BIAP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Αυτα τα κτητικα [θεματα μου] paschalia ειναι ιδιαιτερως ενοχλητικα. Σε τελικη αναλυση ανοιγεις 123983749587495687 θεματα το δευτερολεπτο στα οποια καλυπτονται κατα κυριο λογο οι αποριες σου απο αλλα μελη, μηπως να αρχισουν να ζητανε πνευματικα δικαιωματα για τις γνωσεις που παρεχουν και τις ατελειωτες λιστες που δημιουργουν? Ο Ζουγας που αναφερθηκε παραπανω παιζει να ειναι απο τα καλυτερα που ταιριαζουν στην περισταση.
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Λογω ζεστης και νευρων (εξαιτιας αυτης) ' date=' σκεφτηκα να ανοιξω ενα τοπικ ζητωντας (αν υπαρχουν ) τραγουδια που να εχουν σαν θεμα τους : [b']ξυλο , ξυλο , ξυλο και ξυλο [/b](εκτονωση δλδ ) . Υπαρχουν ? Νομίζω ένα είναι το καταλληλότερο τραγούδι για την περίσταση αυτή, με τόσο ξύλο νομίζω ζητάς αυτό: Ανδρέας Μικρούτσικος - κουτσουράκι ΥΓ.δεν είναι μέταλ , ούτε χαρντ ρόκ
paschalia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ευχαριστω για τις προτασεις σας . Hugelucky δυσκολο ? κι'ομως υπαρχουν . thx_25e ευχαριστω για το ''γυαλια καρφια'' ΒΟΟΜΒΟΟΜ ευχαριστω για την προταση . σαν τιτλος ειναι πολυ ταιριαστος για το ξυλο που ζηταω . ΒΙΑΡ νομιζω οτι με μπερδευεις με αλλους χρηστες ... -εγω δεν ανοιγω τοπικς με τις αποριες μου , τις ρωταω σε ηδη υπαρχοντα τοπικ . Και οχι δεν ζηταω πνευματικα δικαιωματα στα τοπικ που ανοιγω , ουτε επιβαλλω το ρυθμο που θελω ,θα ηταν παραλογο να ζητω κατι που δεν κανω εγω . Απλα θετω θεμα τοπικ ΜΟΥ , οταν βλεπω οτι παει να παιχτει ξυλο ξυλο () και θελω να το αποτρεψω . Αν αυτο ειναι κακο , τοτε λυπαμαι αλλα θα το κανω - οχι για μενα αλλα για να μη γινει σκοτωμος και τρεχει μετα ο υπευθυνος -οι ,σουπερ μοντς να κατευναζουν τα πνευματα . Νομιζω οτι μια τετοια υποχρεωση την εχουν ολα τα μελη -ποσο μαλλον οι ιδρυτες του εκαστοτε τοπικ - σωστα ?
Dr_Slump Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 άκου κάτι σε offspring και γενικά punk rock που το σηκώνουν και γυναίκες
BIAP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Παρε ενα Βαμβακαρη[αρχηγο]-Μικρος αρραβωνιαστηκα Μικρός αρραβωνιάστηκα κορόϊδο που πιάστηκα και πήρα μια μπεμπέκα μαγκιόρα για γυναίκα Στο γάμο μάγκα να 'σουνα να δείς καλαμπαλίκι σα να 'μουνα υπόδικος και περιμένω δίκη Και βγήκε η απόφαση πως είμαι παντρεμένος να κουβαλώ καθημερινώς σα γάϊδαρος στρωμένος Επήρα τη γυναίκα μου παίρνω το μπουγιουρντί μου τα σέα μου τα μέα μου και βουρ για το τσαρδί μου Την άλλη μέρα ξύπνησα τότε να δείς μεράκια αφού δεν είχαμε ψιλή κι αυτή 'θελε χαδάκια Να φύγω και να κουνηθώ δε μ' άφην' απ' το σπίτι κι ένα χαλκά από σίδερο μου πέρασε στη μύτη Παίρνω ένα ξύλο από οξιά κι απάνω της το σπάω της δίνω ξύλο αλύπητο φεύγω κι ακόμα πάω p.s οσο για τα υπολοιπα, I hear you, but all I hear is blablabla Μια ματια στα θεματα που εχεις αρχισει θα φρεσκαρει τη μνημη σου :grin:
BIAP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Εναλλακτικη λυση που τα σπαει: Μανωλης Mητσιας - Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου - "Το ξύλο" Άμα ήμουν ξύλο, ίσως να με καίγανε ή για πόρτας φύλλο πως βαστάω να λέγανε. Άμα ήμουν κυπαρίσσι, ζωντανή θα 'χες γυρίσει κι άμα ήμουν έλατο, το χειμώνα με κορόνα στο κεφάλι γέλα το. Αλλά ήμουν άνθρωπος και αγάπησα εσένα που έμοιαζες φιλάνθρωπος για κορμιά πελεκημένα Στη φωτιά σου μ' έκαψες και την πόρτα τι μου κλείνεις κυπαρίσσι μ' έθαψες με πληγώνεις και με κρίνεις... Αλλα επειδη το θεμα χρειαζεται μια πιο hardcore αντιμετωπιση, παρε να 'χεις: ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΞΥΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΒΓΑΛ'ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΛΑΤΟ ΑΥΓΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ Aλλη μια εκτονωση [οπως τη βρισκει κανεις]: ΛΕΠΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ
Cristina Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Θα μπορούσατε να περιορίσετε τα posts σας σε αυτό που ζητάει η Paschalia;
thx_25e Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Πάρε κι ένα ακόμα κομματάκι από μένα, που είναι τρομερός συνδυασμός, έχει και ξύλο και "ξύλο": Ammi Stewart - Knock On Wood
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.