doc1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Εδώ και δυο βδομάδες στο site του e-shop έχουν εξαφανιστεί τα DVDR ceramic taiyo... Υπάρχει γενικά έλλειψη? Ούτε καν αυτές τις μούφες made in diskimpex...
zaxoys Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Τι εννοείς μούφες made in diskimpex? Δηλαδή πιστεύεις οτι τα ίδια ακριβώς taiyo είναι καλύτερα στο eshop από την diskimpex? H diskimpex στο site της πάντως τα διαφημίζει... http://www.diskimpex.gr/firstlook.htm
doc1000 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Το site της Diskimpex έχει να ανανεωθεί από 18 Μαιου αν είδες την ημερομηνία. (*) Όχι δε λέω ότι τα dvds της diskimpex είναι διαφορετικά απ' το eshop. Άλλωστε και το eshop από diskimpex προμηθεύεται. Απλά δε γουστάρω αυτά τα taiyo yuden που γράφουν πάνω http://www.diskimpex.gr Σ' αυτα αναφέρθηκα. Anyway εγώ για τα ceramic ενδιαφέρομαι και μιας και έχουν ίδια τιμή περίπου στην diskimpex και eshop με συμφέρει το eshop γιατί γλιτώνω και τα ταχυδρομικά αφού μπορώ να τα πάρω απευθείας απ' το υποκατάστημά τους στη Θεσ/νικη.
FireFoxGr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Τι είναι αυτά τα ceramic DVDR ρε παιδιά; Κάνουν και για σκεπές σπιτιών;
doc1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Απλά έχουν μια κεραμική προστασία στο πάνω μερος.
HamerZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μην βασίζεστε τόσο στην online λίστα, πάρτε τηλέφωνο.
doc1000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Πήρα και τηλ και μου είπαν ότι εφόσον δεν υπάρχουν στη λίστα δεν υπάρχουν όντως...
razkal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 pira proxthes apo disk-impex 50 dvd-r ceramic(that's) kai den htan h teleftea korina. 0,3+fpa ekasto.
bl.guardian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 παιδια καλησπερα.ειμαι καινουργιοσ στην παρεα.βοηθηστε με σε κατι.προσφατα επειτα απο ενα χρονο συνεχομενων αγορων dvd-r τησ verbatim αποφασισα να αγορασω dvd-r that's ceramic coat 8x σε συσκευασια slim με 10 τεμαχια εκαστη.εκανα αυτη την αλλαγη ετσι για κατι διαφορετικο και γιατι διαβασα στο hitech ηταν απο τα καλυτερα σε βαθμολογια.η ερωτηση μου ειναι πωσ ενω οτι αλλλο ειχα παρει μεχρι σημερα ελεγε:4.7 gb/120 min video αυτα τα that's λενε μονο for data.μηπωσ ειναι μονο για αρχεια και οχι για ταινιεσ; εγκρινετε παντωσ την αλλαγη που εκανα στην μαρκα; σαν dvd-recorder εχω το pioneer 108. υ.γ: υπαρχει διαφορα ποιοτητασ μετααξυ jewel και slim συσκευασιασ;
Sorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν ξεκινάμε. 1. Όλα τα DVD-R είναι και για ταινίες και για Data. Εξάλου και η ταινεία, data δεν είναι; ;-) 2. Φυσικά και εγκρίνουμε την αλλαγή που έκανες, μιας και τα ΤΥ είναι απο τα καλύτερα δισκάκια. 3. Jewel και slim συσκευασία; Χμμ.... Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, θα σου πω οτι δεν έχει ουδεμία απολύτως διαφορά στα δισκάκια. Μόνο η συσκευασία αλλάζει.
MasterX Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Χωρίς επίσης να έχω ατρανταχτες αποδείξεις, μάλλον υπάρχει διαφορά. Πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια διαφορά από τις κορίνες των 50 ή 10 σε σχέση με τα δισκάκια που τα πουλάνε σε κουτια jewel και slim, όταν μιλάμε για τα ίδια δισκάκια. Ίσως να υπάρχει διαφορά και από jewel σε slim. Δηλαδή jewel > slim > κορίνα. Τις καλύτερες παρτίδες τις βάζουν σε jewel. Νομίζω κάτι τέτοιο ανέφερε και στο HITECH...
bl.guardian Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 απευθυνομενοσ στον masterx που μου απαντησε στο δευτερο σκελοσ τησ ερωτησησ μου θα ηθελα να ξερω την γνωμη του και για το τι συμβαινει και στην συσκευασια που πηρα τα dvd-r that's γραφει ''for data'' και οχι data/video γραφουν ολα τα αλλα δισκακια τησ αγορασ! ανησυχω μηπωσ δεν κανουν για ταινιεσ.γιατι εχω δει συσκευασια that's που εγραφε for video.τωρα απυεθυνομενοσ σε ολουσ θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε στο προγραμμα clone dvd που προσφατα προμηθευτηκα αν γινεται αυτο που εκανα στο dvd-shrink:στο authoring δηλαδη εκει που γραφεισ καποια μερη του dvd και οχι ολοκληρο αν μπορω να γραψω καποια πραγματα απο ενα dvd και καποια απο ενα αλλο.για παραδειγμα νοικιασα τον τιτανικο special edition και ειναι σε 2 δισκακια.ελπιζω οτι εγινα κατανοητοσ! thanks foggs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.