The Crow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την εφαρμογή;;Από ότι διάβασα επιτρέπει τον έλεγχο σε επίπεδο hardware των υποσυστημάτων που αποτελούν την πλατφόρμα Centrino.Μπορούμε να ελέγχουμε τη διάρκεια της μπαταρίας και να "κρυώνουμε" το σύστημα(παρεμβαίνοντας στο voltage του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών, CPU Voltage και ATI Controls), να επηρεάζουμε τη συχνότητα του επεξεργαστή(CPU Speed Control) και επίσης να ελέγχουμε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τη θερμοκρασία λειτουργίας και το σκληρό δίσκο καθώς και να μειώσουμε τα επίπεδα θορύβου με το Notebook Fan Control!!!Πολύ καλή εφαρμογή φαίνεται!!!Το link για όσους θέλουν να την κατεβάσουν είναι αυτό: http://www.pbus-167.com/chc.htm#anchor_download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Τι έγινε ρε παιδιά το δοκίμασε κανείς να μας πει τη γνώμη του;;Από ότι βλέπω δεν το διαβάσανε και πάρα πολλοί το topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δεν το έχω δοκιμάσει.Σε 10-15 μέρες που θα έχω το laptop στα χέρια μου θα το δοκιμάσω.Μέχρι τότε,ας γράψει κανείς τις εντυπώσεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nucleuspower Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Το δοκίμασα σήμερα. Πολύ καλό προγραμματάκι! Σου παρέχει πολλές πληροφορίες και το πιο καλό είναι ότι σου δείχνει την τρέχουσα θερμοκρασία του επεξεργαστή και μπορείς να την αλλάξεις κιόλας! Βλέπεις από θερμοκρασίες, μέχρι SMART του σκληρού... Το συνιστώ σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Ποιο εγκατέστησες;Την beta version ή την 1.8.2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 To egkatestisa egw (to beta version) se enan Vaio FS215S. To mono arnitiko oti den upostirizei tis nvidia kartes grafikwn. Kata talla poli oreo programmataki, alla fovame na piraksw kati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Kata talla poli oreo programmataki, alla fovame na piraksw kati Και γω το ίδιο!!Γι' αυτό δεν το έχω εγκαταστήσει ακόμα!:razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 στο Toshiba (M30X-118 το οποίο δυστυχώς δεν έχει sensor για θερμοκρασία CPU) δουλεύει μια χαρά πάντως.. έχω αλλάξει το CPU speed control σε Dynamic switching όταν είμαι σε ρεύμα (δηλαδή παίζει από 600-1700ΜΗz αυτόματα αναλόγως της CPU usage) και σε Battery optimized όταν είμαι σε μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 στο Toshiba (M30X-118 το οποίο δυστυχώς δεν έχει sensor για θερμοκρασία CPU) δουλεύει μια χαρά πάντως.. έχω αλλάξει το CPU speed control σε Dynamic switching όταν είμαι σε ρεύμα (δηλαδή παίζει από 600-1700ΜΗz αυτόματα αναλόγως της CPU usage) και σε Battery optimized όταν είμαι σε μπαταρία. Δηλαδή δε σου έχει δημιουργήσει τίποτα προβλήματα έτσι;;;Ποιες ρυθμίσεις συνιστάς ότι δε θέλουν πείραγμα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 προσωπικά έκανα μόνο την αλλαγή που είπα.. αν έβλεπα και CPU temp μπορεί να το πείραζα περισσότερο.. χμ.. αυτό που δε θα μου άρεσε να πειράξω είναι το CPU Voltage απ'ευθείας.. με το CPU speed control το κάνει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Crow Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 προσωπικά έκανα μόνο την αλλαγή που είπα..αν έβλεπα και CPU temp μπορεί να το πείραζα περισσότερο.. χμ.. αυτό που δε θα μου άρεσε να πειράξω είναι το CPU Voltage απ'ευθείας.. με το CPU speed control το κάνει αυτόματα. Δηλαδή αξίζει να το έχουμε στα laptop μας όσοι έχουμε centrino κατά τη γνώμη σου;Εμένα ο Sony Vaio έχει δικό του πρόγραμμα ελέγχου της CPU και της μπαταρίας.Λέει να βάλω και το Centrino Hardware Control ή να το αφήσω ως έχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δηλαδή αξίζει να το έχουμε στα laptop μας όσοι έχουμε centrino κατά τη γνώμη σου;Εμένα ο Sony Vaio έχει δικό του πρόγραμμα ελέγχου της CPU και της μπαταρίας.Λέει να βάλω και το Centrino Hardware Control ή να το αφήσω ως έχει;; κοίτα εγώ ήθελα κάτι που να μπορώ να ρυθμίσω παραμέτρους και γι'αυτό το διάλεξα και απενεργοποίησα αυτό της Toshiba σε καμία περίπτωση δε θα αφήσεις και τα δύο προγράμματα.. ένα από τα δύο πρέπει να έχει τον έλεγχο. πάντως εγώ με τις ρυθμίσεις που είπα βλέπω τον ανεμιστήρα του laptop μου να παίρνει λιγότερες φορές μπρος άρα έχω μείωση της θερμοκρασίας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.