Προς το περιεχόμενο

full DVD (8x) to egrapsa se 48lepta

blackeye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω το NEC 3520 και όταν βάζω να γράψει σε 8Χ, μου κάνει το εξής: Ξεκινά να γράφει σε 4Χ, και μόλις πάει στο 50% μετά γράφει σε 8Χ! Δηλαδή το μισό το γράφει 4Χ και το άλλο μισό σε 8Χ. Το κάνει ανεξαρτήτως μαρκας DVD-R (πάντα όμως 8Χ). Firmware έχω το τελευταίο. Nero 6.6.0.15, και DVD-decrypter τα ίδια. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Δημοσ.

Ναι...ειναι απολυτα φυσιολογικο...

Εχει να κανει με το burning mode που χρησιμοποιειται στις μεγαλυτερες ταχυτητες...

Αν και δεν ειναι ακριβως το ιδιο....κατι αντιστοιχο συμβαινει και στο ripping...

Οσο προχωραει η διαδικασια, αυξανεται η ταχυτητα...

Δημοσ.

Loipon Eleksa kai to DMA pali To opoio elege "DMA if available"

Pantws apo to programmataki nero cd-dvd speed pianei ligo panw apo 8x.....Ti na pw re gamwto....Sikwnw ta xeria psila

Simeiwsi:Ta diskakia einai ta 8x that's keramika,certified 12x kai to nero mou vgazei available speed:12x

Avrio tha sas postarw kai to xrono pou ekane me linux giati exthes den to katafera na to kanw

Δημοσ.
Ναι...ειναι απολυτα φυσιολογικο...

Εχει να κανει με το burning mode που χρησιμοποιειται στις μεγαλυτερες ταχυτητες...

Αν και δεν ειναι ακριβως το ιδιο....κατι αντιστοιχο συμβαινει και στο ripping...

Οσο προχωραει η διαδικασια' date=' αυξανεται η ταχυτητα...[/quote']

Δηλαδή "μούφα" η ιστορία... Στην ουσία γράφει με 6Χ! Σε μεγαλύτερες ταχύτητες (12Χ, 16Χ) τι γίνεται;

Δημοσ.

Περιπου το ιδιο ισχυει και για τις υψηλοτερες ταχυτητες...

Γινεται για λογους ασφαλειας...

Στα εσωτερικα στρωματα του δισκου, δεν μπορει να χρησιμοποιηθει τοσο μεγαλη ταχυτητα περιστροφης, γιατι θα υπαρχουν πολλοι κραδασμοι και θα παρουσιαστουν πολλα write errors...

Υπο normal συνθηκες, απαιτουνται 14 λεπτα για x4 εγγραφη, 8 λεπτα για x8 εγγραφη και 6-7 λεπτα για εγγραφη x12-x16...

Δημοσ.
Loipon Eleksa kai to DMA pali To opoio elege "DMA if available"

Pantws apo to programmataki nero cd-dvd speed pianei ligo panw apo 8x.....Ti na pw re gamwto....Sikwnw ta xeria psila

Simeiwsi:Ta diskakia einai ta 8x that's keramika' date='certified 12x kai to nero mou vgazei available speed:12x

Avrio tha sas postarw kai to xrono pou ekane me linux giati exthes den to katafera na to kanw[/quote']

Κατω απο εκει που λεει dma if available εχει(σε γκρι συνηθως) το mode που δουλευει το καναλι.Μηπως εκει σου λεει PIO mode?Αν ναι,κανεις uninstall τον αντιστοιχο controller και restart...........

Δημοσ.

=========++++++++++++++++Το πρόβλημα ελύθει(...μπορεί να γράφεται και ελύθη)++++++++++++==============

Δεν του είχα floppy μολις του έβαλα και ο σκληρός μπορεί και κάθεται μόνος του,και dvd 4200+κάτι ΜΒ ,οχι full ,το έγραψε σε 6:40 λεπτά,σε 12χ

[Πάντως με προβληματίζει λίγο το γεγονός οτί στο Νero στο 1% "κολλάει" επί 45 δεύτερα και μου φαίνεται κάπως]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...