greekparot Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Λοιπον μην ανησυχεις καθολου. Η ΑΛΜΑΝ θα σου στειλει σφραγισμενη καινουρια οθονη με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Ο κουριερ θα ανοιξει το κουτι θα σου βγαλει απο μεσα την καινουρια οθονη και εσυ θα βαλεις μεσα στο κουτι την παλια και αυτο ηταν. Εχω συνεργαστει απειρες φορες με την συγκεκριμενη εταιρια σχετικα με οθονες LG τυπου CRT και ειναι ακρως εξυπηρετικη.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δηλαδή καλά έκανα και πείρα LG και όχι μια F. Siemens που δεν ήξερα κιόλας πως να την κάνω παραγγελία γιατί το site ήταν γερμανικό.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Α να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θα χρεώσουν μεταφορικά για να την στείλουν(αυτή που θα κάνει αντικατάσταση την άλλη) ή να την πάρουν(αυτή που έχω σπίτι)
ALR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Όχι από ότι λένε , έχεις 3 χρόνια εγγύηση στον χώρο σου έστω και για 1 καμμένο pixel και από εμπειρία άλλου παιδιού , η άλλαγή έγινε χωρίς δικά του έξοδα.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Εγώ έχω και ένα καμμένο pixel κάτο δεξιά. Το είδε και ειδικός και μου είπε. Ένα μικρό κοκκινάδι είναι.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Παιδιά νομίζω πως πάλι θα υπάρξει πρόβλημα. Αντί να μου στείλουν την Flatron L1950S GREY μου έστειλαν την Flatron SLIM L1980Q BLACK. Γνωρίζετε πως υπάρχει μια διαφορά στην τιμή έτσι; Εκτός απο αυτό τα φελιζόλ στο κουτί δεν τέριαζαν και τα κώψαμε λίγο για να πάρει την χαλασμένη που είχα. Λέτε να μου την ζητήσουν πίσω αυτή που μου έδωσαν; Αν γίνει κάτι τέτοιο μπορώ να τους δώσω την διαφορά και να την κρατήσω αυτή, γιατί έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Παιδιά τι λέτε να γίνει;
ALR Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Εγώ λέω οτί είσαι πολύ τυχερός και αν δεν πούν τίποτα κάνε τουμπεκί σαν ανηποψίαστος πελάτης ! Άσε να αναφέρουν αυτοί και τότε πές τους για να δώσεις την διαφορά και να την κρατήσεις !
sa1901 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Τυχεράκια... Κράτα την και μην το πεις ούτε του παπά.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Απο ότι έμαθα δεν υπήρχε ο τύπος της TFT μου και γι' αυτό μου δώσανε άλλη. Άντε μια στο τόσο η τύχη μου έλαμψε.
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Eisai YPER TYXEROS poy pires tetoio montelo!!! Afou skeftomai na steilo kai ego piso mia 1950 mpas kai moy kanoyn antikatastasi me 1980q!!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2005 Τώρα που δεν υπάρχουν μοντέλα όμως.
greekparot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Mesa stin ebdomada 8a ginei i douleia.. mporeis na mou peis an sou einai eykolo poso tin agorases; giati to eshop tora den tin exei..
Πέτρος Σ. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2005 Η 1950 είναι στα 324 ευρώ απο e-shop παιδιά. Πάρα πολύ καλή οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.