christos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Έκανα εγκατάσταση το Azureus και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ. Παρακάτω επισυνάπτω φωτογραφίες με τις ρυθμίσεις που έκανα στο Jetspeed 520, καθώς και τα λάθος μηνύματα από το Azureus. Έχω δώσει μήπως κάποια λάθος εντολή στο Jetspeed?, μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο Azureus?, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
MariaTs. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ, εδώ και εδώ! Δεν μπορεί κάποιο απ'όλα θα σε βοηθήσει! :wink:
christos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ, εδώ και εδώ[/url']! Δεν μπορεί κάποιο απ'όλα θα σε βοηθήσει! :wink: Το έχω δει το συγκεκριμένο αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.
NiCkReD Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 δοκιμασε να βαλεις τελευταια εκδοση της java και να βαλεις αλλη πορτα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μερικοι trackers δεν θέλουν την θύρα 6881 (την default των προγραμμάτων Bittorrent). Δοκίμασες να αλλάξεις θύρα τόσο στο Azureus όσο και στο Router σου;
christos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι ρυθμίσεις που έχω κάνει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι σωστές? Ενημερωτικά έχω κατεβάσει αυτήν την έκδοση Java. Επειδή δεν γνωρίζω όταν λέμε να αλλάξω θύρα να βάλω δηλαδή π.χ. (6882, 6883) κ.τ.λ.
Chinaski Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Den gnorizo apo jetspeed kai mporei na po patata, alla sto local port giati den bazeis 6881?
christos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Den gnorizo apo jetspeed kai mporei na po patata, alla sto local port giati den bazeis 6881? Καλησπέρα. Αν έβλεπες τις φωτογραφίες παραπάνω θα έβλεπες ότι αυτήν την θύρα έχω βάλει. Δεν ξέρω αν φταίει η θύρα, η έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος στις εντολές του Jetspeed όπως επισυνάπτω παραπάνω στις φωτογραφίες.
Chinaski Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Gia tin deuteri photo leo.Sto local port exeis 0.
christos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Gia tin deuteri photo leo.Sto local port exeis 0. Καλησπέρα. Έβαλα και εκεί 6881 αλλά και πάλη τα ίδια προβλήματα. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
christos1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Τελικά με την βοήθεια ενός φίλου τα κατάφερα με την σύνδεση. Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το Azureus για να μου πει αν χρειάζονται και κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις εκτός τον Default που έχει από μόνο του το πρόγραμμα. Ευχαριστώ.
NiCkReD Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 συνηθως να κατεβαζεις ενα τη φορα και να μειωσεις τι πολλες συνδεσεις που γινονται, για να μην εχεις black out στο νετ.
christos1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας πω, ότι πρώτη φορά χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και δεν ξέρω αν έχω κάνει εγώ κάποιο λάθος με τις ρυθμίσεις ή με κάποιες εντολές που χρειάζονται, για την καλύτερη λειτουργία του, γιατί οι ταχύτητες που πιάνω, είναι απελπιστικά αργές 5-7kb. Περιγράφω κάποιες λειτουργίες του προγράμματος και Photo μήπως και εκεί είναι το πρόβλημα. DL είναι χωρίς όριο UL είναι 13kb Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω πώς λειτουργεί η κατάταξη διαμοιρασμού από την στιγμή που έχεις 2 με 3 αρχεία ,ή και περισσότερα. Αφήνεις σε όλα να γίνεται διαμοιρασμός? ή πρέπει να αφήσεις ορισμένα ή καθόλου? Δεν γνωρίζω καλά πώς δουλεύει η όλη κατάσταση με το πρόγραμμα και ζητώ την βοηθείας σας, για να καταλάβω πώς πρέπει να δουλεύει, ώστε να έχω όσο γίνεται, καλύτερα αποτελέσματα. Μήπως παίζει ρόλο και από ποια Site κατεβάζεις τα torrents και για αυτό δεν υπάρχουν καλές ταχύτητες? Ευχαριστώ.
Soulanda Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2005 Paidia exo kai ego to azureus poly kairo kai mou leitourgei sxedon kanonika... aplos oi health eikonitses den mou exoun ginei pote prasines (kitrines stin kaliteri) kai sto test gia thn port mou leei pos yparxei nat error....gia taxythtes mia dio fores mou exei piasei kales(20+) synhthos kato apo deka... kamia idea kapoios? sorry pou eimai ektos topou kai xronou alla eimai kai kainourgios!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.