Προς το περιεχόμενο

Κατεστραμμένο βίντεο.Υπάρχει τίποτα που ΔΕΝ έχω δοκιμάσει??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να πάω ο χριστιανός για μπάνιο χτες, αλλά να μην χάσω και το futurama χτες, αφού αν δεν κάνω λάθος, άρχισε να βάζει καινούργια επεισόδια. Οπότε προγραμμάτισα το tuner, με τη δική της εφαρμογή (Pinnacle PCTV vision) να το γράψει το απόγευμα, και έφυγα κατα το μεσημεράκι.. Ίσως η μαλακία ήταν ότι άφησα ανοιχτή την εφαρμογή απο την ώρα που έφυγα, μπορεί να άνοιξαν απο μόνα τους τα XP κανένα process και παίχτηκε μπέρδεμα.. Τέλος πάντων, όταν γυρνάω πάω να βάλω να δω τι έγραψε, και βλέπω ένα αρχείο 2GB (το είχα βάλει να γράφει και σε DivX απευθείας), το οποίο όμως δε μπορώ να το ανοίξω με ΤΙΠΟΤΑ. Το βάζω στο BSPlayer, "can't open file".. Το βάζω στο MV2Player, "can't detect file type" ή κατι παρόμοιο. Το βάζω στο Virtualdub(mod), τα ίδια. Στο Video Fixer, "cannot fix file". Τα ίδια αποτελέσματα και με το Puremotion EditStudio5.. Το βάζω και στο DivFix v1.091 και μου βγάζει "this in not an AVI file" (!!!!!). Ούτε στο Gspot ο φορτώνει.. Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να περισώσω έστω ένα μέρος απο το βίντεο? Δε με ενδιαφέρει να το κρατήσω το βίντεο στη συλλογή μου, απλά να το δω. Εξάλλου είχα βάλει να γράφει πολύ περισσότερη ώρα απο όσο ήταν η εκπομπή. Αφού είναι 2GB πρόγραμμα, δε μπορεί, κάτι υπάρχει εκεί μέσα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...