολύ καλύτερη;

ΥΓ. Μην το πάρεις στραβά. Δεν κρίνω τις επιλογές σου. Απλά μου έκανε εντύπωση που απορρίπτεις έτσι απλά όλες τις παλιότερες ταινίες και θέλω να μάθω γιατί.

Δημοσ.

λαζαρε γιατι το παιρνεις προσωπικα...

εγω ειμαι 18 χρονων και εχω δει αρκετες ταινιες τα τελευταια 3-4 χρονια αλλα δεν ανεχομαι να εισαι τοσο απορριπτικος,δοκιμασε κατι πρωτα και μετα κατακρινε το...

εμεις απλα λεμε τη γνωμη μας γιατι μας εκανε λιγακι εντυπωση η λιστα σου...μην εισαι τοσο απολυτος...να δουμε σε ποσα χρονια θα θυμασαι αυτες τις ταινιες...

βεβαια μπορεις να προτεινεις οτι θελεις,αλλα δες καταρχας καποιες κλασικες ταινιες και μετα προτεινε...

Δημοσ.
δε σε κάνει να θέλεις να δεις και την πρώτη ταινία της σειράς που κατά γενική ομολογία είναι πολύ καλύτερη;
εχω δει ολες τις σειρες halloween :P το 1 δεν μου αρεσε σχεδον καθολου.. το 3 ηταν για κλαμματα! το μονο που αξιζε ηταν αυτο και το H20. Το ιδιο και με το Friday the 13th.. η πρωτη ταινια ηταν για κλαμματα..

και δεν πιστευω κανεις στην ηλικια μου να βλεπει αυτες τις ταινιες.. ( δεν πιστευω να θελει να τον φωναζει ολο το λυκειο "τρελο" !! :D ) ουτε πιστευω οτι εσεις οι μεγαλοι ( γεροι :P ) τις εχετε δει τωρα. πριν 5-20 χρονια θα τις ειδατε και θα σας αρεσαν.. και εγω το DIABLO II δεν το αλλαζω με κανενα αλλο rpg παιχνιδι και ας ειναι παλιο.. ετσι και οι ταινιες που εβαλα 10, σε εικοσι χρονια θα κανω εγω και οι συνομιλικοι, οπως κανετε και εσεις με αυτες τις ταινιες..

να πω οτι δεν εχω δει καμμια απο τις παλιες ταινιες, απλα συμπεραινω οτι δεν θα εχει δραση και εφφε, οποτε δεν ειναι του γουστου μου..

Γνωμη μου παντα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...