Red_Phantom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Τί λένε ρε τα άτομα; http://www.theinquirer.net/?article=25094
Mark100 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Εντάξει, εφόσον δεν χρειάζεται να αλλάξουμε σπίτι όλα καλά
Highlander Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Νομίζω ότι υπάρχει συζήτηση για τα Windows Vista εδώ . Μην ανοίγεται νέα topics με το παραμικρό. :?
kirimis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ερρμμ highlander δεν ειναι δυνατο ολα τα θεματα των Vista να τα συζητας σε ενα thread! Δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να το παρακολουθησεις. Αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και αξιζει ενα thread απο μονο του. Γνωμη μου παντα εε.. Στο θεμα τωρα... κατι μου λεει πως η MS θα αναγκαστει να τα μαζεψει ολα πισω. Πρωτα απο ολα δεν ειναι δυνατο εγω ως καταναλωτης να πληρωνω για καλυτερο προιον και στο τελος να παιρνω εικονα video που εγινε downscale και μετα ξανα upscale σε αναλυση χειροτερη και απο DVD. Και το πιστευω πως θα κανουν πισω, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κανενα μονιτορ με ενσωματομενο Protected Video Path και δεν μπορεις ετσι ξαφνικα απο καπριτσιο να αναγκασεις μερικα εκατομυρια χρηστες να προμηθευονται πανακριβα add ons για να κανουν τα αυτονοητα! Επισης, οτι και να γινει... θα το ξεκλειδωσουν, το μονο σιγουρο... Προσωπικα τουλαχιστον, ειχα σκοπο να τα αγορασω τα Vista. Εαν τωρα ενσωματοσουν λαλακιες φυσικα και θα προτιμησω το e-mule της γειτονιας μου γιατι καποιος θα πρεπει να καλυψει το εξτρα κοστος που θα προκυψει... και αυτος δεν ειμαι εγω σε καμια περιπτωση. Μας πρηξανε με τα DRM... και ετσι για κοντρα ψηφιζω ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ, αμα ποια...
random Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 τι λες τωρα???? σιγα μην παρω μονιτορ για να παιζω τα "protected digital content"! Ας τα παρουν τα νόμιμα αμερικανάκια. εδω κανουμε αμαν να σαμποταρουμε αυτο το φορματ. υπαρχει το vidx, kai to divx (που αν παιξει drm, την επομενη μερα τελειώνει). 1. το 99% του περιεχομενου που "μας ενδιαφέρει", ειναι σε αυτα τα 2 φορματ απο home users. To μονο που εχεις να κανεις ειναι να μην κανεις ποτε encode se wmv, και να μην κατεβαζεις wmv. 2.απλα μαντεύω, μολις βγει μια stable vista version, ειναι θεμα ημερών να σπάσει ο "περιορισμός μονιτορ". "think linux. use windows"
kirimis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 τι λες τωρα???? σιγα μην παρω μονιτορ για να παιζω τα "protected digital content"!Ας τα παρουν τα νόμιμα αμερικανάκια. εδω κανουμε αμαν να σαμποταρουμε αυτο το φορματ. υπαρχει το vidx' date=' kai to divx (που αν παιξει drm, την επομενη μερα τελειώνει). 1. το 99% του περιεχομενου που "μας ενδιαφέρει", ειναι σε αυτα τα 2 φορματ απο home users. To μονο που εχεις να κανεις ειναι να μην κανεις ποτε encode se wmv, και να μην κατεβαζεις wmv. 2.απλα μαντεύω, μολις βγει μια stable vista version, ειναι θεμα ημερών να σπάσει ο "περιορισμός μονιτορ". "think linux. use windows"[/quote'] Λαθος στα πανε.... Το προβλημα ΔΕΝ ειναι με τα WMV... αλλα με ολα τα original video. Δηλαδη παω και νοικιαζω μια HD ταινια απο το Videoclub... εεε αμα δεν εχεις PVP, δεν θα την δεις ποτε στην πραγματικη ποιοτητα.Μην αναφερεις καν Divx και αλλα τετοια... εδω μιλαμε για home theater με HD 1080p καταστασεις και οτι θα γινουν ολα σκ*τα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 "Αγάπη μου, συγγνώμη, δεν είσαι συμβατή με τα Windows Vista και πρέπει να σε αλλάξω, λέει η Microsoft, με τη Μαριγούλα που'ναι 22 χρονών και ψηλόξανθη κουκλάρα. Πάρε και τη μαμά σου καθώς βγαίνεις. Byeee... "
random Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 κοιτα, προσωπικα δεν δινω δεκάρα για να βλεπω νοικιασμενες ταινιες στο pc. Απο το pc περνανε μονο για το ripping. αλλα για πες, οι κατοχοι linux, mac, και αλλων δεν θα νοικιαζουν ταινιες? ή οι κατασκευαστές φτηνών κινεζικων dvd deck και recorders θα ασχοληθουν με τις πατεντες τις ms? (οπως ασχοληθηκαν με το region lock) το θεμα δεν ειναι αν θα τις βλέπεις, αλλα αν θα αντιγράφονται. αυτο το σκοπο εχει η πατεντα (και σαν παραπλευρη απώλεια έχει και την αδυναμία viewing)
Red_Phantom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Το πρόβλημα ειναι πολυ σοβαρό. Ένας απλός συλογισμός: 1)Εφόσον το κόστος του bandwidth πέφτει παγκοσμίως θα γεμίσει ο τόπος υπηρεσίες για διανομή περιεχομένου μέσα απο το web. 2)Απο την φύση του το περιεχόμενο αυτό ειναι πιο φθηνο στις εταιρίες απο το να τυπώσουν DVD κτλ. 3)Η μη χρήση του καινούργιου monitor συνεπάγεται ότι δεν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιείσει αυτες τις υπηρεσίες. 4)Η μη συμόρφωση με τις επιταγές της Microsoft ίσως να αναγκάζει απο εδώ και πέρα τον χρήστη να μένει πίσω σε σχέση με την πρόοδο της τεχνολογίας 5)Αυτό που προσωπικά φοβάμαι είναι μήπως οι καινούργιες ταινίες διατίθονται πρώτα σαν streaming media και ακολουθεί η πώληση τους σαν DVD μετά απο 6 μήνες πχ. (Κάτι σαν τα DVD region 1 και τις ταινίες που προβάλλονται στην Ευρώπη) Πρόκειται μάλλον για ενορχηστρομένη επίθεση κατά του χρήστη όχι μονο απο την Microsoft αλλα και απο όλες τις εταιρίες διανομής περιεχομενου( Ταινίες , ήχος, κτλ.)
kirimis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Βασικα, ολα αυτα με τις DRM μαλακιες δεν τα κανει τοσο η Microsoft οσο κατι καθικακια οπως η RIAA... και ερχομαι και ρωτω. Μα τοσα λεφτα και τοση ισχυ που εχει η MS, ειναι δυνατο να δεχεται τοσες πιεσεις? Οχι τιποτα αλλο, αλλα ουτε την MS την ιδια δεν την βολευει αυτη η φαση...
kirimis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Γι' αυτο πεταξτε τα ολα και παρτε mac LOL.... νομιζεις πως πανε πισω στα DRM? :grin: ;-)
predator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 ρε παιδια για καντε το λιγο πιο λιανο το θεμα! τι ακριβως θα παθουμε δηλαδη αν βαλουμε τα vista σε ενα pc με μια παλια οθονη? δε θα μπορουμε να δουλευουμε το λογισμικο? δε θα μπορω να βλεπω τα dvdακια μου κανονικα στην οθονουλα μου στο powerdvd οπως με τα xp? να σημειωσω πως η οθονη μου καθε αλλο παρα παλια ειναι. την αγορασα πριν κανα χρονο και εσκασα 350 ευρω. δεν εχω σκοπο να την αλλαξω συντομα. αν ειναι να μην δουλεουν τα vista με την viewmaster μου απλα δε θα τα βαλω, τι ειχαμε τι χασαμε...
kirimis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 να σημειωσω πως η οθονη μου καθε αλλο παρα παλια ειναι. την αγορασα πριν κανα χρονο και εσκασα 350 ευρω. δεν εχω σκοπο να την αλλαξω συντομα. Θα την αλλαξεις... θα την αλλαξεις.... :razz: :razz: Ολα οσα ανεφερες θα μπορεις να τα κανεις... με μια διαφορα. Οταν θα πετας μεσα την Original High Definition ταινιουλα που με τοσο κοπο αγορασες, και θα πας να την δεις στο PC.... ξαφνικα θα διαπιστωσεις πως τα Asta La Vista σου την κανανε downscale απο 1080p στα 480p.... χειροτερα και απο DVD δηλαδη γιατι πολυ απλα δεν ειχες οθονη που να υποστηριζει DRM.... Ααα καλο εεε? :grin:
predator Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 α σιγα ρε παιδια, μιλαμε μονο για ταινιες high definition δηλαδη? καλα μεεεεχρι να ερθουν ελλαδα και μεεεχρι να τα παιζει και ενα απλο pc μπορει και να εχω αλλαξει οθονη. τα απλα dvd τα παιζει κανονικα,ετσι? οποτε ολα κομπλε, τι ειχαμε τι χασαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.