Προς το περιεχόμενο

V3 Vs K750i

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω τι κινητο να παρω.. Ειμαι αναμεσα στο V3

http://direct.motorola.com/ens/Web_ProductHome.asp?country=USA&language=ENS&productid=29690

και στο K750i..

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_loader&php=php1_10242&zone=pp&lm=pp1&pid=10242

Το V3 ειναι πολυ μουρατο αλλα, το ericsson εχει πολυ δυνατη φωτογραφικη και εξτρα καρτα μνημης (που δεν εχει το V3)..

What's your opinion?? Δικαιολογηστε..

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου ποφάσισε τι θές! Εαν θες ενα κιν να τα κανει όλα και μαλιστα πολύ καλά τότε παρε το κ750ι εαν θές και λίγο μουρη τότε πρέπει να θυσιάσεις κατι απο τις δυνατότητες του και να πάρεις το V3.

Προσωπικά το V3 γιατί πιστευω στο στύλ...(αν και ειναι μοτορολα=κατσαρολα :))

Δημοσ.

To V3 είναι μουράτο κινητό,μεταλλικό και γενικά έχει πολύ καλύτερης ποιότητας υλικά από το K750i.Επίσης το bluetooth του V3 έχει εμβέλεια 100μ ενώ του K750i έχει μόνο 10μ!Άμα θες δες και το post που έκανα εδώ για να πειστείς!

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115084

Το δυνατό σημείο του V3 έναντι του K750i είναι η εμφάνιση και το bluetooth.Άμα δε δίνεις και πολύ σημασία σε αυτά τότε παίρνεις το K750i.Εγώ δεν πήρα το k750 γιατί παρά τις δυνατότητές του παραμένει μια πλαστικούρα η οποία τρίζει!!Μακάρι να είχε βγει το Motorola V1150 που είναι και 3G με 2megapixel κάμερα και υποδοχή κάρτας μνήμης αλλά αργεί λίγο ακόμα.

Δημοσ.

reeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pinete mpires??????????????

ti sxesi exi i aidia to V3 me to k750.????!!!!????!!!!!!

to V3 ine ena tilefono apla gia gomenes to opoio exi 0 dinatotites giati ke na ixe den tha tis xrisimopoiousan!!!!!!!!!!!

ase pou ta misa bgenoun problimatika.

gia to teleuteo as bgi kapoios na me diapseusi.!!!!

to leo ek piras!!!!!! :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

πλαστικούρα πλαστικούρα το κ750...ασε ρε gfilippas να παρει κανείς και κανα αλλο τηλέφωνο πέρα απο το κ750 για να χαρούμε λίγο το δικό μας :twisted:

Δημοσ.
reeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pinete mpires??????????????

ti sxesi exi i aidia to V3 me to k750.????!!!!????!!!!!!

to V3 ine ena tilefono apla gia gomenes to opoio exi 0 dinatotites giati ke na ixe den tha tis xrisimopoiousan!!!!!!!!!!!

ase pou ta misa bgenoun problimatika.

gia to teleuteo as bgi kapoios na me diapseusi.!!!!

to leo ek piras!!!!!! :-x :-x :-x :-x

Κάνεις λάθος ότι είναι μόνο για γκόμενες!Και είναι και το πιο ποιοτικό τηλέφωνο που κυκλοφορεί από άποψη υλικών κατασκευής!!Τώρα άμα κάποιος θέλει να αγοράσει ένα κινητό ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με την ελπίδα ότι θα βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από μια κανονική ψηφιακή είναι γελασμένος!!Άμα το θέλει για παιχνίδι ε τότε πάω πάσο!Όσο για τα προβληματικά που λες ε μη γελιόμαστε σε όλες τις μάρκες και μοντέλα μπορεί να τύχεις σε ελαττωματικό!Ακόμα και στο Κ750!Τι δηλαδή αυτό εξαιρείται!Και με τα Mp3 και τις φωτογραφίες πόσο διαρκεί άραγε η μπαταρία!;;:wink:Όσο για τις 0 δυνατότητες που λες εμ βέβαια σε τόσο λεπτό μέγεθος πως να χωρέσουν όλα αυτά που έχει το K750!Μέχρι και το Motorola V1150 που θα βγει όπου να ναι και θα έχει υποδοχή κάρτας και 2 megapixel θα είναι λίγο πιο χοντρό!

Δημοσ.

Άντε λοιπόν φίλε να βγει το 1150 που το περιμένεις τόσο πολύ. Τότε τουλάχιστον θα έχεις κάτι να πεις από πλευρά δυνατοτήτων. Μέχρι τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι το "κόσμημά" σου μπορεί να σταθεί στον ανταγωνισμό, με μόνο προσόν την ομορφιά του. Ά και το bluetooth ξέσασα. Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι κυκλοφορεί κινητό που να έχει λιγότερες δυνατότητες από το v3. Γιατί δεν παίρνεις και εκείνο το κινητό της Nokia με τον καθρέπτη; νομίζω ότι θα σου είναι χρήσιμο αξεσουάρ.

Δημοσ.

min ksexnas oti mpori na ine lepto alla 1,5 fores pio fardi apo to 750!!!!

ego ke ta alla pedia den leme kati allo apo auto pou les ke esi!!!!

"ti perimenis apo to V3?????"

to tilefono auto bgike gia ena logo.to diaforetiko sxediasmo.

apo eki ke pera oxi to k750 alla ke to k300 ine kalitero tilefono.

oso gia ta problimata pou legame,to 750 exi parousiasi to tragiko problima pou xriazete anabathmisi logismikou.

ta misa V3 paroysiazoun problima stin eksoteriki othoni,kani mono tou restart i apla sbini,den leitourgi i esoteriki othoni apo tin arxi......k.a. :-x :-x :-x

Δημοσ.

Εχουν πλακα μερικοι.

Τα δυνατα σημεια του V3 ειναι η εμφανιση και το...bluetooth που εχει εμβελεια 100 μετρων!!!

Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο μας ΠΟΥ θα του χρησιμευσει η τοσο μεγαλη εμβελεια.

Επισης κατι λεπτομεροιες οπως καμερα,ραδιοφωνο,οθονη,επεκτασιμη μνημη κτλ στα οποια υπερτερει το Κ750 μαλλον δεν εχουν σημασια ε?

Αλλα οπως ειπε και ενα φιλαρακι πιο πανω οντως χαλια το Κ750 μην το αγορασει κανενας!

Δημοσ.
Εχουν πλακα μερικοι.

Τα δυνατα σημεια του V3 ειναι η εμφανιση και το...bluetooth που εχει εμβελεια 100 μετρων!!!

Θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο μας ΠΟΥ θα του χρησιμευσει η τοσο μεγαλη εμβελεια.

Επισης κατι λεπτομεροιες οπως καμερα' date='ραδιοφωνο,οθονη,επεκτασιμη μνημη κτλ στα οποια υπερτερει το Κ750 μαλλον δεν εχουν σημασια ε?

Αλλα οπως ειπε και ενα φιλαρακι πιο πανω οντως χαλια το Κ750 μην το αγορασει κανενας![/quote']

Με αυτό το σκεπτικό και σένα σε τι θα χρησιμεύσουν όλα αυτά που έχει το 750;;Εγώ μπορεί να το θεωρώ σημαντικό το bluetooth να έχει εμβέλεια για άλλους λόγους.Και σε τελευταία ανάλυση όποιος έχει ψηφιακή φωτογραφική όπως εγώ στα 5Megapixel είναι περιττό να αγοράσει το K750.Σας ερωτώ:Εγώ που έχω και ψηφιακή φωτογραφική και cd player τι να το κάνω;;Ή όποιος άλλος έχει αυτά τα 2 τι να το κάνει να το αγοράσει;;Έχει νόημα;;Περιττό έξοδο δεν είναι;Εκτός και έχετε λεφτουδάκια για πέταμα!Τώρα για κάποιον που δεν έχει κάτι από τα παραπάνω θα το σκεφτόταν ίσως σα λύση.Και γω δε λέω μπορεί όντως να το σκεφτόμουνα υπο άλλες συνθήκες!Γι' αυτό Abominable αν έχεις ψηφιακή και cd player δε νομίζω ότι είναι αυτή η επιλογή σου!Άντε περιμένω πολλούς να πέσουν πάνω μου και να με φάνε γι' αυτά που λέω για το κινητάκι τους!!:razz::lol:

Δημοσ.

Καθώς και η ποιότητα υλικών του!Μην το ξεχνάμε!Μέγα προσόν!!Για να δούμε σε πόσο καιρό θα έχει φθαρεί το Κ750 από τα πιασίματα και σε πόσο το V3!Δε λέω για πεσίματα γιατί όποιο κινητό πέσει κάτω καλά κρασιά τότε!!!:razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...