Πέτρος Σ. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Α ναι η οθόνη που είχα πάρει απο e-shop ήταν το τελευταίο μοντέλο.
greekparot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 LG 1930, 1950 den yparxoun pou8ena! Logo tou oti sxedon oles oi etairies pliroforikis einai kleistes apo 12/8 kai meta yparxei megali elipsi stin agora. Kai pou den rotisa. Telika ekleisa stin LG 1980Q (ta esksa ta 473euros) Paraskevi tin perno. Pes mou entiposeis se parakalo. Elpizo na emeines eyxaristimenos e;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Φίλε η 1950 με την 1980 έχουν η καθεμιά τα + και τα - τους. Η μεν 1950 έχει την ίδια γωνία θέασης με την 1980 αλλά στην 1950 μπορείς να δεις και από κάτω και από όπου θες(μέσα στις 160 μοίρες) πεντακάθαρα ενώ αυτό δεν ισχύει στην 1980. Αν πας στην 1980 να δεις από κάτω δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα και από τις 160 μοίρες που λένε εγώ δεν μπορώ να πιστέψω πως όντως είναι 160. Τώρα η 1980 έχει πολύ καλύτερη εικόνα από την 1950, έχει και είσοδο DVI όπου δεν ξέρω τι κάνει αλλά εγώ εκεί την έβαλα και αν θες να ομορφύνεις και τον χώρο σου τότε η οθόνη σε πληροφορώ πως είναι και πολύ όμορφη εξωτερικά. Αν θες μπορείς να την κρεμάσεις και στον τοίχο, έχει ιδική βάση. Και ένα άλλο που μ' άρεσε στην 1980 είναι πως δεν ανοιγοκλείνει από κουμπάκι αλλά από ένα φωτοκύτταρο(αν δεν κάνω λάθος στην ονομασία) και το ίδιο ισχύει και στα άλλα "κουμπάκια" για το μενού της οθόνης. Αυτά από εμένα.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Συνέχεια... Πάντως για εμένα αν είχες βρει την 1950 ή σου έλεγε κάποιος πως θα την έφερναν θα σου έλεγα να την πάρεις εκείνη αν δεν θες κάτι Super(όχι το ότι είναι η 1980 έτσι γιατί η 1950 είναι και φτηνή αλλά και πάρα πολύ καλή για τα λεφτά της. Όσο για την 1980 σου είπα παραπάνω εντυπώσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θα έπαιρνα την 1950 μόνο και μόνο για την ορατότητα που θα μπορούσα να έχω στις ταινίες διαφορετικά αν δεν είσαι και πολύ λάτρης της τηλεόρασης και του κινηματογράφου τότε μπράβο σου έκανες την καλύτερη επιλογή(για εμένα πάντα μιλάω).
kostg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2005 Θεωρώ πάντως ότι είσαι πολύ τυχερός που πήρες καινούρια οθόνη από την alm@n και μάλιστα καλύτερο μοντέλο. Εγώ είμαι από τους "καμμένους" της υπόθεσης "εγγύηση" καθώς μου άλλαξαν τρεις φορές μια 1915S (λόγω ενός καμμένου pixel) που κόστισε 388 Ευρώ το Φεβρουάριο, μέχρι να πάρω μια σωστή και μάλιστα ήταν όλες μεταχειρισμένες... Τι σημαίνει αυτό; Aρχικά ότι δεν ξέρω πόσο έχει λειτουργήσει η οθόνη που μου έδωσαν πριν φτάσει στα χέρια μου. Και δεύτερον, έχω αμφιβολίες ότι θα κρατήσει αρκετά μετά τη λήξη της εγγύησης, δυστυχώς. Η δικαιολογία τους πάντως στο θέμα μεταχειρισμένου ήταν ότι η "μαμά" εταιρεία LG δεν δικαιολογεί αντικατάσταση οθόνης με καινούρια όταν την έχεις πάνω από 7 ημέρες (απόδειξη αγοράς). Μέχρι 7 ημέρες δηλαδή σου δίνουν καινούρια, αλλιώς μεταχειρισμένη. Και αυτό φαίνεται και από την συσκευασία της οθόνης που παραλαμβάνεις, δηλαδή σκισμένα νάυλον, λειψά φενιζόλ, άλλος σειριακός αριθμός στο κουτί άλλος πάνω στην οθόνη (έχουν γενικά μπλέξει τα μπούτια τους)... Τελικά πάντως η οθόνη που έχω τώρα λειτουργεί σωστά, εύχομαι όμως να μην ξαναχρειαστεί να περάσω την ταλαιπωρία της αντικατάστασης...
greekparot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2005 Ναι αυτο ισχυει kostq. Εγω στην δουλεια που εργαζομαι εχω LG CRT μονιτορ και οποτε χαλανε τα στελνω πισω, αλλα η ΑΛΜΑΝ εννοειται πως στελνει παλι διορθωμενα μοντελα, σε κουτα αλλου μοντελου κλπ κλπ. Πετρο αυριο θα σου πω εντυπωσεις. Την οθονη και γενικοτερα τον Η/Υ τον χρησιμοποιω για ιντερνετ (λογο δουλειας). Οσο για dvd κλπ εχω την 29" WEGA SONY και τα παρακολουθω εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.