lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 σου λεω δεν γινεται τιποτα!! μου βγαζει αυτο το ηλιθιο μηνυμα!!
Axelfc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Εγκατεστησα το bootvis και το εβαλα να κανει trace on next boot. Ωστοσο δεν μου εμφανισε καμια γραφικη παρασταση στο Boot Activity μετα το reboot. Μονο στα Disk I/O και Process Creates. Εχει κανεις ιδεα το γιατι;
Jimmy_BlinD Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε κανείς το Πατήστε Start, Run και γράψτε την εντολή regedit για να ανοίξετε τον επεξεργαστή μητρώου. Ανοίξτε το κλειδί: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters Στο δεξί panel κάντε διπλό κλικ στην τιμή EnablePrefetcher και αλλάξτε τον αριθμό της σε 5. Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση των Windows και απλά παρατηρήστε τη σημαντική διαφορά! ???? Είδε καμιά τρελή διαφορά? Γιατί εγω δεν έιδα τιποτα..... !!!!!
nontasg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δοκίμασε κανείς το Πατήστε Start' date=' Run και γράψτε την εντολή regedit για να ανοίξετε τον επεξεργαστή μητρώου. Ανοίξτε το κλειδί: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\PrefetchParameters Στο δεξί panel κάντε διπλό κλικ στην τιμή EnablePrefetcher και αλλάξτε τον αριθμό της σε 5. Στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση των Windows και απλά παρατηρήστε τη σημαντική διαφορά! ???? Είδε καμιά τρελή διαφορά? Γιατί εγω δεν έιδα τιποτα..... !!!!![/quote'] Το έκανα εγώ και είδα διαφορά 10-15 δευτερολέπτων.Πολύ καλά... :-D
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 έχεις βάλει να φορτόνονται προγράμματα κατά το άνοιγμα? όπως Skype , MSN , καποιο Firewall ? Γιατι εγω τα έχω όλα αυτά και πάλι , τον ίδιο χρόνο κάνει..
nontasg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 έχεις βάλει να φορτόνονται προγράμματα κατά το άνοιγμα? όπως Skype , MSN , καποιο Firewall ? Γιατι εγω τα έχω όλα αυτά και πάλι , τον ίδιο χρόνο κάνει.. Όχι τα έχω απενεργοποιήσει.Εξάλλου δεν έχει νόημα.Όποτε θέλω τα ανοίγω εγώ μετά την εκκίνηση.Κοίτα,πριν τις αλλαγές που έκανα φόρτωνε σε περίπου 1 λεπτό(έχω celeron 2GHz,μην περιμένεις και κάτι το φοβερό έτσι?) ,ενώ τώρα κάνει 40-45 δευτερόλεπτα.Άρα έγινε καλή δουλειά.
MrTryANalyzer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Διαβάστε προσεκτικά λίγο το παρακάτω άρθρο: - http://www.tweakhound.com/xp/xptweaks/supertweaks11.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.