Προς το περιεχόμενο

Radio ''insomnia'' γινεται?

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω θα προσπαθησω για πρωτη φορα να το κανω για αυτο σου λεω δεν ξερω τι χρειαζετε(ακομα)μου εχει δωσει οδηγιες ο dim_b και θα το ψαξω σημερα κιολας!

Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την προσφορα σου!!

edit:οχι μονο ton dj θα κανεις αλλα θα σου φτιαξουμε και ενα αγαλμα στο υψος του Νινιαδη(δεν εχουμε πολλα λεφτα)

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
apla ipologiste to ligo na dite pos peripou ginete i katanalosi tou traffic otan stisis shoutcast server , an sas ftanoun ta 50gb kai posoun xristes sikonoun ta 50gb to mhna na to doume diladi ligo pio kala giati den exo idea apo shoutcast server.

Ακομα ουτε εγω εχω ιδεα αλλα σε κανενα 30λεπτο θα διαβασω αυτα που μου ειπε ο dim_b και πιστευω με την βοηθεια και την καλη διαθεση τον παιδιων(και την χoρηγια σου φυσικα[αααα το παγωτακι θα ειναι και απο δωδωνη ετσι γιατι ειμαι πολυ large :razz: :razz: ])θα εχουμε αποτελεσματα πολυ πολυ συντομα!!!

Δημοσ.
Πιστευω οτι μας ενδιαφερει παρα πολυ!

Επειδη δεν ξερω λεπτομεριες ομως ποσο χωρο δλδ χρειαζομαστε για αρχη ας απαντησει καποιο παιδι που ξερει αν εστω και για αρχη μπορουμε να το ξεκινησουμε με το χωρο που μας δινει το παιδι!!!

Χώρος δε χρειάζεται καθόλου (αν πρόκειται μόνο γιά live πρόγραμμα), αλλά μόνο bandwidth. Τα 50GΒ αντιστοιχούν περίπου σε 3600 ώρες ακρόασης στα 32Kbps (δηλαδή σαν να ακούνε 5 άτομα ταυτόχρονα σε μόνιμη βάση), και νομίζω ότι γιά αρχή είναι αρκετά. Σε αυτό το bitrate μπορεί κάποιος να κάνει πρόγραμμα ακόμα και με PSTN (θεωρητικά πάντα :P), αν και νομίζω ότι τουλάχιστον μιά ISDN 64 είναι απαραίτητη γιά να αποφεύγονται διακοπές στο stream.

Γιά την εγκατάσταση του shoutcast server σε remote host δεν έχω ιδέα. Μόνο στο PC μου το έχω κάνει γιά δοκιμή. :lol:

Δημοσ.
Χώρος δε χρειάζεται καθόλου (αν πρόκειται μόνο γιά live πρόγραμμα)' date=' αλλά μόνο bandwidth. Τα 50GΒ αντιστοιχούν περίπου σε 3600 ώρες ακρόασης στα 32Kbps (δηλαδή σαν να ακούνε 5 άτομα ταυτόχρονα σε μόνιμη βάση), και νομίζω ότι γιά αρχή είναι αρκετά. Σε αυτό το bitrate μπορεί κάποιος να κάνει πρόγραμμα ακόμα και με PSTN (θεωρητικά πάντα :P), αν και νομίζω ότι τουλάχιστον μιά ISDN 64 είναι απαραίτητη γιά να αποφεύγονται διακοπές στο stream.

Γιά την εγκατάσταση του shoutcast server σε remote host δεν έχω ιδέα. Μόνο στο PC μου το έχω κάνει γιά δοκιμή. :lol:[/quote']

Οποτε υπαρχει καποιος που να μπορει να μας βοηθησει??

Δημοσ.
I ego den se katalaba i esu den me katalabes.Oi akroates tha sundeonte stin T3 diladi tha pernoun hxo apo to upload tis T3.Autos pou tha paizei mousiki tha stelnei upload mono ston server.Oxi stous akroates.

Ta kommatia den xreiazete na einai ston server.ta kommatakia tha pernane mesa apo ton server sta pc ton akroaton.

exeis dikio :)

apla skeftika oti kai pali mporei o dj na min einai se 8esi na kanei upload ta kommatia arketa grigora, alla mallon ayto einai yperboliko.

Δημοσ.

se mena toulaxiston dokimazontas na steilw alla kai na akousw apo ton eayto mou mesw DSP omws douleyoun ola roloi.

dld syndeomai mesw DSP kai stelnw ston server ayto pou paizei to winamp mou ekeini ti stigmi

parallila, anoigw ena Media Player kai pataw Open URL: 192.168.1.100:8000 kai akouw ayta pou paizw! :) toso apla. Fantazomai oti 8a 8elei kapoio finetuning bebaia alla afou doulepse me tin prwti ola kala. Oti mporw na boi8isw loipon peite mou :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...