karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Πριν αρχίσει να βγάζει προβλήματα ή σταματήσει εντελώς να λειτουργεί? Για να δουμε, κάποιοι σκληροί ίσως είναι αρκετά σκληροί και ανθεκτικοί στο πέρασμα του χρόνου. Και να αναφερεται την μαρκα του σκληρου ωστε να προσανατολιζομαστε σχετικα με τις προτιμησεις μας.
Mark100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ένα seagate 6 GB γύρω στα 5 χρόνια. Έχει πλέον "παροπλιστεί".
kirimis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Πριν αρχίσει να βγάζει προβλήματα ή σταματήσει εντελώς να λειτουργεί? Για να δουμε' date=' κάποιοι σκληροί ίσως είναι αρκετά σκληροί και ανθεκτικοί στο πέρασμα του χρόνου. Και να αναφερεται την μαρκα του σκληρου ωστε να προσανατολιζομαστε σχετικα με τις προτιμησεις μας.[/quote'] Δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για το ποιον δισκο να επιλεξεις, βασιζομενος στο τι μπορει να εκανε στο παρελθον μια εταιρια. Δυστηχως σε αυτο τον χωρο τα πραγματα δεν μπορουν να κριθουν ετσι απλα. Οποτε ξεχασε το... παρε ενα δισκο που σου αρεσει και τα υπολοιπα ειναι λεπτομεριες. Απο εκει και περα, προσωπικα δεν εχω πεταξει ποτε κανενα σκληρο. Δεν ειχα αστοχια ποτε.... Και μιλαμε για σκληρους απο Hitachi, Fujitsu, Quantum, IBM, Seagate κλπ... Αυτη την στιγμη εχω στο συστημα εναν SATA Seagate 120GB (1 χρονο), ενα IBM GXP series 30GB (4 χρονων περιπου) και ενα Quantum Fireball EX 6.4GB o οποιος ειναι.... δεν θυμαμαι!!! Ειναι παλιος παντως... Ολοι δουλευουν μια χαρα, και μαλιστα σε ιδιαιτερα υψηλες θερμοκρασιες μιας και το κουτο αεριζεται μονο απο τον ανεμιστηρα της τροφοδοσιας.
karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αφου μου λες οτι δουλευει ακομη ο περιφημος Quantum fireball, γεμισα αισιοδοξια! Αυτος ειναι σιγουρα 10ετιας! Περα απο την πλακα, σιγουρα αυτα τα πραγματα δεν ειναι σταθερα, αλλα οτι στοιχεια καταγραφουν εδω δεν ειναι και για πεταγμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 exw 1 Quantum fireball 1.2G apo thv epoxh twv windows 95 me metria xrhsh Exw Seagate 20G kai Western 20G!kai oi dyo apo to 2001!! kai oi dyo me paaaaraaaa polu xrhsh!!!!!Pavtws o Seagate dev mou ekava pote "File corrupted"
ppetr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ΜΙΣΩ τους HITACHI. Με έχουν τρέξει απίστευτα. Τελικά πούλησα αυτόν που πήρα από εγγύηση τη δεύτερη φορά. Τώρα μου έχει χαλάσει ένας φορητός 40ρης. Από τους WD δεν έχω κανένα πρόβλημα 2 χρόνια τώρα.
Founes Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 exw 1 Quantum fireball 1.2G apo thv epoxh twv windows 95 xaxax exw ki egw enan tetoio ton opoio akoma kai simera ton xrisimopoio arketa sixna! sketos skylos!!!
paschalia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μια απορια βρε Καριμπ . Τι παροξυσμος σε εχει πιασει τις τελευταιες μερες και εχεις γεμισει ολα τα φορουμ με ερωτησεις- τοπικς ? Αναπληρωση του καιρου που ειχες σιγη κανεις ?
random Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ολοι μου οι δισκοι ειναι WD Ακομα εχω εναν 10άρι, αγνωστης ημερομηνίας. σιγουρα τον ειχα τον καιρο των win98, 6-7 χρονια. οι "πρόσφατες" αγορες, τελευταια 2 χρόνια (100, 120, 200, 250) πανε καλά, αν και ανησυχώ για τη ζέστη. στις μισες απο τις περιπτώσεις τελειωμένων δισκων, ειχα βαλει κι εγω το χεράκι μου με τη μεταχείρηση. quantum 850 Mb ψοφησε την ωρα που εβλεπα tv sto tuner καλοκαιρι. πιθανον ζεστη. wd 30 αρχισε τα κλακ-κλακ μετα απο συνεχη χρηση σε φτηνο κουτι usb. Αλλος wd εκανε συνεχεις βολτες γραφειο-σπιτι και συνδεσεις στον ide (ανοιχτα κουτια, βαλε-βγαλε καλωδιο) μεχρι που ενα pin τροφοδοσίας ξεκολλησε, "έμεινε" μεσα στο βυσμα.
gtsekegal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 'Εχω ένα σκληρό δίσκο της CONNER 850ΜΒ από το 1996 και δουλεύει άψογα. Το καλό είναι ότι από την Western Digital 4 δίσκοι που έιχα τώρα μου δουλεέι μόνο ο ένας.Οι άλλοι τρείς χαλάσανε,δεν μου κάηκαν από ρευμα.
GCMH Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Quantum Fireball EL5.1A από το 1998 δουλεύει ακόμα και ας έχει κτυπήσει μια-δυο φορές...
Slammer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μεχρι τα 5-6 GB οι σκληροί ήταν πραγματικά σκληροί! Εχω αρκετούς οι οποίοι ειναι παροπλισμένοι και δουλεύουν κανονικά μετά από 5-8 χρόνια βαριάς χρησης. Οι καινούργιοι μου φαίνεται οτι εχουν μαλακώσει λίγο, εχω πετάξει εναν 12 GB και εναν 18 GB μετά από 2 χρόνια χρήσης, ενω ενας 80αρης τελευταία εχει αρχίσει να κάνει νερά....
Knorcedger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Έχω έναν 80αρη wd, που εδω και 2.5 χρόνια έχει υποστεί (κυριολεκτικα) 30-40 φορμάτ, με ρεκορ 9 σε μία μέρα. Έχουν περάσει από πάνω του παρα πολλά προγραμματα, ιοί, και ότι άλλο μπορείς να φανταστεις. Σχεδόν πάντα λειτουργεί γεμάτος (τωρα πρέπει να έχει γυρω στα 2gb ελευθερα). Τον έχω ξεβιδώσει με μαγνητικό κατσαβιδι, και ο μάστορας που τον είδε, είπε πως είναι νεκρός, έτσι νόμιζα και εγω, μέχρι που αναστήθηκε μόνος του χωρις να χάσει ούτε ένα bit. Έχω να κλείσω τον υπολογιστη μου για πάνω από 10 λεπτά από τα χριστούγεννα (όχι πως πιο πριν έκλεινε καθολου, αλλα τωρα λειτουργει και σαν σερβερ).Και όμως, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Να σημειώσω ότι συνυπάρχει με άλλους 2wd x 120 και έναν maxtor 120. Όλοι χαίρουν άκρας υγείας και απαρτίζουν το κεντρικο σύστημα με το οποίο δουλευω καθημερινά. Τελικα ένας σκληρος δίσκος, μπορεί να είναι πολύ σκληρός,γιαυτο και τον έχω ονομάσει "2 hard 2 die"
_-spooker-_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 exw enan quantum fireball 3.2GB o opoios douleuei astamathta apo to 1997.........einai skylos.....oute ena bad sector.Kai einai se mhxanhma pou douleuei 24wres th mera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.