Προς το περιεχόμενο

V3 Vs K750i

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

dld to V3 einai mono gia poulame mouri etsi?

mia xara den mas xalaei ka8olou...etsi kai alliws to 99% twn an8rwpwn pou pairnoun panakriva kinhta ta xrhsimopoioun gia omilia kai sms kyriws... :D

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και σε τελευταία ανάλυση όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική όπως εγώ στα 5Megapixel είναι περιττό να αγοράσει το K750.Σας ερωτώ:Εγώ που έχω και ψηφιακή φωτογραφική και cd player τι να το κάνω;;Ή όποιος άλλος έχει αυτά τα 2 τι να το κάνει να το αγοράσει;;Έχει νόημα;;

Δηλαδή κυκλοφορείς πάντα με την φωτογραφική μηχανή και το CD player στα χέρια; Αν ναι, πράγματι δεν σου χρειάζονται αυτές οι λειτουργίες σε ένα κινητό. Αλλά ακόμα κι έτσι, αν πρόκειται να δώσω 300-350? γιά ένα κινητό, προτιμώ να έχει αυτές τις δυνατότητες και ας μην τις χρησιμοποιήσω πότε, παρά να μην προσφέρει τίποτε (εκτός από ωραίο design και bluetooth με εμβέλεια 100μ).

Δημοσ.

επειδή τυχαίνει να εχω και μια canon a80 και το κ750, δεν το θεωρώ καθόλου περιττό έξοδο για τον απλό λόγο οτι τη ψηφιακή θα την εχω μαζί μου σε καποια συγκεκριμένη στιγμή,πχ διακοπες καποια συναυλια,ένα ιδιαίτερο γεγονός, ενώ το κινητό το έχω πάντα πάνω μου, εκεί που θα έλεγα ''αχ να ειχα την α80 να εβγαζα μια φώτο'' τώρα απλα βγάζω το κινητάκι μου απο την τσέπη κι εχω μια αξιοπρεπέσταση ''ανάμνηση''

Δημοσ.

to V3 me kala ilika? Den 3ero alla to V3 pou pira sta xeria mou den ixe kati idietero apo "Kala ilika".

To mono pou exei mouri (gamati tha elega) alla mono gia aftous pou tous aresi to idos ("spasto")

to k750 einai "poli sovaro" ston sxediasmo tou alla gamaei stis dinatotites kai stin timi pou prosferete.

prosopika perimeno to w800, idies dinatotites me k750 alla pio "neaniko" design. Mono as evgene kai se kanena allo xromatismo...

Δημοσ.
Με αυτό το σκεπτικό και σένα σε τι θα χρησιμεύσουν όλα αυτά που έχει το 750;;Εγώ μπορεί να το θεωρώ σημαντικό το bluetooth να έχει εμβέλεια για άλλους λόγους.Και σε τελευταία ανάλυση όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική όπως εγώ στα 5Megapixel είναι περιττό να αγοράσει το K750.Σας ερωτώ:Εγώ που έχω και ψηφιακή φωτογραφική και cd player τι να το κάνω;;Ή όποιος άλλος έχει αυτά τα 2 τι να το κάνει να το αγοράσει;;Έχει νόημα;;Περιττό έξοδο δεν είναι;Εκτός και έχετε λεφτουδάκια για πέταμα!Τώρα για κάποιον που δεν έχει κάτι από τα παραπάνω θα το σκεφτόταν ίσως σα λύση.Και γω δε λέω μπορεί όντως να το σκεφτόμουνα υπο άλλες συνθήκες!Γι' αυτό Abominable αν έχεις ψηφιακή και cd player δε νομίζω ότι είναι αυτή η επιλογή σου!Άντε περιμένω πολλούς να πέσουν πάνω μου και να με φάνε γι' αυτά που λέω για το κινητάκι τους!!:razz::lol:

Ρε φιλε εντελως φιλικα διαβαζοντας το σκεπτικο σου ξερεις ποιον μου θυμισες?

Ενα τυπα σε μια διαφημιση του Γερμανου που ειχε κολλησει με μονωτικη ταινια μια φωτογραφικη μηχανη πανω στο κινητο του. :grin:

Οντως αθλιο το Κ750 και οι δυνατοτητες του παντελως αχρηστες!

Τελικα θα μας πεις που θα χρησιμοποιησεις την εμβελεια των 100 μετρων?

Δημοσ.

Ένας τρόπος να χρησιμοποιήσεις την εμβέλεια είναι στο bluejacking.Ή όταν κάνεις bluetooth chat με έναν φίλο σε μεγάλη αίθουσα.Βολεύει επίσης στο bluetooth handsfree με το οποίο μπορείς να μιλάς στον κήπο του σπιτιού σου ακόμα και στο περίπτερο της γειτονιάς σου χωρίς να χρειάζεται να έχεις το κινητό μαζί σου.Επίσης μπορείς να ανταλλάσσεις αρχεία με έναν άλλον ο οποίος είναι στην ίδια πολυκατοικία με σένα ή ακόμα και σε διπλανή πολυκατοικία!Να πω και άλλα;;!Είναι σα να μου λέτε τι να την κάνεις την εμβέλεια στο wireless!Τότε να μην υπήρχαν κεραίες wireless με κάλυψη χιλιομέτρων.Τι να την κάνουμε όντως την εμβέλεια ε παιδιά!Μπα τίποτα δεν είναι!Ένα άχρηστο πράγμα είναι!:razz:

Δημοσ.

mia erotisi parakalo!!!!!!!

mpori na ine ke blakia alla ego to blepo apo tin logiki meria.

as ipothesoume oti ego exo ena bluetooth 10 metron ke esi exis ton 100 metron.

esi mporis na mou stilis kati sta 50 metra ego mporo??????

to hf bluetooth mpori????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.
mia erotisi parakalo!!!!!!!

mpori na ine ke blakia alla ego to blepo apo tin logiki meria.

as ipothesoume oti ego exo ena bluetooth 10 metron ke esi exis ton 100 metron.

esi mporis na mou stilis kati sta 50 metra ego mporo??????

to hf bluetooth mpori????? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Τι εννοείς hf bluetooth;;;Λογικά άμα το δικό μου λειτουργεί σαν κεραία μπορείς.Πώς για παράδειγμα γίνεται να συνδεθείς με το wireless ενός laptop σε ένα ασύρματο δίκτυο μιας περιοχής που καλύπτεται από μια κεραία.Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια.Μπορεί και να μη γίνεται.Μπορεί μόνο εγώ να μπορώ να σου στείλω.Γενικά δεν ξέρω και πολλά από ασύρματες τεχνολογίες!:razz:

Δημοσ.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όμως για κάτι καλύτερο.Σε λίγο θα βγει ένα προγραμματάκι "Remote Desktop for Mobiles" λέγεται το οποίο θα υποστηρίζει και bluetooth.Τώρα υποστηρίζει μόνο WLAN και GPRS.Οπότε θα είσαι σε 100μ και θα βλέπεις την οθόνη του Pc στο κινητό σου και θα μπορείς να την ελέγχεις πλήρως.Ας ελπίσουμε να υπάρχει συμβατότητα με το V3.Όπως βλέπεις δε χάνεις ποτέ.Η εμβέλεια πάντα κάπου θα σου χρησιμεύσει.Γιατί άλλωστε να βάλανε τόση εμβέλεια στο bluetooth του V3;;Έτσι για να υπάρχει;Κάπου χρησιμεύει.

Δημοσ.

Θα εισαι στα 100 μετρα και θα ελεγχεις το PC σου?

Ωπα ρε φιλαρακι στο Καραισκακη μενεις?

Και ωραια χρησιμοτητα εχει η εμβελεια των 100 μετρων!

Για να κλεβεις αρχεια απο τα κινητα των αλλων!

Μπραβο φιλαρακι παντα τετοια!

Δημοσ.
Θα εισαι στα 100 μετρα και θα ελεγχεις το PC σου?

Ωπα ρε φιλαρακι στο Καραισκακη μενεις?

Και ωραια χρησιμοτητα εχει η εμβελεια των 100 μετρων!

Για να κλεβεις αρχεια απο τα κινητα των αλλων!

Μπραβο φιλαρακι παντα τετοια!

Δεν μπορείς να κλέψεις αρχεία από άλλους.Μόνο μήνυμα τους στέλνεις.Μπορεί εσένα να μη σου αρέσει γενικά η ασύρματη τεχνολογία και να μη δίνεις τόσο σημασία.Άλλοι όμως δίνουν!Γιατί δίνει ένας για να πάρει PDA τηλέφωνο;;;Μα φυσικά για τις δυνατότητες δικτύωσης που προσφέρει σε συνδυασμό βέβαια του ότι είναι τηλέφωνο.Εγώ πιστεύω ότιοι δυνατότητες δικτύωσης είναι καλύτερες και από μια φωτογραφική στα 2 megapixel.Φυσικά δε θα με πείραζε να έχει και από τα 2 γι' αυτό άλλωστε περιμένω πως και πως το Motorola V1150 που είναι και 3G!

Δημοσ.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όμως για κάτι καλύτερο.Σε λίγο θα βγει ένα προγραμματάκι "Remote Desktop for Mobiles" λέγεται το οποίο θα υποστηρίζει και bluetooth.Τώρα υποστηρίζει μόνο WLAN και GPRS.Οπότε θα είσαι σε 100μ και θα βλέπεις την οθόνη του Pc στο κινητό σου και θα μπορείς να την ελέγχεις πλήρως.Ας ελπίσουμε να υπάρχει συμβατότητα με το V3.Όπως βλέπεις δε χάνεις ποτέ.Η εμβέλεια πάντα κάπου θα σου χρησιμεύσει.Γιατί άλλωστε να βάλανε τόση εμβέλεια στο bluetooth του V3;;Έτσι για να υπάρχει;Κάπου χρησιμεύει.

Το Remote Desktop for Mobiles θα πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό που έχουν τα SE εδώ και αρκετό καιρό. Παραπάνω πράγματα λίγο δύσκολο να τα κάνεις με ένα κινητό. Τουλάχιστον τώρα.

Δημοσ.
Το Remote Desktop for Mobiles θα πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό που έχουν τα SE εδώ και αρκετό καιρό. Παραπάνω πράγματα λίγο δύσκολο να τα κάνεις με ένα κινητό. Τουλάχιστον τώρα.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες.Με αυτό το πρόγραμμα που λέω δε χειρίζεσαι απλά το winamp ή τον media player.Βλέπεις στην οθόνη του κινητού σου όλο το desktop του pc σου και μπορείς να κάνεις διάφορα.Γενικά έχει πολλές δυνατότητες.Σε κάποιο post μου είχα δώσει και link του προγράμματος νομίζω.Άμα θες να διαβάσεις περισσότερα το ξαναδίνω.

Δημοσ.

Και αυτό που λεώ εγώ δεν είναι για το winamp μόνο. Παίρνεις τον έλεγχο του ποντικιού. Άρα ανοίγεις κλείνεις φακέλους προγράμματα, δεξί αριστερό κλικ κλπ. Στην οθόνη του κινητού ποιό desktop να δεις; Ακόμα και αν σμικρύνει το desktop δεν θα μπορείς να δεις τίποτα. Δώσε link πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...