Angeliki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Γειά σας, Έχει πρόβλημα ο υπολογιστής μου (κάνει turn off και αμέσως restart συνέχεια) και θα εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου συστήσετε εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας για να το φέρω προς έλεγχο και επισκευή, που θα μπορούν όμως να με ενημερώσουν εκ το προτέρων το κόστος επισκευής! Ευχαριστώ,
thanos_ego Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 γεια σου!μπορεις να πας στο πλαισιο (http://www.plaisio.gr/Templates/v5_Shops/v5_Shops.tem)αλλα πρωτα δες αν εχει εγγυηση(αν τον αγορασες μεσα σε 1 χρονο) τοτε το πας απο εκει που το αγορασες αν οχι τοτε μπορεις να το πας οπου θελεις.μερικα μαγαζια χρεωνουν και τον ελεγχο-διαγνωση δεν ειμαι σιγουρος αλλα πρεπει να ειναι 15 ευρω.μετα απο αυτο μπορουν να σου πουν την επαθε και ποσο θα σου στοιχησει η επισκευη του.
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Αγγελική απλά ένα format θέλει ο υπολογιστής σου!
getsa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 αποφεύγετε να δίνετε εύκολα οδηγίες για επισκευή μηχανημάτων. χωρίς να δεις το pc μαρια κατάλαβες ότι θελει επανεγκαταστάσεις?
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Όταν ο υπολογιστής αρχίζει να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις, η μόνη σίγουρη λύση είναι το format. Το 'λέω' από προσωπική εμπειρία. Άλλο αν η κοπέλα δεν γνωρίζει και θέλει να πάει τη μονάδα σε κάποιον τεχνικό. Αυτό είναι απόφαση δική της!
thanos_ego Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 και σε μενα εκανε restart αλλα δεν ηθελε μονο format αλλα και επεξεργαστη γιατι ειχε χαλασει
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 To να καταλήξεις σε τεχνικό (όταν δεν ξέρεις και πολλά από τα της κεντρικής μονάδας του υπολογιστή) είναι η τελευταία λύση' όταν το format δεν αποδώσει! Aς μην το συνεχίσουμε όμως, γιατί είναι καθαρά απόφαση της Αγγελικής τι θα κάνει!
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Συνεχείς επανεκινήσεις μπορεί να σου κάνει από λάθος μνήμης (χαλασμένο dimm), motherboard που έχει πρόβλημα... Και softwarικό από drivers που δεν έχουν κάτσει καλά, από virus... Το φορμάτ δεν είναι σίγουρο......
polaki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 και σε μενα εκανε restart αλλα δεν ηθελε μονο format αλλα και επεξεργαστη γιατι ειχε χαλασει Άρα λοιπόν το φορματ που έκανες ήταν άσκοπο!
De@th L0rd Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Kalo einai na to paei se kapoion eidiko giati e3 apostasews den lynontai etsi efkola ta provlhmata polla mporei na ftaine.As poume mporei na ftaei kai to trofodotiko? poios 3erei?
thanos_ego Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 αρα αν δεν εχει τις γνωσεις να κανει κατι παει σε τεχνικο ο οποιος πρεπει να ξερει και τωρα προτεινετε καποιον καλο τεχνικο στην Αγγελικη
Angeliki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση. Το να κάνει συνέχεια επανεκινήσεις μπορεί να οφείλεται σε πολλά αίτια.Thanos ego σε ευχαριστώ για το Πλαίσο; τι λές όμως και για τον Πουλιάδη; Όσο αφορά την εγγύηση, έχουν ήδη παρέλθει 3 έτη.
Japan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ektos apo afta pou exoun idi eipothei, mporei na anevazei kai thermokrasies... polla paizoun... Apo ious, mexri kai kaki paroxi revmatos. Chryssa
Angeliki Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δηλαδή αν έχει πρόβλημα η μητρική και επίσης και ο επεξεργαστής και ποιος ξέρει, ίσως και το τροφοδοτικό, πόσο θα κοστήσει όλο αυτό το "χειρουργείο"; Polaki, αυτά που "μάντεψες" είναι αυτά που μου είπε ένας συνάδελφος που ασχολείται κάπως με υπολογιστές, που ήρθε σπίτι, το άνοιξε και μετά από 2ώρες αποφάνθηκε "μνήμη", όμως άλλαξε γνώμη και μετά αποφάνηθηκε "μητρική" & "τροφοδοτικό". Αν και δεν ξέρω από υπολογιστές, νομίζω ότι το σωστό είναι να το πάω σε μία εταιρεία που θα μπορέσει να τεστάρει όλα τα μέρη του υπολογιστή και δώσει λύση. Please
TonyMontana Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 mpainei sta windows i to loop turn off-restart ksekinaei me to pou ton "anapseis"? an mpainei sta windows: sou vgazei kapoio munima prin to turn off? (mipws exeis blaster virus?) i apla kanei turn off sto asxeto kai arxizei na bootarei pali? antivirus/firewall exeis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.