lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 πανε σε ενα net cafe και ξερεις.. δεν μπορω να τα δωσω, γιατι μου τα εδωσε ενας ξαδερφος μου..
littlelouievegos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ε λιγο δυσκολο να σου δωσει καποιος τον κωδικο του ειδικα για CS:S. Δεν ρισκαρει καταρχην να κανεις κανα cheat εσυ και να φαει ban αυτος απο steam. Αν σου αρεσει δεν εχεις παρα να το αγορασεις... Εγω ειχα παρει το HL2: COLLECTOR'S EDITION (hl2,cs:s,hl1:s) γυρω στα 50 ευρω. Αν παιζεις κατι αγορασε το...
lazaross Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 η φαση ηταν οτι το πηρα αυθεντικο, αλλα εχασα το cd-key! οποτε μετα νευριασα και ειπα τον ξαδερφο μου να παει σε καποιο net-cafe και να κανει την καλη δουλεια.. χεχε..
sokonik_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 η φαση ηταν οτι το πηρα αυθεντικο, αλλα εχασα το cd-key! οποτε μετα νευριασα και ειπα τον ξαδερφο μου να παει σε καποιο net-cafe και να κανει την καλη δουλεια.. χεχε.. τι να το κανεις τι cd-key, αν θυμασαι το account του στεαμ (που εχεις δηλωσει το key την πρωτη φορα) εισαι οκ, αλλα και να μην το θυμηθεις υπαρχει τροπος μεσω e-mail να το μαθεις ξανα
S2Katana Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 exo vrei edo pou eime stin rodo ke exo alla ego thelo stream gia counterstike source ke den vrisko pouthena ston rodo gia auto leo Δεν εννοω οτι εισαι τσιγγουνης κτλ, απλα γιατι να παρακαλας τον καθενα?Απο καποιο online shop δε μπορεις να το προμηθευτεις?
lazaross Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 τι να το κανεις τι cd-key, αν θυμασαι το account του στεαμ (που εχεις δηλωσει το key την πρωτη φορα) εισαι οκ, αλλα και να μην το θυμηθεις υπαρχει τροπος μεσω e-mail να το μαθεις ξανατο εχασα ενω ειχα ακομα την 1.5!
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 paidia exei provlima to stream server, simera i ego to exo to provlima..?
littlelouievegos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 paidia exei provlima to stream server, simera i ego to exo to provlima..? Ναι ολοι ειχαν προβλημα σημερα το πρωι (εχθες το βραδυ ολα ηταν καλα), το αντιμετωπισα και εγω.. Λογω καιρικων φαινομενων μου φαινεται πρεπει να υπηρξε ζημια..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Vasika to agorazeis k apo steam u know...
islascanarias Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 mages to CS:S axizei ta lefta tou k me to parapanw afou eidika to day of defeat pou exei mesa einai oti kalitero yparxei se online gaming (imho) afti ti stigmi k se kola sto pc me tis ooooooooooooorrrrrrrrressssssssssssssss!!!!
giannakis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 pou tous bazoume tous kwdikous re guys?mono se non steam mporw na paiksw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.