thanos_ego Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Γεια σας!εχω δει κατι πραγματα που ηθελα να αγορασω απο το stock house του πλαισιο αλλα δεν μπορω να παω γιατι δεν μενω Αθηνα(μενω Σερρες) υπαρχει πιθανοτητα να μου τα στειλουν αν τους τηλ?
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ναι τα φερνουν.. αλλα νομιζω οτι πρεπει να παει σε αλλη κατηγορια..
georgeadams Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Θέλει όμως προσοχή γιατί από τα είδη του stockhouse πολλές φορές λείπουν οι συσκευασίες ή κάποια παρελκόμενα (πχ πριν από 1-2 μήνες είχε στο site κάποιο full tower case σε εξευτελιστική τιμή ΑΛΛΑ του έλειπαν τα πλαϊνά καπάκια χωρίς αυτό να αναφέρεται στο site)...
thanos_ego Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 τσαμπα χαρηκα δεν μου στελνουν τιποτα ειναι μονο για Αθηνα αντε να ψαχνω κανα γνωστο στη Αθηνα να μου τα αγορασει και να μου τα στειλει...
doctorkostis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μονο μητρικες θα βρεις και τιποτα χαλασμενα κουτια,γενικα το stock του πλαισιου ειναι λιγο απατη...Εχει διαφορα στο site και σχεδον τιποτα στο μαγαζι...Οχι τιποτα αλλο,μην τρεχετε και τσαμπα δηλαδη......
redxaris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Mην το λες εχει διαφορα πραγματακια αλλα δεν μενουν λεπτο! εχω δει απο laptop μεχρι κιν και ups και σε χαμηλες τιμες και καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.