redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 λοιπον για πες ποσοι μπορουν να μπουν τωρα μεσα? και κατι αλλο,τωρα που παιζω εγω εσυ χανεις ταχυτητα?για να καταλαβω πως λειτουργει !!
magma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 xanw giati "katebazw" ta tragoudia apo sena kai fysika ta stelnw se opoion akouei. Alla den ti8etai 8ema me to hosting pou proteine enas filos pio panw Bebaia mou kanei kati kollimata, einai to mp3 i apla ta stelneis arga? ti syndesi exeis?
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 επισης εμενα μου τρωει 5-7 στο upload!
magma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 kai fysika fantazomai 8a mporei o ekastote dj na balei mic kai na milaei e?
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Σου κανει κολληματα η ηταν η μαλακιες που εκανα εγω? εχω 384 Για δες τωρα σου κανει κολληματα?
magma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 vale bre ena mi bitato kommati kai asto na paiksei olo na doume an kollaei
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 vale bre ena mi bitato kommati kai asto na paiksei olo na doume an kollaei Μη βαρας μη βαρας αφου ειπαμε ειμαι πρωταρης!! για δες!
magma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 nai alla nomizw mixareis kai twra ligo. paradeksou to! ma pws to kaneis? exeis tpt pionerakia?
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 χαχαχα οχι οχι ειναι το χαρισμα του dj!! Λοιπον για πες τι κανουμε τωρα?
magma Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 lew na pame gia ypno otan einai na sti8ei o server, enimerwse na boi8siw opws mporw. Elpizw mesa sto SK na kanw kai ena tutorial gia to pws na ry8mizoun to DSP oi dj's Ante kalinyxta to kleinw ta marafeti
redxaris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 αντε καληνυχτα και τα λεμε απο δευτερα(τουλαχιστον με εμενα)αν μπορεσεις μιλα με το παιδι για το host και καντε καμια δοκιμη αν εχετε χρονο και ορεξη! Αντε και απο δευτερα θα φτιαχνουμε το προγραμμα των τραγουδιων!! lol ~ ~ ~ ΑΑ και κατι αλλο μην νομιζεις οτι ειμαστε πολυ ακομα απλα ειχα την ιδεα και χαρη σε εσενα και τα αλλα παιδια το κανουμε πραγματικοτητα! Αυτος ο σταθμος θα ανηκει στον καθε χρηστη του insomnia ! Aντε καλο βραδυ και ευχαριστω για ολα!!!
redxaris Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 λοιπον εστειλα Pm στο παιδι που ειπε οτι θα μας δωσει τον χωρο και περιμενω απαντηση του! Μεχρι τοτε μπορουμε να κανουμε τπτ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.