trospe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Αδέρφια είστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα που χρησιμοποιήτε για προστασία spywares κάνει σωστά τη δουλειά του?? Ρίξτε μια ματιά,ή κάνετε ένα ctrl-f και μπορεί να αλλάξετε γνώμη. Το νού σας. Α ρε Spybot S&D... http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm
karib Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Πολυ ενδιαφερον θεμα! Ενα τετοιο ειναι το xoftspy. Λεει οτι ειναι anti-spyware αλλα κανεις δεν ξερει τι ειναι τελικα.
Zoltanrap Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ontws poli kalo thema kai nomizw pws exei apasxolhsei arketous... Mexri stigmhs xrisimopoiw prwta apo ola Firefox kai na apofugw cookies. Epeita Ad-aware, XoftSpy, Spybot kai nomiza pws eimai sxedon ok. Pantws poli tha goustara tha na evgaine ena programma kai na ta ekane ola mazi....
billpeppas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 [b']Α ρε Spybot S&D...[/b] Που κολλάει σε αυτά το Spybot Search & Destroy ??? Το SB:S&D είναι καθαρό.
trospe Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Βεβαίως και είναι καθαρό! Είναι το αγαπημένο μου πρόγραμμα για καθαρισμό. Το έγραψα με θαυμασμό αλλά μάλλον έπρεπε να το γράψω καλύτερα... (Α ρε αθάνατο Spybot S&D) 8-) 8-)
Erwdios Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 ρε παιδες εχω το AVG-AntiSpyware και φαινεται καλο... αλλα καθε φορα που κανει update γυρναει μονο του στην free εκδοσι και πρεπει συνεχεια να τρεχω τα κρακ κι εχω βαρεθει τη διαδικασια... υπαρχει καποιο προγραμμα αξιο εμπιστοσυνησ και εξισου καλο με το AVG? αν ξερει καποιος ασ μου πει και αν μπορει ασ μου πει και που μπορω να το βρω... ευχαριστω παιδες!!! και εγώ εχω αυτο το προβλημα μπορω να κάνω κάτι ωστε να μου κραταει licence key; ευχαριστώ Βασικά αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αλλάξετε σουίτα. Προτείνω την σουίτα της ESET, στην οποία ανήκει και το γνωστό NOD32 (το καλύτερο antivirus για μένα). Περιλαμβάνει Antivirus, Antispyware και Firewall. Αν ενδιαφέρεστε τα λέμε μέσω pm για τα περαιτέρω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Από το 2005, πιθανολογώ ότι θα'χουν βρει λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.