hexenlord Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Θελω να αγορασω μια καλη 19' LCD και εχω καταληξει στην viewsonic VP191b. Γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαφορα της απο το μοντελο 191s? Επισης θελω να την συνδεσω και με το επερχομενο χβοχ 360. Τα παιχνιδια σε αυτο θα ειναι σε 480 αναλυση ή 720.Αυτο σε τι αναλυσεις μεταφραζεται στο pc?Κατω απο 1240χ1024 που ειναι η native της viewsonic?Αν ναι, σημαινει οτι η εικονα θα τρωει resize και θα χαλαει η πιοτητα? Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν η οθονη αυτη ειναι 16:9. Γενικα σε συνδυασμο με αυτο που εγραψα για το χβοχ, θελω να ειναι η οθονη 16:9 γιατι ολα τα παιχνιδια της κονσολας θα ειναι wide,οπως και οι ταινιες που θα θελω να βλεπω, οποτε τυχον αλλες γνωμες και προτασεις ειναι ευπροσδεκτες. Προσοχη ομως δεν θελω να παρω μια πλασμα οθονη-τηελοραση καθως θελω να την χρησιμοποιω και με το desktop Pc μου. Οριο τιμης ειναι τα 550Ευρό.
Highlander Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 s = Silver b = Black Άριστη επιλογή κατά τη γνώμη μου. Η οθόνη δεν είναι 16:9 διαφορετικά η τιμή της θα ήταν υψηλότερη. Δεν ξέρω τι κάνει το xbox σε αυτή την περίπτωση όσο αφορά την ανάλυση.
Papajohn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Και εγω αυτη την οθόνη κοιτάω... Hexenlord, την έχεις βρει Ελλάδα με κάτω απο 550?; Μόνο ένα eshop την έχει εδω, το Matsukas Bros (πάντα την νέα την 8ms) και την έχει 641? τελική, πολλά γαμώτο... Γιατι δεν την έχει φέρει κανένας άλλος;; Επίσης γνωρίζουμε ποιος είναι ο αντιπρόσωπος την Viewsonic στην Ελλάδα και ποια η εγγύηση της και στο θέμα των καμμένων pixels;;
HamerZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 - Στην Θεσσαλονίκη η Unique έχει viewsonic οθόνες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει μεγάλη διαφορά από την τιμή του Ματσούκα.
hexenlord Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 oxi thn eho vri toso apo aglia pou ime, ή enalaktika apo germania,apo 1 site pou legete greek-stores.de, kapos etsi.I othoni ine apistefti pados,kathos tin thelo kirios gia gaming.Me ta idia lefta penro anoteri ke kaliteri CRT alla de thelo na foreso gialia sta 35 mou, an me katalavenis.Edo Ke 1 hrono eho sinithisi se laptop ke tora pou tha giriso spiti stin palia CRT (15' sony gmt ) tremo...... Kanis re pedia den xeri ti pezi me tis analisis?
Highlander Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 http://www.cpi.gr/displayITM2.asp?ITMID=10123 Η CPI είναι η αντιπροσωπεία για την Ελλάδα. Όσο για τα καμμένα Pixels ισχύει ότι και στις περισσότερες εταιρίες. http://www.viewsoniceurope.com/UK/Support/warranty.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.