redxaris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 βλεποντας οτι διαφορα site εχουν φτιαξει ''σταθμους στον net ωστε να ακουν τη μουσικη που θελουν αυτοι και τα μελοι τους(και οχι μονο) οπως το mplampla.gr σκεφτηκα αν θα μπορουσαμε να το κανουμε και εμεις! δεν ξερω τι χρειαζετε για να το κανουμε αλλα πιστευω οτι μπορουμε αν εχουμε καλη θεληση~ Τι λετε θα μπορουσαμε να κανουμε κατι τετοιο? :-P
redxaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 εγω τουλαχιστον εχω ορεξη αλλα πρεπει πρωτα να μας δωσει την αδεια του ο HALL και να βρουμε και ατομα που να θελουν να βοηθησουν!!!
wizzy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 an paroume adeia, egw eimai mesa! (kiriws sto mousiko kommati, dioti apo shoutcast ktl den katexw polla pragmata)
billpeppas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Θέλει καλή γραμμή, και αρκετούς "παραγωγούς" Και όταν λέω καλή γραμμή εννοώ καλή, με σταθερή ταχύτητα, όχι spikes στο connection ( ping ) και με upload rate τουλάχιστον 512kbps [ αν θέλουμε να ακούνε τουλάχιστον 10 άτομα, και με ήχο της προκοπής και gapless ]
Cue Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Αν τλκ γίνει κάτι τέτοιο, θα έλεγα να ρίξετε μια ματιά από Podcast μεριά.
redxaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 πρωτα απ'ολα πρεπει να παρουμε το οκ απο τον Hall αν γινει αυτο βλεπουμε τι χρειαζετε και πως θα κινηθουμε! Ο ''σταθμος''αν γινει τελικα θα ανηκει στο insomnia και θα γινει για εμας τους χρηστες του insomnia,το λεω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις οτι θα κανει ο καθενας οτι θελει!!!
redxaris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=32961&page=2&pp=15 απο οτι ειδα εχει ξαναγινει παραμοια συζητηση...αλλα μαλλον δεν εβγαλε πουθενα!!
hugelacky Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά όποιος θέλει μπορεί να γράφτει στο mplampla.gr και να κάνει από κει εκπομπή αν θέλει, αφού στην ουσία "παρακλάδι" του insomnia είναι. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι έχει σαφώς λιγότερο κόσμο, και τελευταία έχει αρχίσει και φθίνει αρκετά... :roll:
firewalker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Κάποιος πρέπει να πληρώνει και τα πνευματικά δικαιώματα στις εταιρίες δίσκων...
redxaris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Ρε παιδιά όποιος θέλει μπορεί να γράφτει στο mplampla.gr και να κάνει από κει εκπομπή αν θέλει, αφού στην ουσία "παρακλάδι" του insomnia είναι. Το αρνητικό βέβαια είναι ότι έχει σαφώς λιγότερο κόσμο, και τελευταία έχει αρχίσει και φθίνει αρκετά... :roll: εγω δεν εχω ασχοληθει καθολου με to mplampla γνωριζω πως ειναι αριστο forum και πως εχει αμεση σχεση με to insomnia,αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει μονο να κανω μια εκπομπη σε ενα σταθμο αλλα να φτιαχτει κατι που ολοι θα γουσταρουμε και να προσπαθησω να κανω κατι το οποιο θα ειχε καλο αντικτυπο για το site! Moυ αρκει να παρουμε την αδεια του HALL να γινει ο σταθμος και να πανε ολα καλα και ας μην κανω εκπομπη(δεν καιγομαι κιολας)...αλλωστε οπως ξαναειπα ο σταθμος θα ''ανηκει'' στο site και αυτοι που ειναι αρμοδιοι για το site θα αποφασισουν ποιος (και αν) θα κανει προγραμμα γιατι πιστευω οτι θα εχουμε αρκετα μεγαλη προσφορα απο ατομα που γουσταρουν να παιξουν μουσικη!! Κάποιος πρέπει να πληρώνει και τα πνευματικά δικαιώματα στις εταιρίες δίσκων... Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ουτε ενα mp3 στο pc σου lol lol lol lol lol
Edgar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 re paidia, oxi oti mou peftei logos kai signomi kiolas, alla to HAL grafete me ena L... :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.