Προς το περιεχόμενο

Must See Movies..

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εκπλαγει που ακουω οτι δεν σας αρεσε το War Of The Words και σας αρεσε η ημερα ανεξαρτησιας που δεν ειχε καθολου εφφε, αλλα ουτε και το revolutions,blade κτλ..

πειτε μου λοιπον ποιες ταινιες για εσας ειναι must see;

Δημοσ.

εγω προσωπικα σε τετοια εργα δεν κοιταω χαρακτηρες και διαλογους.. αλλα μονο γρηγορη δραση και εφφε. ποιος ο λογος στο blade και Matrix να μην εχει δραση και να εχει πολλους διαλογους;

Δημοσ.

koita sxetika me to matrix gia to proto milao eixe kapious apisteutous dialogous

paradeigma i skini me tin profitisa

alla koitaxe na deis kai kapies tainies oi opies den einai blockbuster kai den einai panta sto proto rafi tou video club

p.x dogville

Δημοσ.

Είχα καιρό να δω ευρωπαϊκό κινηματογράφο, πριν λίγο είδα το Mar adentro (Η θάλασσα μέσα μου) και μπορώ να πω ότι για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση μου ότι οι Ισπανοί όταν θέλουν φτιάχνουν αριστουργήματα! Κορυφαία ταινία! A must see!

Δημοσ.
δλδ το Kill bill δεν σας αρεσει; δεν εχει και ποολλους διαλογους.. μονο αφθονο αιμα!

emena mou arese i tainia para poli alla to gegonos oti mou arese den vasistike sta efe kai to aima alla sto geniko sinolo

To ti vlepei kai to ti zitaei o kathenas se mia tainia diaferei apo antrhopo se anthropo kapioi vlepoun kai parapera apo auta pou fainontai stin othoni

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...