MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Η ερώτησή μου μπορεί να είναι και βλακεία' αλλά μου έχει κολλήσει απ'το βράδυ, που ο άντρας μου, μου λέει ότι έχω υπερβεί το όριο του 1G στο μήνα (βέβαια ξέχασε ότι μπήκαμε στον επόμενο)! Έχω OnDSL Economy 1000. Τον περασμένο μήνα απ'ότι είδα δεν ξεπέρασα τα 700ΜB σε downloading. Αυτά τα 300 που απομένουν, μεταφέρονται στον επόμενο μήνα;
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Agapiti maria, parolo pou den exo katholou empeiria apo ogkoxreosi...fantazomai oti den to metaferoun (vasika eimai sigouros...alla tespa) pare ena tel ton provider na matheis... Filika panta, den exo katelavei...giati kapoios na parei DSL me ogkoxreosi?? Arxika giati na valei kapoios dsl ama den katevazei...gia na serfarei sto insomnia?? kai mia ISDN kanei mia xara. Den to leo me kakia apla thelo na katalavo to skeptiko sou :)
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Εννοείτε ότι κατεβάζω! Όταν είχα την απλή σύνδεση, δεν με σύμφερε! Για να γλυτώσω κάνα 50άρι απ΄τον OTE αγόραζα και καμιά καρτούλα και κάπως είχα μείωση στο λογαριασμό! Ο τελευταίος μου ήρθε 180 ευρώ με την pstn σύνδεση. Οπότε ...δεν συμφαίρει η DSL;
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ma to thema ksereis poio einai... Ston ote kai ego kai esy plironoume to idio pagio... ekeina ta 24 euro. Etsi den einai? Tora ston provider ego plirono 20 kai esy den ksero posa plironeis 5-10 fantazomai... Kai ego katevazo 2GB ti mera kai esy 1GB to mina... Kai ola auta gia 10 euro diafora... Aksizei????? :)
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δυστυχώς στην περιοχή μου δεν έχουμε πολλές επιλογές (δεν μένω στο κέντρο της πόλης)! Το έψαξα και κατέληξα σε αυτή την σύνδεση!
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 An exeis mplexei me tin ypanaptyksia mas (leksiplastis egina o p*****s:)) pao paso!!! Edo i epistimi sikonei ta xeria psila Ax den tha pao deutschland...tha katevazo me 3 kai me 30 euro kai tha sas koroideuo apo edo mesa!!! :)
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Off-topic: Άλλοι πάνε στα νησιά, εσύ τι τη θες την Γερμανία;
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δεν ξέρω τι θα κάνει στην Γερμανία το παλικάρι, αλλά μιας και είναι καλοκαιράκι, φαντάστηκα ότι θα εννοεί διακοπές κι έγραψα για νησιά!
Japan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 To paidi mallon gia spoudes/douleia paei Germania. An pas kapou diakopes den vazeis dsl... Ektos ki an exeis diko sou spiti, pou kai pali den symferei afou tha einai mono gia kana mina. Kai siga tora pou stis diakopes sou tha kathesai na internetiazesai! Ante na tsekareis kana mail apo kana netcafe. (ektos ki an prokeitai gia epaggelmatikous logous, opote pao paso) Chryssa
Steven Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 To paidi molis teleiose molis teleiose tin Germaniki Sxoli Athinon, edose panellinies tautoxrona pire kai to germaniko apolytirio kai apofasise (eixe apofasisei edo kai kairo) na paei se mia sovari xora me poly sovarotera panepistimia apo oti edo (sygnomi an prosvalo kanena, alla einai i tapeini mou apopsi:)) Stin opoia xora ektos apo ta parapano exei kapoio kai alla proterimata...sygkoinonies, tis alpeis (pao monaxo kai trelainomai gia ski), dsl, kai pollaaaaaaaaa alla:):) edit: eimaste teleios ma teleios off topic!!!
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Συνέχεια του Off-topic: Στην Γερμανία θα προκόψεις αυτό είναι βέβαιο! Φίλος του αδερφού μου, έφυγε για σπουδές και έμεινε γιατί βρήκε αμέσως δουλειά στο αντικείμενο που σπούδασε! Ελλάδα έρχεται μόνο για διακοπούλες και αυτό για λίγο! Στο θέμα μας τώρα: κανείς άλλος γνωρίζει κάτι για την ερώτηση-απορία και ίσως βλακεία, που έγραψα;
zatrikistis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, στο θέμα μας, μεταφορά υπολοίπου ΔΕΝ γίνεται (τι περίμενες από την (π)ΟΤΕΝΕΤ ?!) . Υπο προϋποθέσεις συμφέρει η ογκοχρέωση. Ή καλύτερα συνέφερε... Τώρα νομίζω ότι έχουν πέσει οι τιμές των 256 και δεν πολυλέει... Αν δεν κάνω λάθος η vivodi έχει γύρω στα 14 το μήνα (για το ISP κομμάτι μιλάω) ενώ η netkey της φορθνετ έχει προσφορά με 20Ε 2 μήνες (10 Ε το μήνα είναι καλά νομίζω) ... Τι σχέση έχει το που μένεις? Αν μπορείς να έχεις γραμμή dsl μπορείς να βάλεις όποιον ISP θέλεις ...
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Eίχαμε ρωτήσει τη vivodi για ένα πακετάκι-προσφορά που είχε, αλλά δυστυχώς δεν είχε γραμμές εκτός κέντρου πόλεως! Και μείναμε με την ...χαρά' για να μην πω με τι άλλο μείναμε στο χέρι! :twisted:
zatrikistis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μα για αυτό διευκρίνησα, βιβοντι ως ISP! Να μην πάρεις γραμμή από αυτή μόνο τη σύνδεση ... Πάντως το καλύτερο και φθηνότερο (για ένα δίμηνο και μετά βλέπουμε) είναι στάνταρ η νετkey! Αυτή έχω τώρα ενώ πριν είχα και εγώ το εκονομι 1000 (το οποίο μου σπάσανε τα νεύρα για να μου το κόψουνε ) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.