paschalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Λογω ζεστης και νευρων (εξαιτιας αυτης) , σκεφτηκα να ανοιξω ενα τοπικ ζητωντας (αν υπαρχουν ) τραγουδια που να εχουν σαν θεμα τους : ξυλο , ξυλο , ξυλο και ξυλο (εκτονωση δλδ ) . Υπαρχουν ?
paschalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Οχι , δεν θελω τραγουδια εκτονωσης , αλλα τραγουδια που να μιλανε για ξυλο περισσοτερο . Βασικα μιλαω για τραγουδια εκτος μεταλ ,χαρντ ροκ κλπ οπως ηταν τα περισσοτερα απο οσα εχουν προταθει στο τοπικ που εδειξες .
nthanasis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 to an pas me alli tha sou spaso to kefali sou kanei?????????
Edgar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 titlos topic: Τραγουδια εκτονωσης main post:Λογω ζεστης και νευρων (εξαιτιας αυτης) ' date=' σκεφτηκα να ανοιξω ενα τοπικ ζητωντας (αν υπαρχουν ) τραγουδια που να εχουν σαν θεμα τους : ξυλο , ξυλο , ξυλο και ξυλο ([b']εκτονωση[/b] δλδ ). Οχι ' date=' δεν θελω τραγουδια εκτονωσης[/b'] ... :roll: :roll: :roll: .... i give up... .... :roll: :roll: :roll:
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Οχι ' date=' δεν θελω τραγουδια εκτονωσης , αλλα τραγουδια που να μιλανε για ξυλο περισσοτερο .Βασικα μιλαω για τραγουδια εκτος μεταλ ,χαρντ ροκ κλπ οπως ηταν τα περισσοτερα απο οσα εχουν προταθει στο τοπικ που εδειξες .[/quote'] Τελικά θέλεις ή δεν θέλεις; Και αν θέλεις, ξέρεις σίγουρα τί θέλεις;
Edgar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Για όταν είσαι μπριζωμένος και θες να τα σπάσεις όλα... (apo to allo topic pou protathike parapano) fantazomai pos o Cue den tha ta spasei sto ksilo (opos theleis paschalia) ola alla me tilekinisi... houm.... :roll: Paschalia, pas chala? :roll:
paschalia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Προς το διδυμο Εντγκαρ - Κριστινα . Εκτονωση ειναι και να χτυπιεσαι σαν φραπε ακουγοντας τους Doors η τους Metallica , εκτονωαη ειναι και το να πετας πραγματα στον τοιχο , εκτονωση και το να εχεις μπροστα σου καποιον που εχεις αχτι και να τον δειρεις.( παει αυτο) . - Κριστινα δεν ειδες το εξης Βασικα μιλαω για τραγουδια εκτος μεταλ ,χαρντ ροκ κλπ οπως ηταν τα περισσοτερα απο οσα εχουν προταθει στο τοπικ που εδειξες . Δεν γυρευω τραγουδια των πρωτων δυο περιπτωσεων που ειπα , γιατι δεν μου αρεσει η μεταλ και χαρντ ροκ και δεν θελω απλα να εκτονωθω ,to ξαναγραφω αλλη μια δοση . Ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε πια . Οσο για αυτο που απορεις Εντγκαρ εχεις δικιο, δεν το διατυπωσα σωστα . Επρεπε να γραψω ''Δεν θελω τραγουδια εκτονωσης απλα αλλα κλπ κλπ '' . Οσο για το αν παω καλα , ναι ο γιατρος μου ειπε οτι ποτε δεν ημουν καλυτερα , ευχαριστω για την εννοια . Καμια αλλη απορια ? Επισης πρεπει να διαβαζετε πιο προσεχτικα τι γραφει ο αλλος γιατι ενα τεταρτο πριν γραψετε τα δικα σας , ενα μελος επιασε ακριβως τι θελω να πω . Εκτος και αν ουτε αυτο το μελος δεν παει καλα ....,συμφωνεις Εντγκαρ ? Nthanasis θενκς για την προταση , κατι τετοιο ψαχνω .
thx_25e Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Ευτυχώς paschalia που επισημαίνεις με bold να διαβάζουμε πιο προσεχτικά! Και τώρα που το είδαμε αυτό και το προσέξαμε, άμα θες τραγούδι εκτόνωσης, έχω εγώ να σου προτείνω ένα. Του Ζουγανέλη, που έλεγε "για να μείνεις εκτός νόσου, εκτονώσου, εκτονώσου". Είναι ότι πρέπει για την περίπτωση νομίζω. (Εδώ βέβαια θα πετούσα και το emoticon taka, αλλά θα συγχιστείς!)
paschalia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 thx_25e εισαι το alter ego της Κριστινα ή του Εντγκαρ ? εισαι ο δικηγορος τους ? ή απλα ειδες υποψια flame και ειπες να χωθεις ?
Cristina Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Paschalia, να είσαι σίγουρη πως ούτε εγώ αλλά ούτε και ο Edgar είχαμε σκοπό το flame. Δεν το συνηθίζουμε άλλωστε. Ένα χρόνο που είσαι εδώ μέσα έ π ρ ε π ε να το έχεις καταλάβει. Το θέμα είναι πως αρκετές φορές δεν διατυπώνεις καλά αυτά που ζητάς και συνήθως είναι πολύπλοκο το σκεπτικό σου, με αποτέλεσμα να συμβαίνει αυτό που μόλις έγινε. Δε χρειάζεται να είσαι σε διαρκή άμυνα, μόνο προσπάθησε να διατυπώνεις προσεκτικά τι θες ακριβώς (για να μην τα «πιάνει» μόνο ένα μέλος που μάλλον και αυτό έκανε πλάκα... αλλά κι εμείς οι υπόλοιποι που αδυνατούμε να σε καταλάβουμε) και όχι να δικαιολογείς τ' αδικαιολόγητα, όταν είδες πως υπήρχε ήδη άλλο θέμα, προκειμένου να μην κλειδωθεί αυτό. Ας μείνει εδώ η «παρεξήγηση» όμως γιατί τελικά θα κλειδωθεί, αλλά για άλλους λόγους. Και για να έρθουμε στο θέμα μας, τελικά θες Ελληνικά τραγούδια (λαϊκά, ποπ) που να έχουν στον στίχο τους κάτι σχετικό με ξύλο; Γιατί για μουσική λίγο δύσκολο μου φαίνεται να μπορείς να ξεσπάσεις, εκτός και αν ξεσπάς με τσιφτετέλι.
paschalia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Βρε Κριστινα , εγω ειμαι πολυπλοκη ή το σκεπτικο μου οταν λεω οτι γυρευω τραγουδια -εκτος μεταλ ή χαρντ ροκ- τα οποια να εχουν θεμα τους -οπως το λεω και στο πρωτο ποστ - ξυλο ξυλο ξυλο ? Με συγχωρεις κιολας (αν φαινεται αμυνα οτι γραψω) αλλα αν οι στιχοι ενος τραγουδιου δεν ειναι το θεμα του τοτε εγω δεν εχω πιασει το νοημα .. Και ναι , το ξερω οτι δεν συνηθιζετε τα flames , οπως και εγω δεν συνηθιζω να ενοχλουμαι απο την πορεια -παρα ελαχιστων περιπτωσεων- των τοπικ που ανοιγω - ποσο μαλλον για το αν θα κλειδωθουν για τον α ή β λογο ή οχι . Οσο για το τι γυρευω , ειπα παραπανω οτι δεν θελω μεταλ ή χαρντ ροκ , δεν εβαλα αλλο περιορισμο . Δλδ σε καθε ζητηση μου πρεπει να αναλυω τοσο οτι γραφω ? (απορια μου ) Επισης , αν θεωρεις οτι προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα , ισως δεν πρεπει να το διατυπωσεις με αυτον τον τροπο , γιατι ουτε το ειρωνικο υφος -απο οτι εχω δει μεχρι στιγμης- ειναι του χαρακτηρα σου και μου κακοφανηκε κομματι .
tsimpouri3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Ψάξε του καρβέλα-Μπουνιές κλωτσιές. Πιστεύω είναι καλό
thx_25e Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Paschalia, πάλι το ίδιο βολί ξεκινάς. Δε θα μου πεις εσύ που θα απαντώ, ούτε τι θα γράφω! Και σταμάτα πια όλη την ώρα με τα "δικά σου" topics που ανοίγεις. Το θέμα αυτό έχει συζητηθεί πολλάκις, δε νομίζεις??? Άκου το Γυαλιά Καρφιά από Καίτη Γαρμπή.
hugelacky Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Σορυ κιόλας βρε paschalia αλλά ψάχνεις τραγούδια που "τα οποια να εχουν θεμα τους ξυλο ξυλο ξυλο" και αποκλείεις το Metal και το Rock??? Είναι σαν να ψάχνεις για ψύλλους στ' άχυρα... :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.