Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ Ebay

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ για τα κεφαλαία αλλα θα δείτε...

μου στείλαν email σήμερα απο μια διευθυνση "[email protected]" το email περιήχε αυτό

facial.GIF

το οποίο ήταν εικόνα και όπου και να πάταγες σε πήγαινε στο http://219.136.230.85/.../e3b/

εκει σου έλεγε να βάλεις user και password και να ξαναεισάγεις κωδικούς πιστωτικών καρτών και τέτοια. Στην αρχή έβαλα το user και το password κανονικά αλλα όταν είδα στην επόμενη να ζητάνε στοιχεία πιστωτικής λέω τι γίνεται;;;

ξαναμπαίνω στο σύνδεσμο και βάζω user και pass άσχετα (πχ user: loutsa) και κλασσικα στην επόμενη σελίδα WELCOME LOUTSA!!!

Εννοείτε οτι αμέσως άλλαξα και τον κωδικό στο κανονικό ebay.

Απλα για να μην την πατήσει κάποιος...

Το νου σας...

Δημοσ.

Μου αρέσει που έχει και input για το PIN (This is the 4-digit number used at ATMs).

Θεοί οι τύποι...

Ευχαριστούμε για την πληροφορία!

Δημοσ.

Φιλε καλο ειναι να στειλεις τις πληροφοριες αυτες στο ebay που προκειται για μια τεραστια αμερικανικη εταιρια ωστε να παρουν τα καταλληλα μετρα.

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ ανησυχητικο το fishing και ηδη αρχισε να επεκτεινεται και στην χωρα μας πολυ περισσοτερο αφου ολο και πιο πολυς κοσμος ασχολειται πλεον με το e-shopping.

Thanks m8 4 the tip

Δημοσ.

παιδιά τους έχω στείλει αλλα νταξει λέει οτι αν το μηνυμα σου χρειάζεται απάντηση αυτο θα γίνει σε 24-48 ώρες.

Δημοσ.

Τελικά πολύ πιο γρήγοροι απο ότι λέγαν. Μου απάντησας με 2 σελίδες email. Το ρεζουμέ είναι οτι ποτέ μην απαντάτε ή μπαίνετε σε λινκ αυτών των μηνυμάτων, το έχουμε ήδη αναφέρει στις αρμόδιες αρχές και τέτοια

Δημοσ.

Einai gnwsth taktikh kai exoun xrhsimopoih8ei ektos apo to ebay kai trapezes ktl.

Basika thn exei pathsei tosos kosmos pou mexri kai 8ema sta ellhnika deltia eidhsewn exei ginei...

Ti na pw..Oti kai na poume emeis edw panta kapoioi 8a thn patane dysthxws

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...