Προς το περιεχόμενο

Poios exei agorasei to Counterstike to authentiko mazi me to stream?

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε λιγο δυσκολο να σου δωσει καποιος τον κωδικο του ειδικα για CS:S. Δεν ρισκαρει καταρχην να κανεις κανα cheat εσυ και να φαει ban αυτος απο steam.

Αν σου αρεσει δεν εχεις παρα να το αγορασεις... Εγω ειχα παρει το HL2: COLLECTOR'S EDITION (hl2,cs:s,hl1:s) γυρω στα 50 ευρω. Αν παιζεις κατι αγορασε το...

Δημοσ.

η φαση ηταν οτι το πηρα αυθεντικο, αλλα εχασα το cd-key! οποτε μετα νευριασα και ειπα τον ξαδερφο μου να παει σε καποιο net-cafe και να κανει την καλη δουλεια.. χεχε..

Δημοσ.
η φαση ηταν οτι το πηρα αυθεντικο, αλλα εχασα το cd-key! οποτε μετα νευριασα και ειπα τον ξαδερφο μου να παει σε καποιο net-cafe και να κανει την καλη δουλεια.. χεχε..

τι να το κανεις τι cd-key, αν θυμασαι το account του στεαμ (που εχεις δηλωσει το key την πρωτη φορα) εισαι οκ, αλλα και να μην το θυμηθεις υπαρχει τροπος μεσω e-mail να το μαθεις ξανα

Δημοσ.
exo vrei edo pou eime stin rodo ke exo alla ego thelo stream gia counterstike source ke den vrisko pouthena ston rodo gia auto leo

Δεν εννοω οτι εισαι τσιγγουνης κτλ, απλα γιατι να παρακαλας τον καθενα?Απο καποιο online shop δε μπορεις να το προμηθευτεις?

Δημοσ.
τι να το κανεις τι cd-key, αν θυμασαι το account του στεαμ (που εχεις δηλωσει το key την πρωτη φορα) εισαι οκ, αλλα και να μην το θυμηθεις υπαρχει τροπος μεσω e-mail να το μαθεις ξανα
το εχασα ενω ειχα ακομα την 1.5!
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
paidia exei provlima to stream server, simera i ego to exo to provlima..?

Ναι ολοι ειχαν προβλημα σημερα το πρωι (εχθες το βραδυ ολα ηταν καλα), το αντιμετωπισα και εγω.. Λογω καιρικων φαινομενων μου φαινεται πρεπει να υπηρξε ζημια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...