Προς το περιεχόμενο

Κάθε πότε αναβαθμίζετε τις εκδόσεις των προγραμμάτων σας?

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to pote ta ananeono exartatai apo dio paragontes

1) an xreiazomai kati apo tin nea ekdosi

2) i otan mou exei spasei ta neura auti i ipenthimisi oti iparxei nea ekdosi gia download kai leo den g*****tai

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia kathe persi kai kalitera, opws leei i giagia mou!

Oso pio kainouria einai i ekdosi toso pio bari ginetai to mixanima toso pio aneparkes ginetai to sistima sou. Egw krataw oso mporw tin palia ekdosi se opoio programma mporw (winamp 2.77, acdsee 3.1, Norton 2002.ktl)

• Super Moderators
Δημοσ.
Paidia kathe persi kai kalitera' date=' opws leei i giagia mou!

Oso pio kainouria einai i ekdosi toso pio bari ginetai to mixanima toso pio aneparkes ginetai to sistima sou. Egw krataw oso mporw tin palia ekdosi se opoio programma mporw (winamp 2.77, acdsee 3.1, Norton 2002.ktl)[/quote']

Πέστο ψέμματα... :(

Κι εγώ χρησιμοποιώ το ACDSee 3.1 (άψογο γι'αυτά που χρειάζομαι εγώ), το Winamp 2.7x και κάτι άλλες 'παλιατζούρες'. Τελικά σημασία έχει να κάνεις τη δουλειά σου και να μην σέρνεται το μηχάνημα. Αν είναι να πρέπει να αλλάζω επεξεργαστή για να λειτουργώ τα απλά προγράμματα, θα'χα κλείσει το σπίτι μου.

Τα μόνα στα οποία δεν κάνω συμβιβασμούς είναι το Antivirus και το λειτουργικό. Τελευταία έκδοση, τελευταία updates.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το antivirus και γενικά ότι έχει σχέση με την ασφάλεια του συστήματος 1-2 φορές την εβδομάδα, όλα τα άλλα πρώτα δοκιμάζονται σε virtual machine και αν έχουν κάτι να προσφέρουν χωρίς να θέλουν διπλάσιους πόρους από την προηγούμενη έκδοση κάνω αναβάθμιση. Π.χ. χρησιμοποιούσα το cuteftp 3 μέχρι πρόσφατα γιατί δεν κολλούσε ποτέ ενώ το 4 σε όσα μηχανήματα το δοκίμασα κολλούσε σε άσχετες φάσεις χωρίς λόγο. Οσον αφορά το winamp, εδώ και ένα μήνα περίπου έβαλα την τελευταία έκδοση (χρησιμοποιούσα το 2,65 γιά χρόνια) και αυτό γιατί κάπου είδα το mmd3 skin και δε μπορούσα να ζήσω πλέον χωρίς αυτό!

Δημοσ.
Paidia kathe persi kai kalitera' date=' opws leei i giagia mou!

Oso pio kainouria einai i ekdosi toso pio bari ginetai to mixanima toso pio aneparkes ginetai to sistima sou. Egw krataw oso mporw tin palia ekdosi se opoio programma mporw (winamp 2.77, acdsee 3.1, Norton 2002.ktl)[/quote']

Σε antivirus μαλλον ρισκάρεις..... :D :D :D

Στα αλλα 2 εχεις δίκιο, κ εγω μαζί σου!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Εγώ είμαι της λογικής, αν κάτι λειτουργεί καλά δεν το αλλάζεις! Εκτός αν είναι αποπλανητικά πιο όμορφο από αυτό που χρησιμοποιείς

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...