Προς το περιεχόμενο

Crypto webcam

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια καμερα crypto για την οποια θελω να βρω drivers αλλα δεν ξερω το μοντελο.ψαχνω εικονες στο internet αλλα πουθενα δεν την εχουν.ειναι περιπου σαν την compact αλλα σε διπλασιο μεγεθος με ενα πρασινο λαμπακι στο πανω μερος.μοιαζει σαν να εχει αυτια στο πανο μερος και ποδια στο κατω.ασπρο χρωμα.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...!απο ελλλαδα την πηρανε.

Δημοσ.

Σωπα ρε συ.Υπαρχει στο διαδικτυο site της crypto που εχει drivers για τα προιοντα της.ενθουσιαστικα.δεν το περιμενα!

.Το προηγουμενο απορυπαντικο μου δεν εβγαζε τοσους λεκεδες.Καμια ποιο σοβαρη προταση υπαρχει?

Δημοσ.

Δηλ. ρε παλικαρι δεν εχει πανω στην cam το μοντελο ουτε και υπαρχει στο site της εταιρειας. Ποσο καιρο ειναι που την αγορασαν; Η compact κυκλοφορει πανω απο 6 χρονια και οι drivers ανανεωνονται ακομα. Που αλλου θα βρεις φωτογραφιες ενος Ελληνικου προιοντος αν οχι στο επισημο site?

Γιατι δεν τους στελνειες mail με μια photo να σου πουν απο που να κατεβασεις τους drivers?

Και δεν υπαρχει λογος για ειρωνεια, εισαι και μικρος εισαι και πατριωτης!!!

Δημοσ.

Οσα εκατσες τωρα να πεις τα εκανα πριν γραψω εδω.Και τελικα μικρε,γιατι ο αδελφος του παιδιου που εχει λογαριασμο ειμαι,οι drivers δεν υπαρχουν στο επισημο site.Και το μονο που δεν μπορεις να μου την πεις ειναι για τις μεθοδους πρεπει να ακολουθησω πριν αναγκαστω κα γραψω σε forum γιατι αν κρινω απο τισ απαντησεις σας ,οταν εγω ερχομουν εσεις ερχοσασταν.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

τελικα βρηκεσ driver για την web cam σου γιατι εχω κι εγω μια αλλα μολησ την συνδεσω στο η/υ μου παθαινω black out kαι κινουνται ολα με την ταχυτητα τησ χελονασ.στο σαιτ τησ crypto δεν εβγαλα ακρη.γνωριζεισ τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...