Προς το περιεχόμενο

backup dsl συνδεσης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω dsl με forthnet και σημερα δοκιμασα απο το χωριο να μπω με pstn γραμμη αφου στην Αθηνα ειχα κλειστο το pc...Δεν τα καταφερνα και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι αφου το modem ηταν ανοιχτο δεν μπορουσα και επρεπε να κλεισω το Modem για να μπω....Αυτο ισχυει και σε αλλους isp ??? :-? :-? :-? :-?

Δημοσ.

με εμενα που εχω otenet δεν ισχυει,εχω μπει απο αλλες γραμμες με ανοιχτο το pc στο σπιτι!

ααα εχω usb modem λογικα αν εχεις modem που μπαινει σε καρτα δικτιου δεν θα μπορεις να μπεις γιατι εισαι στο net ακομα και οταν ειναι κλειστο το pc!

επισης ειχα μπει και σε απλη γραμμη και σε isdn!!!

Δημοσ.

Γιατί το άφησες ανοιχτό το modem βρε Γιάννη αφού έφυγες για 15 μέρες;

Προφανώς, αφού το modem κάνει login αυτόματα, η Forthnet σε βλέπει online ακόμα και αν το PC σου είναι κλειστό οπότε δεν σε αφήνει να κάνεις ξανά login με το ίδιο username.

Δημοσ.

το λογικο ειναι να μην μπορεις να μπεις γιατι αφου ειναι ανοικτο το modem, εχει ηδη συνδεθει με το δικτυο, δλδ εχει παρει μια ip. αν τωρα, η εταιρια σου δινει το δικαιωμα να μπορεις να μπεις και με dsl και με pstn ή isdn ταυτοχρονα αυτο δε το ξερω....

Δημοσ.
το λογικο ειναι να μην μπορεις να μπεις γιατι αφου ειναι ανοικτο το modem, εχει ηδη συνδεθει με το δικτυο, δλδ εχει παρει μια ip. αν τωρα, η εταιρια σου δινει το δικαιωμα να μπορεις να μπεις και με dsl και με pstn ή isdn ταυτοχρονα αυτο δε το ξερω....

Η οτενετ στο δινει σιγουρα!

Νομιζω και η forthnet αλλα δεν ειμαι σιγουρος!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...