bravenew Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Καλημέρα φίλοι και φίλες, εδώ και αρκετό καιρό έχω μία μητρική (7NJS) της Chaintech και η onboard καρτα δικτύου (της NVIDIA) μου δείχνει σαν MAC address 00:00:00:00:00:00. Είναι αυτό φυσιολογικό; Εάν όχι ποια τιμη πρέπει να πάρει; (μεσω φλασαρίσματος σου δινει την δυνατοτητα να του δώσεις την τιμή αλλα δεν ξέρω ποια). Έχω στείλει e-mail στην εταιρεία αλλά δεν έχω πάρει καποια απαντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων *edited* ξεχασα να αναφέρω πως δυστηχώς δεν δουλεύει το dhcp οταν το έχω να πάρει αυτόματα ip από το (ενεργοποιημένο) router. Μήπως παίζει καποιο ρόλο το παραπάνω?
billpeppas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 @edited: όχι απαραίτητα. Αν σου δίνει την δυνατότητα να της δώσεις νέο Mac Address, ρίξε ένα. Π.χ. 05-99-0A-61-55-13
Mithrantir Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2005 Kai vevaia paizei rolo. Sto Ethernet (dld sto LAN) den epikoinwneis mesw IP(layer 3) alla mesw mac (layer 2). Eidallws ta switches 8a eixan routing engines
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.