attosecond phaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 kalispera se olous genikos me ena mikro psaksimo pou ekane diapistosa oti oi VAIO den exoun tv-out. exoun mia eksodo VGA thn opoia kapoioi thn onomazoun tv-out. Telika me thn eksodo VGA mporeis na syndeseis ton ypologisth me thn thleorash h' oxi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μερικοί φορητοί έχουν ειδικό αντάπτορα που βγάζει από την VGA TV-out. Αλλά νομίζω θα έχουν και ειδικό "κύκλωμα" γι' αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
attosecond phaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 katarxhn thanks gia thn apanthsh an katalava kala an to laptop exei eidiko kykloma gia na dinei h VGA tv-out kai me to katallhlo kalodio ginetai gnorizei kaneis an ayto isxyei stous VAIO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα Βρέ παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για την αγορά κάρτας TV διότι δέν καταλαβαίνω τα υπέρ και τα κατά των PCMCIA & USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα Βρέ παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για την αγορά κάρτας TV διότι δέν καταλαβαίνω τα υπέρ και τα κατά των PCMCIA & USB Τι σχέση έχει η κάρτα TV με το παρόν θέμα.Αν ψάξεις λίγο θα βρεις θέμα παρόμοιο με το ερώτημά σου.Αλλιώς δημιούργησε νέο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 katarxhn thanks gia thn apanthsh an katalava kala an to laptop exei eidiko kykloma gia na dinei h VGA tv-out kai me to katallhlo kalodio ginetai gnorizei kaneis an ayto isxyei stous VAIO Και εγώ έχω παρόμοιο ερώτημα με το δικό σου.Όταν αγόρασα το δικό μου Sony Vaio προσπάθησα να το συνδέσω με την ΤV μάταια όμως.Από ότι ξέρω η Sony δίνει ένα αξέσουάρ docking station το οποίο βγάζει πολλές εξόδους καθώς και TV-Out.Αλλά είναι λίγο ακριβό και λίγο μεγάλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Τι σχέση έχει η κάρτα TV με το παρόν θέμα.Αν ψάξεις λίγο θα βρεις θέμα παρόμοιο με το ερώτημά σου.Αλλιώς δημιούργησε νέο θέμα. Για κάρτα ΤV ψάχνω και δέν ξέρω τι υπέρ και κατά έχουν οι πραναφερθήσες τώρα εάν το θέμα είναι εκτός συγνώμη και ψάχνω αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.