skgarts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 καλησπερα παιδια, προσπαθω να εγκατασήσω το norton internet secutity prof. 2004 και πριν τρεξει το setup, μου βγαζει μηνυμα σφαλματος:this msi must be launched through setup. πώς λυνεται για να προχωρήσω στην εγκατάσταση? Τι ειναι αυτο msi? ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Προφανώς κάνεις διπλό κλικ σε αρχείο που έχει κατάληξη .msi Το πρόγραμμα σου λέει ότι πρέπει να κάνεις διπλό κλικ σε αρχείο που λέγεται setup.exe (τα αρχεία .msi είναι αρχεία Microsoft Installer) Παρεπιπτόντως, γιατί θες να βάλεις το Norton Internet Security; Είναι ΚΑΚΟ ως πρόγραμμα και είναι πολύ πιθανό σου επιβραδύνει την περιήγηση στο Internet...
dali13gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Προφανώς δεν πας να το εγκαταστήσεις από το κανονικό setup αρχείο. Λάθος αρχείο πατάς. Βρες ένα άλλο setup που πρέπει να υπάρχει μέσα στο cd. Αν δεν υπάρχει, τότε πρέπει να το εγκαταστήσεις από την οθόνη που σου βγάζει όταν βάλεις μέσα το cd. Φιλικά @paredwse 5' λεπτά νωρίτερα που λέει και το ανέκδοτο!
skgarts Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ευχαριστω για τη βοηθεια, αλλα η ολη εργασια γινεται αυτοματα. εγω το μονο που κανω ειναι διπλο κλικ στο setup.exe του norton. υπαρχει περιπτωση να εχει απεγκατασταθει τιποτα σοβαρο απο τα win xp pro μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.