Προς το περιεχόμενο

Windows Vista - Αλλαγή Monitor

Red_Phantom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α σιγα ρε παιδια' date=' μιλαμε μονο για ταινιες high definition δηλαδη?

καλα μεεεεχρι να ερθουν ελλαδα και μεεεχρι να τα παιζει και ενα απλο pc μπορει και να εχω αλλαξει οθονη.

τα απλα dvd τα παιζει κανονικα,ετσι?

οποτε ολα κομπλε, τι ειχαμε τι χασαμε![/quote']

μεχρι??? μην σου πως ειναι ηδη εδω.... κσι τα pc τις παιζουν μια χαρα!!!

και οταν θα ερθουν τα vista να εισαι σιγουρος πως τουλαχιστον οι μισες συλλογες των videoclub θα ειναι HD, οποτε θα σε απασχολησει λιαν συντομως.

Βασικα, το προβλημα αυτο δεν ισχυει μονο στο HD content απλα εκει θα ειναι ποιο εντονο το προβλημα γιατι η ποιοτητα τους ειναι απιστευτως καλυτερη του DVD. Οι περιορισμοι απο οτι διαβασα αφορουν ολο το copyrighted material θες πες το DVD, θες πες το HD... whatever.

Σε καθε περιπτωση, πολυ απλα μπορουμε να μην βαλουμε Vista και να μην εχουμε προβλημα ;-) Κατι μου λεει πως τα XP θα μας συντροφευουνε και στην επομενη δεκαετια.... :grin:

Δημοσ.

ναι αλλα για να εχεις την ποιοτητα HD θες και αντιστοιχο hardware οποτε...

και να μου το κανει downscale οπως λετε παλι δε με νοιαζει, καλυτερη ποιοτητα θα εχει απο ενα divx και τοσα χρονια αυτα βλεπαμε!:P

οσο για το αν θα τα βαλουμε η οχι θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες...

Δημοσ.

Mallon i apopsi mou gia ta nea windows tha sinopsistei sto akoloutho logopaignio...Windows (S)vista!Teleia kai pavla me olous tous ilithious fasistes tis pliroforikis pou nomizoun oti tha kanoun ta panta their way or the highway!!!ELEOS!!!!

Δημοσ.

re pedia,tora etimazome na patro tin Viewsonic 191b pou ehi ke 550Euro. Afti ipostirizi DRM i PVP opos lete?Xeri kanis?I genikos xeri ti prodiagrafes prepi na ehi i othoni etsi oste na ipostirizi afta ta protipa (an den xerete gia tin sigekrimeni dld).

Δημοσ.

Αυτες οι HD χωράνε σε απλα dvd single ή double?

δεν ξεπερνανε τα 9 gb?

ή μιλαμε για αλλο μεσο αποθηκευσης ? (οποτε βγαινουν αχρηστα ολα τα home dvd decks)

Δημοσ.

απο οτι εχω καταλαβει μαλλον πρεπει να μιλαμε για αλλο media, blu-ray και τα ρεστα, οποτε δε με ανησυχει το θεμα.

παντως δεν μου αρεσει καθολου αυτο που παει να κανει η M$crosoft...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στην επόμενη γενιά DVD, HD-DVD και Blue-Ray το παραπάνω σύστημα προστασίας δεν θα αφήνει τον χρήστη να δεί την ταινία στην πλήρη δυνατή ποιότητα της, αν δεν έχει μια οθόνη η οποία πρέπει να υποστηρίζει High-Bandwidth Digital Copy Protection(HDCP). Θα εχουμε προβλημα και στην αντιγραφή των ταινιών ? Δεν θα μπορούμε να αντιγράψουμε ταινίες ?

Τα Vista εχουν Output Content Protection Management (OCPM), δηλαδή προστασια οχι μονο σε λογισμικο αλα και σε υλικο. Σε τι ακριβος ομως θα εχουμε προβληματα?

Δημοσ.
\

παντως δεν μου αρεσει καθολου αυτο που παει να κανει η M$crosoft...

γιατι ποτε λειτουργησε η microsoft με βαση αυτα που αρεσουν στους καταναλωτες της?:-?

Δημοσ.
Στην επόμενη γενιά DVD' date=' HD-DVD και Blue-Ray το παραπάνω σύστημα προστασίας δεν θα αφήνει τον χρήστη να δεί την ταινία στην πλήρη δυνατή ποιότητα της, αν δεν έχει μια οθόνη η οποία πρέπει να υποστηρίζει High-Bandwidth Digital Copy Protection(HDCP). Θα εχουμε προβλημα και στην αντιγραφή των ταινιών ? Δεν θα μπορούμε να αντιγράψουμε ταινίες ?

Τα Vista εχουν Output Content Protection Management (OCPM), δηλαδή προστασια οχι μονο σε λογισμικο αλα και σε υλικο. Σε τι ακριβος ομως θα εχουμε προβληματα?[/quote']

Μολις παραβιαστει η ασφαλεια των Bluray και HD-DVD, δεν θα μας νοιαζουν ουτε τα HDCP, ουτε θα χρειαστει να αλλαζουμε οθονες... και απλα δεν θα τρεχει τιποτα. Το βαζεις, το ριπαρεις, το καις... και θα το βλεπεις σε ολο του το μεγαλειο χωρις να σε νοιαζουν οι DRM περιορισμοι μιας και θα εχουν αφαιρεθει απο την ταινια.

Δημοσ.

vre piaste oloi ta windoze,vafte ta mple (ksana gia merikous,pou exoun valei allo optiko thema),parte kai to cdaki tous kai...vour gia ixthioskala.:)

evala linux sto pc mou (dual boot prosorina) kai ksexasa ti paei na pei kleidomata,serial kai alles tetoies mpourdes!

Δημοσ.

Vre paidia ti fwnazete pali??? 8a ftasei to 2010 kai mono xp 8a trexoun kai malista peiratika....Oso gia ta monitor...kapoia ipostirizoun tin sigekrimeni texnologia....mexri edw kala. Ela mou de pou oi kartes grafikwn den to ipostirizoun oso kai kainouries na ne (vlepe 7800gtx kai ati adistoixes)....Opote monodromos XP h LINUX kai agio peet to peer

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...