billpeppas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 @Sebu: O 2.0GHz ήταν ο τελευταίος Williamete. Έχεις αρκετά υψηλές temps, και καλό θα ήταν να κινηθείς για την διόρθωσή τους.
Sebu Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Mpa den anisixw afou epezise 3 xronia xwris provlima kai me ena kouti san makaronada apo ta kalwdia tha anteksei mexri telos tou xronou pou tha paei gia allagi ;-)
wert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Οσον αφορά την ψύκτρα; Αν θέλω να πάρω ας πούμε μια καλύτερη τι ακριβώς θα πρέπει να κοιτάξω; Προβληματίζομαι στο αν κουμπώνουν όλες το ίδιο πάνω στη μητρική. Για ρίχτε καμιά ιδέα πάνω σε αυτό.
neofix Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2005 3 pragmata ekana ego kai epese i thermokrasia 10C peripou... 1on katharisa tin psiktra i opoia eixe piasei mia krousta skonis ekei efaptetai to anemistiraki kai i psiktra me apotelesma na mi fisaei kala to anemist tin psiktra... 2on katharisa ta upoloimata tis palias pastas sti psiktra kai ti cpu kai ebala nea, arctic silver 3on ebala anemistirakia mpros piso... apo 52-53C pige stous 41-42 to polu 45 an kano kana divx....
Kryptonite Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Να το ξεσκονίσω λίγο το συγκεκριμένο thread για να μη φτιάχνω καινούριο.. Για έναν P4 1.7 willamette (423 socket) με μαμά ψύκτρα, ποιές είναι περίπου οι νορμάλ θερμοκρασίες??
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 se cpu ebales auti tin psixtra? Και εγω την ειχα στον παλιο Prescott μου και μου εριξε -20(!) C τη θερμοκρασια του.Μετα βεβαια πηγα στον AMD μου και ησυχασα!
takisx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2006 Μπορεί -λέω εγώ τώρα, ο ΑΣΧΕΤΟΣ- να ανεβάζει τη θερμοκρασία ένα "χαλασμένο" ή ας το πούμε καλύτερα "δυσλειτουργικό" UPS; ΜΠΟΡΕΙ;
georgeadams Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Όχι. Το UPS δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με τη θερμοκρασία της CPU (και του υπολογιστή γενικότερα).
dioptra999 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 @geovard: Scythe Shogun HeatLane Cooler ή ThermalRight XP-90C Οι κορυφαίες αερόψυκτρες. Και θα πέσει πολύ το full load temp ( τουλάχιστον 8C από την μαμίσια ) [ margin depending on the installed CPU fan ) bill η ThermalRight XP-90C ειναι η ίδια με την ThermalRight XP-90 αλλα χάλκινη????εγω εχω αυτήν ThermalRight XP-90 και είδα σε σχεση με την globalwin+delta 8cm 4-5 βαθμούς διαφορά....
georgeadams Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 η ThermalRight XP-90C ειναι η ίδια με την ThermalRight XP-90 αλλα χάλκινη??? Ναι ............
takisx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Όχι. Το UPS δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με τη θερμοκρασία της CPU (και του υπολογιστή γενικότερα). Αλλά... τι μπορεί να φταίει; Το θέμα το άνοιξα πριν λίγους μήνες. Είχα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο υπολογιστή που περιγράφεται στην αρχή του θέματος. Ο υπολογιστής άλλαξε και αντικαταστάθηκε από έναν Ρ4 στα 3 (Prescott) με μνήμη 1γίγα. Άλλαξαν όλα εκτός από τους δύο σκληρούς δίσκους και το ένα DVD-ROM & DVD-RW. Το κουτί είναι ιδιαίτερα άνετο και αερίζεται καλά. Έχει στα πλάγια ένα 12άρη ανεμιστήρα και και έναν 8άρη πίσω κάτω από το τροφοδοτικό ο οποίος ρίχνει αέρα σχεδόν πάνω στον επεξεργαστή. Από τις τρύπες που έχει στα πλάγια και στην κορυφή διαχέεται κρύος αέρας ακόμη κι όταν η CPU φτάνει στους 68-69 βαθμούς. (Παρακολουθώ την θερμοκρασία με το EVEREST). Παρόλα αυτά ξεκινάει με 39 με 40 βαθμούς και χθες που προσπάθησα να συμπιέσω ένα DVD έφτασε στους 69. Πάει να μου στρίψει λέμε...έτσι; Η ψύκτρα και ο ανεμιστήρας της CPU είναι αυτοί της INTEL. Και όπως καταλαβαίνεται έχω αρχίσει τα "σενάρια". Γι αυτό κι έγραψα για το UPS. Κυριολεκτικά "ψάχνομαι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.