Προς το περιεχόμενο

Kaspersky ερωτηση.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. στο kasperksy anti-hacker εχει μια επιλογη που λεει attack type και εχει ping of death,land κτλ.. το επιλεγμενο ειναι στο ping of death. τι να βαλω και τι ακριβως σημαινουν; επισης γιατι δεν δειχνει ποια ports κλεινει; υπαρχει καποια επιλογη για να το δειχνει συνεχεια;

Δημοσ.
kaspersky suite = kaspersky antivirus + antihacker + antispam

Γιατι δεν δοκιμάζεις μια βόλτα από το σάιτ της kaspersky?

ela de ...

episis to firewall klinei ola ta ports ektos ton ports to programaton pou exeis kanei allow .

Δημοσ.

lazaross κάνω χρήση της συγκεκριμένης σουίτας και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Το δε Anti-Hacker είναι πολύ απλό για firewall και ειδικά για άτομα σαν εμένα (που δεν ξέρουν που πάνε τα 4... λέμε τώρα!). Το δε Anti-Virus λειτουργεί θαυμάσια και μπορείς να του δώσεις να κάνει ενημερώσεις κάθε ώρα' το μόνο μειονέκτημα είναι ότι όταν κάνει σκανάρισμα κάνει έλεγχο στα πάντα και γι'αυτό θέλει τον χρόνο του. Για το Anti-Spam... δεν κατάλαβα την λειτουργία του, άλλα καλά είναι εκεί που είναι!!! Με λίγα λόγια το θεωρώ το Kapersky καλό για τον υπολογιστή μου' άσε δε που δεν είναι βαρύ σαν το Norton. Πάντα για τον υπολογιστή το δικό μου 'μιλάω'... Αν κάποια στιγμή θελήσεις να το δοκιμάσεις' κάν'το!

Δημοσ.

το εχω βαλει μετα απο το format Που εκανα σημερα και πραγματι ειναι παρα πολυ καλο! δεν κολλαει καθολου στην εκιννηση! μονο που εγινε κατι και το anti-hacker δεν ανοιγε, οποτε το εσβησε απο το suite και το εγκατεστησε μεμονωμενα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...