Προς το περιεχόμενο

Flatron L1950

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μην ανησυχεις καθολου. Η ΑΛΜΑΝ θα σου στειλει σφραγισμενη καινουρια οθονη με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ. Ο κουριερ θα ανοιξει το κουτι θα σου βγαλει απο μεσα την καινουρια οθονη και εσυ θα βαλεις μεσα στο κουτι την παλια και αυτο ηταν.

Εχω συνεργαστει απειρες φορες με την συγκεκριμενη εταιρια σχετικα με οθονες LG τυπου CRT και ειναι ακρως εξυπηρετικη.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Θα χρεώσουν μεταφορικά για να την στείλουν(αυτή που θα κάνει αντικατάσταση την άλλη) ή να την πάρουν(αυτή που έχω σπίτι)

Δημοσ.

Όχι από ότι λένε , έχεις 3 χρόνια εγγύηση στον χώρο σου έστω και για 1 καμμένο pixel και από εμπειρία άλλου παιδιού , η άλλαγή έγινε χωρίς δικά του έξοδα.

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω πως πάλι θα υπάρξει πρόβλημα.

Αντί να μου στείλουν την Flatron L1950S GREY μου έστειλαν την Flatron SLIM L1980Q BLACK.

Γνωρίζετε πως υπάρχει μια διαφορά στην τιμή έτσι;

Εκτός απο αυτό τα φελιζόλ στο κουτί δεν τέριαζαν και τα κώψαμε λίγο για να πάρει την χαλασμένη που είχα. Λέτε να μου την ζητήσουν πίσω αυτή που μου έδωσαν;

Αν γίνει κάτι τέτοιο μπορώ να τους δώσω την διαφορά και να την κρατήσω αυτή, γιατί έχει πολύ καλύτερη εικόνα.

Παιδιά τι λέτε να γίνει;

Δημοσ.

Εγώ λέω οτί είσαι πολύ τυχερός και αν δεν πούν τίποτα κάνε τουμπεκί σαν ανηποψίαστος πελάτης ! Άσε να αναφέρουν αυτοί και τότε πές τους για να δώσεις την διαφορά και να την κρατήσεις ! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...