lazaross Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 τι περισσοτερο κανει απο το DVD Shrink;
Sadako Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 οταν λες οτι απενεργοποιεις τα κουμπια, εννοεις οτι δεν φαινονται καθολου κιολας ή οχι; φαίνονται, αλλά δεν μπορείς να τα επιλέξεις. Δηλαδή και να πας πάνω απο αυτά με το mouse (αν βλέπεις το DVD στο PC) δεν γίνεται "χεράκι" το βελάκι. Ή αν το παίζεις σε επιτραπέζιο DVD, όταν πας με τα βελάκια στις επιλογές, αυτά τα προσπερνάει. Αυτό με εξυπηρετεί κυρίως γιατί σε μερικές περιπτώσεις, αν πάει σε κάποια επιλογή που έχω αφαιρέσει, μπλοκάρει, ή με πετάει στην αρχική οθόνη του PowerDVD Μου φαίνεται ότι τελικά αντί να σε βοηθήσουμε σε μπερδέψαμε ακόμα περισσότερο. Το vobblank και το pcgedit μου φάνηκαν αρκετά πολύπλοκα εμένα, το Nero Recode δεν το έχω χρησιμοποιήσει καν. Τα πιο απλά και "αυτόματα" προγράμματα και απο αυτά που έχω χρησιμοποιήσει εγώ, είναι το DVDShrink αν δε σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις το αρχικό μενού, και το CloneDVD αν θες ΚΑΙ το μενού. Το DVDRemake πριν λίγο καιρό μου το σύστησαν (Thanks again zav :wink: ), έχει guide, αν το διαβάσεις λίγο μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, δυστυχώς δεν είναι free, αλλά... "ΟΚ" ;-)
lazaross Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 οχι δεν με μπερδεψατε.. δεν ειμαι και αρχαριος υπαρχει καποια λυση το still image να γινει ενα μονο frame;
zavlakas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Γιατι να το κανεις αυτο;; Με το still image θα γλιτωσεις αρκετο χωρο... Η διαφορα σε μεγεθος του still image απο το ενα frame θα ειναι ελαχιστη... ...και απαιτει ολοκληρη διαδικασια... Μην παρασυρεσαι με την θεωρια... Θεωρητικα, μπορεις να κανεις "παπαδες", αλλα δεν αξιζει τον κοπο... Δοκιμασε πρωτα στην πραξη, να κανεις τα βασικα και αν δεν σε ικανοποιει η ποιοτητα, τοτε μπορεις να ψαχτεις και αλλιως...
nautilus7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Γιατι να το κανεις αυτο;;Με το still image θα γλιτωσεις αρκετο χωρο... Η διαφορα σε μεγεθος του still image απο το ενα frame θα ειναι ελαχιστη... ...και απαιτει ολοκληρη διαδικασια... Μην παρασυρεσαι με την θεωρια... Θεωρητικα' date=' μπορεις να κανεις "παπαδες", αλλα δεν αξιζει τον κοπο... Δοκιμασε πρωτα στην πραξη, να κανεις τα βασικα και αν δεν σε ικανοποιει η ποιοτητα, τοτε μπορεις να ψαχτεις και αλλιως...[/quote'] Να το κάνει γιατί αν αυτό που κάνει still image έχει μεγάλη διάρκεια, θα πρέπει να κάθεται και να το βλέπει... Γι' αυτό και σου είπα σε προηγούμενο post για το vobblanker. Κάνει ακριβώς ότι θέλεις! Οδηγίες χρήσης θα βρεις στο http://forum.doom9.org/
zavlakas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Mα αυτα που θελει να αντικαταστασει, ειναι καποια extras, τα οποια ουτως ή αλλως δεν προκειται ποτε να επιλεξει να δει... Aυτο που προτεινω, ειναι η πρακτικη και ευκολη λυση, η οποια δεν υπολειπεται πολυ απο αποψης εξοικονομησης μεγεθους... Aντιθετα, πιστευω οτι αξιζει να χρησιμοποιησει το MenuShrink, για να μετατρεψει τα animated menus σε μοναδικα I-frames... Aπο εκει, μπορει να γλιτωσει μερικες εκατονταδες Mb, με μερικα κλικ... Κοιτα εδω για περισσοτερες λεπτομερειες... http://dvd.stuff.gr/forum/viewtopic.php?p=38474#38474 Manual υπαρχει και μεσα στην ιδια την εφαρμογη(VOBBlanker)...
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 για να μην ανοιγω νεο θεμα.. γιατι δεν βλεπω να υπαρχει επιλογη στο power dvd 6 για μεγεθυνση των υποτιτλων..;
zavlakas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Oι DVD υποτιτλοι δεν αλλαζουν σε μεγεθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.