Προς το περιεχόμενο

Επισκευή υπολογιστή

Angeliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι πήρε ο άλλος 50? και δεν τον έφτιαξε είναι καθαρά θέμα δικό σου, έπρεπε να του ρίξεις μια φωνή, και να του πεις οτι αφου φταίει το motherboard να σου πει ποιο να πάρεις, και να το βάλει να δει αν όντως αυτο φταιει...

Πολλοι εδω μέσα θα σου πουνε μην το πας σε πλαισιο κλπ, και να ερθει καποιος τεχνικος σπιτι. Επειδη ο τεχνικός μπορει να ειναι 3 πουλάκια κάθονται, πηγαινε το στο πλαισιο να τελειώνεις, τουλάχιστον εκεί μπορει να έδινες σύνολο 50? (έλεγχος, & τοποθέτηση) + ? κόστος ανταλλακτικού, αλλά θα το είχες έτοιμο τώρα.... Ενώ έτσι είσαι στο -50? μόνο και μόνο επειδή ήρθε ενας που αυτοαποκαλείται τεχνικός (υπάρχουν πολλοί....) και σου είπε κάτι που ούτως η αλλος δεν καταλαβαίνεις τι λύση χρειάζεται (μήπως περίμενε να αγοράσεις μόνη σου και να τοποθετίσεις μόνη σου το motherboard??)........

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Polaki το πλαίσιο ή ο Πουλιάδης είχε κάνει όλα τα παραπάνω;

Λοιπόν θα πάρεις μόνο την κεντρική μονάδα. Βεβαιώσου ότι θυμάσαι πού μπαίνει τί, ενδεχομένως σημειωσε τα καπου αν δεν τα ξεχωρίζεις ωστε να μπορεσεις να τα συνδέσεις μετά, αν και τα βύσματα είναι ευκολα...

Αυτα που είπα πιο πάνω τα έκανε το Πλαισιο, αλλα και ο Πουλιάδης μη νομίζεις είναι καλύτερος... Έχω γνώμη και για αυτόν,και επίσης κάπου εκεί στις αποθήκες τους εχουν ΑΚΟΜΑ έναν Epson δικό μου απτο 1997 που είχε κάποιο πρόβλημα (δεν εκτύπωνε καλά τα έγχρωμα, το μάυρο ήταν μια χαρά) και μου ζήτησαν 35,000 τότε για επισκευή, + (!!!!) 15,000 για τον έλεγχο!!!!!!!!ΩΠΑ ΡΕ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΑΡΑΞΕ!!!!

Φυσικά ούτε τον έλεγχο δεν πλήρωσα και πήρα καινούριο.

Επαναλαμβάνω ότι αν εξαιρέσεις την παραφωνία του πλαισίου να μου πετάξουν/σουφρώσουν μια ψύκτρα 60? (πριν 2,5 χρόνια απο αγγλία τόσο την είχα πάρει, δεν υπήρχε ελλάδα) και να μου χρεώσουν μία του κιλού, δεν έχω άλλα παράπονα.

Έχω πάει και εγώ και γνωστοί μου στο Πλαίσιο υπολογιστές για δύσκολες καταστάσεις (δύσκολο = μπορεί να φταίνε τα πάντα) και πάντα το έχουν φτιάξει.

Δημοσ.

Μα ναι, πρότεινε ποιο να πάρω, και επίσης, ότι για την επόμενη επίσκεψη δεν θα πάρει 50 ευρώ αλλά 25 ευρώ.

Λοιπόν, όπως προανέφερα, τη λύση φίλος τη δοκίμασα, αυτό δεν σημαίνει ότι βάζω γενικά μία αρνητική ταμπέλα στο θέμα αυτό, ο κάθε ένας έχει τις γνώσεις του, αλλά προτιμώ να εμπιστευτώ μία εταιρεία που θα μπορέσει σε ένα οργανωμένο χώρο να δοκιμάσει τον υπολογιστή και τα εσωτερικά του μηχανηματα.

Ευχαριστώ όλους.

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Καλό Σαββατοκύριακο!

Δημοσ.
στις αποθήκες τους εχουν ΑΚΟΜΑ έναν Epson δικό μου απτο 1997 που είχε κάποιο πρόβλημα (δεν εκτύπωνε καλά τα έγχρωμα, το μάυρο ήταν μια χαρά)

Επίσης είχα χρεωθεί ΚΑΙ έγχρωμο μελάνι, ξέχασα να το πω αυτό, και μάλιστα αυτό το χρεώθηκα με το που πήγα εκεί τον εκτυπωτή γιατί θέλανε λέει να είναι ολοκαίνουριο όταν τον ελέγξουν....

Δημοσ.

ωραίος "φίλος". να του κανεις κι ενα τραπέζι.

πόσα πισάκια έχω "κοιτάξει", φτιάξει, καθαρίσει χωρις μία... αισθανομαι ξαφνικά τόσο μ....

πρεπει να αρχισω να χρεώνω ακόμα και τη συμβουλή "κοιτα δεν ξερω τι έχει, δες εδω ενα μαγικο σάιτ.. http://www.magazακι.gr πηγαινε εκει και θα στο φτιάξουν"

Δημοσ.

Δεν είναι φίλος, είναι συνάδελφος στην εταιρεία, στο τμήμα ΙΤ, και το δήλωσε ότι θα πάρει 50 ευρώ για να κάνει έναν γενικό έλεγχο. Αφού ήρθε και δεν κατάφερε να κάνει τίποτα, όταν ζήτησε τα 50, εκεί είναι δικό μου θέμα που όπως είπε και ο Polaki, δεν του έβαλα τις φωνές. Εκείνη τη σγιγμή ενέργησα έτσι γιατί δεν ήθελα να φανώ απρεπής!

Δημοσ.

Κοίτα Αγγελική... δυστυχώς για σένα δεν γνωρίζεις και πολλά από PC. Άκου την συμβουλή του Polaki και πήγαινε τον υπολογιστή σου στο Πλαίσιο. Μην φοβάσαι ότι θα σου πάρουν τίποτα εσένα από μέσα, γιατί προφανώς δεν έχεις κάτι extreme στο PC σου. Θα σου βγάλουν το κοστολόγιο και μετά αποφάσισε αν σε συμφέρει η όχι η επισκευή του.

Επίσης τέτοιους φίλους που εκμεταλλέυονται έτσι όσους δεν έχουν πολλές γνώσεις πάνω σε ένα αντικείμενο, καλό είναι να τους αποφεύγεις. Φυσικά και να μην ξαναφωνάξεις κανέναν "φίλο", να κοιτάξει το PC σου με αμοιβή.

Δημοσ.

Επιβαλλεται το back up .

Εγω δεν ειχα ιδεα απο τετοια - το κανε ο τεχνικος μου - και χτυπουσα το κεφαλι μου μετα , γιατι την μονη φορα που δεν το εκανε αυτος , αλλα ο συνεταιρος του ( κακη του ωρα εκει που ειναι ) μου εχασε φακελλους με παιχνιδια και εικονες .

Δημοσ.

Αγγελική Αγγελική καλά μού λέγαν μερικοί πως είσαι κόρηηη!,κόρη μαγική!(Δεν πιστεύω να είσαι καμμία γιαγιά)

Δεν θύμωσες ε?

Λοιπό πριν πας να δώσεις λεφτά δοκίμασε διάφορα.Απενεργοποίησε πρώτα την αυτόματη επαννεκίνηση απο: Ο Υπολογιστής σου-δεξί κλικ ιδιότητες-Γιά προχωρημένους-Εκκίνηση και αποκατάσταση(ρυθμίσεις)-Αποτυχία συστήματος αυτοματη επανεκκίνηση(ξετσέκαρε?)

Άμα ξέρεις να πας να δείς τι αναφέρει η προβολή συμβάντων.

Δεν μας είπες προλαβαίνεις να δείς τίποτα η με το πού μπαίνεις στα windows ξαναντούκου επανεκκίνηση.Δαλαδή προλαβαίνεις να ανοίξεις κανένα πρόγραμμα?

Δημοσ.

Χαιρετώ όλους.

Συνοψίζοντας όσα έχουν ειπωθεί,

1) ο υπολογιστής μου μόλις έκλεισε τα 3 έτη άρχισε να παρουσιάζει διάφορα προβλήματα, με κυριότερο ότι εν ώρα εργασίας, έκανε έτσι ξαφνικά ένα ωραίο shut down και αμέσως (3-4 sec) restart, αμέσως πάλι shut down και πάλι αμέσως restart, κτλ .

2) Το ανέφερα σε 2 συναδέλφους εδώ στη δουλειά (εργάζονται στο τμήμα ΙΤ) που δήλωσαν ότι πρέπει να τον δούν ώστε να προτείνουν λύση, πχ άλλος έλεγε format, άλλος επαναεγκατάσταση windows, άλλος μνήμες κτλ.

3) Άρα ...χρειαζόταν να το δει κάποιος ειδικός. Και επειδή ο ένας συνάδελφος είναι αυτός που όλη μέρα τρέχει από γραφείο σε γραφείο, άρα ξέρει κάτι παραπάνω...πρότεινα σε αυτόν να το δει.Ήρθε, είδε και είπε..."μητρική" (η δε αμοιβή του 50 ευρώ).

4) Σήμερα το έφερα να το πάω στο Πλαίσιο.Λόγω το ότι το Πλαίσιο έχει ένα "παρελθόν" ζήτησα από άλλον συνάδελφος απλά να δεί τι έχει ο υπολογιστής, πχ τι μνήμη έχει, ώστε να ξέρω αν θα μου "εξαφανιστεί" κάτι.

5) Ο συνάδελφος αυτός, έχει καθίσει από το πρωί και ελέχγει, τεστάρει, φορμάρει, διαλύει και συναρμολογεί τον υπολογιστή. Ναι, έκανε φορμτατ, ναι δοκίμασε και διαφορετικές μνήμες κτλ κτλ. Από μόνος του έχει προσφερθεί να βοηθήσει, χωρίς να αναφέρει τίποτα για ....αμοιβή!

6) Πριν λίγο μου είπε οτι τελικά και αυτός πιστεύει ότι έχει προβλημα η μητρική και προτείνει να πάρω καινούργια. Επισης το ίδιο λέει και ένας άλλος. Όταν του είπα, εντάξει θα το πάω στο Πλαίσιο για να βάλουν καινούργια, δήλωσε ότι αρκεί να την αγοράσω, θα κάνει αυτός την σύνδεση.

Προτείνει τις εξής δύο μητρικές, δεδομένου ότι και ο υπολογιστής μου είναι παλιός και ότι τον χρησιμοποιώ μόνο για απλές εργασίες

α) albatron px865 pe lite pro (ΚΩΔΙΚΟΣ 569208 albatron) 57ευρώ

B) albatron px 865pe pro (ΚΩΔΙΚΟΣ 540412 albatron) 70 ευρώ

τι λέτε;

Δημοσ.

Μια χαρα. Εγω στη θεση σου θα επαιρνα τη 2η. (Μιας και θα σε ακολουθει για πολλα χρονια ακομα...) Καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Η διαφορα ειναι μικρη οπως και να ΄χει.

Δημοσ.
Μια χαρα. Εγω στη θεση σου θα επαιρνα τη 2η. (Μιας και θα σε ακολουθει για πολλα χρονια ακομα...) Καλυτερα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Η διαφορα ειναι μικρη οπως και να ΄χει.

Ευχαριστώ, και εγώ να ομολογήσω, αυτό σκέφτηκα, ότι για 10ευρώ διαφορά, καλύτερα την β'.

Ευχαριστώ και πάλι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...