lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 εχω εκπλαγει που ακουω οτι δεν σας αρεσε το War Of The Words και σας αρεσε η ημερα ανεξαρτησιας που δεν ειχε καθολου εφφε, αλλα ουτε και το revolutions,blade κτλ.. πειτε μου λοιπον ποιες ταινιες για εσας ειναι must see;
mert Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 To ID-4 δεν ειχε καθολου εφφε?????Δλδ ενα εργο ειναι καλο μονο αν εχει εφφε?
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 to war of the worlds gia mena einai a8lio...kai to independence day san kwmwdia pio poly to eida... must see einai polles tainies... ti na sou pw,des to ben-hur...(!asxeto!)
lazaross Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 εγω προσωπικα σε τετοια εργα δεν κοιταω χαρακτηρες και διαλογους.. αλλα μονο γρηγορη δραση και εφφε. ποιος ο λογος στο blade και Matrix να μην εχει δραση και να εχει πολλους διαλογους;
nthanasis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 koita sxetika me to matrix gia to proto milao eixe kapious apisteutous dialogous paradeigma i skini me tin profitisa alla koitaxe na deis kai kapies tainies oi opies den einai blockbuster kai den einai panta sto proto rafi tou video club p.x dogville
lazaross Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 δλδ το Kill bill δεν σας αρεσει; δεν εχει και ποολλους διαλογους.. μονο αφθονο αιμα!
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 emena to 2 de mou arese... einai poly shmantiko mia tainia na exei eksypnous dialogous... sto eidos to pio piasariko mou aresan arketa oi dialogoi tou batman begins...
lazaross Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 και περιμενετε να δειτε σε ταινιες με βαμπιρ και θριλερ εξυπνους διαλογους.;
hugelacky Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Είχα καιρό να δω ευρωπαϊκό κινηματογράφο, πριν λίγο είδα το Mar adentro (Η θάλασσα μέσα μου) και μπορώ να πω ότι για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση μου ότι οι Ισπανοί όταν θέλουν φτιάχνουν αριστουργήματα! Κορυφαία ταινία! A must see!
nthanasis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 δλδ το Kill bill δεν σας αρεσει; δεν εχει και ποολλους διαλογους.. μονο αφθονο αιμα! emena mou arese i tainia para poli alla to gegonos oti mou arese den vasistike sta efe kai to aima alla sto geniko sinolo To ti vlepei kai to ti zitaei o kathenas se mia tainia diaferei apo antrhopo se anthropo kapioi vlepoun kai parapera apo auta pou fainontai stin othoni
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 ναι ενα θριλερ μπορει να εχει εξυπνους διαλογους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.