Προς το περιεχόμενο

Dell Notebooks

Apostolis_VoIP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Solmyr, σχετικά με τον δίσκο ισχύει και στην HP, όπως αναγράφεται στα χαρτιά της, ότι δηλαδή δεν φέρουν καμιά ευθύνη για την απώλεια αρχείων κτλ. Προσωπικά, κρατούσα πάντα ένα αντίγραφο, πχ με το ghost, καλού κακού. Επίσης κάποια στιγμή άλλαξα τον 10άρι δίσκο του με ένα 40άρι οπότε την επόμενη που το έστηλα για επισκευή, απλά έβαλα τον παλιό μέσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμείς πάντως στη δουλειά που πήραμε πολλά DELL laptops και desktops (425) πρίν μερικούς μήνες, χωρίς συμβόλαιο συντήρησης (μόνο με την 3year on-site εγγύηση), τυχόν βλάβες αποκαθίστανται το πολύ την επομένη.

the crow, vaio για να το στέλνεις Βέλγιο για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πάθει ... και να το έχεις πίσω μετά από 1 μήνα.

Dell Latitude D410 τώρα, ενώ έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα Χ300, D810, D800 όλα με άριστες εντυπώσεις ... μόνο το C840 έκανε λίγα νερά ...

Να πώ και εγώ την γνώμη μου . . . .

Dell Latitude d 505 Άπαιχτος, όμορφος,άριστη ποιότητα κατασκευής, service ακόμα δεν χρειάστηκα αλλά με λίγο ψάξιμο έχω ακούσει τα καλύτερα.

και πάνω απ όλα είναι DELL.

Paidia Diakopes telos apo simera kai epistrofi stin mizeria...

Anyway. To elliniko site einai http://www.dell.gr. Apo ekei apilegeis liseis gia idiotes kai stin sinexeia Notebook. Istera o kathenas ftiaxnei tin dikia tou sinthesei.

H Dell edo stin Ellada den fernei olla ta mondela. Auti tin stigmi proothei to Latidute D810(To exo doulepsei stin etaireia pou eimai kai to mixanima einai korifi).

Pantos ftiaxte tin sinthesei pou thelete kai kalo tha itan na epikoinonisete gia na

zitisete kaliteri prosfora an mporei na ginei giati ana periodous bazoun kapoia

promotion for examble Hard Disk, DVD-RW i akoma ka epeksergastes pragma pou simenei oti mporeis na petixeis xamiloterei timi.

To kako pou exei i Dell Hellas einai oti den sou dinei option gia eggiisi kato apo 3 xronia.

Auto kostizei 380 Euro parakalo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...