lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 με αναγκαζεις να ανοιξω θεμα για το ιδιο bug.. μην κλειδωνεις τα θεματα αμεσως! λοιπον για το bug που ελεγα με την αλλαγη του ονοματος θεματος.. αλλες φορες αλλαζει και ο τιτλος απο το section ( του θεματος που αλλαξες τον τιτλο ) και οταν μπαινεις μεσα στο θεμα, και αλλες φορες μονο οταν μπαινεις μεσα στο θεμα.. γιατι;
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ...Έμπαινα έβγαινα και δεν καταλάβαινα τίποτα! ('Διαπλεκόμενοι' κάποτε στο Star)! Πάλι ξανά-μανά το ίδιο θέμα; Δεν κουράστηκες; Άσε δε που στο προηγούμενο που σου κλείδωσε ο paredwse σου σημειώνει με πολύ απλά ελληνικά, πως η αλλαγή τίτλου γίνεται απ'τους moderators! Κι αυτό γίνεται -δική μου απάντηση- ώστε ο τίτλος να ακολουθεί και το κυρίως θέμα! Και δεν είναι bug. Είναι ο μηχανισμός του συστήματος! That's all!
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 ναι, αλλα εγω γιατι τον αλλαξα..; * μαλλον δεν διαβαζεις προσεκτικα αυτα που γραφω.. *
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Ωραία, αφού μπορείς, άλλαξε τον τίτλο αυτού εδώ του topic. Από paredwse cool man κάντο paredwse cool bro'. Για να δούμε...
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 μαλιστα. δεν αλλαξε. τοτε υπαρχουν 2 περιπτωσεις : 1ον) αλλαζει μονο οταν κανω edit σε μικρο χρονικο διαστημα απο την δημιουργια του θεματος. 2ον) αλλαζει μονο σε ορισμενα sections. πχ στην ενοτητα Κινηματογραφος αλλαξα αυτον τον τιτλο απο BLADE Ii σε BLADE II ** μαλλον ισχυει το πρωτο.. ελεγχτε το λιγο και θα δειτε οτι εχω δικιο.. **
Highlander Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Λοιπόν, ο τίτλος του topic αλλάζει ΜΟΝΟ όταν κανείς user δεν έχει δει το topic. Αν έστω και ένας το έχει δει τότε, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Επίσης αν κάνεις edit σε κάποιο post και δεν το έχει δει κανείς δεν σου προσθέτει το " Τελευταία επεξεργασία..." Thats all folks...
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μισό να κάνω μια δοκιμή! Συμπληρωματικά στα προηγούμενα: Μπήκα σε ένα θέμα που άνοιξα σήμερα το πρωί (ADSL) και έκανα τελικά μια μικρή αλλαγή στον τίτλο! Έγινε δεκτή και γράφτηκε και η ώρα της τελευταίας επεξεργασίας. Συμπέρασμα: Είναι καθαρά θέμα του moderator της θεματικής ενότητας που παρακολουθεί, για το αν θα αφήσει το οποιοδήποτε μέλος να κάνει αλλαγή στον τίτλο του θέματος! Κι επειδή κι εγώ είμαι mod σε κάποιο φόρουμ (επιτρέπονται τα γέλια ), στις θεματικές ενότητες που παρακολουθώ, μπορώ να επιλέξω κάποιες ενέργειες που δεν μπορούν να κάνουν τα μέλη! Ευτυχώς βέβαια δεν χρειάστηκε!
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Λοιπόν' date=' ο τίτλος του topic αλλάζει ΜΟΝΟ όταν κανείς user δεν έχει δει το topic.Αν έστω και ένας το έχει δει τότε, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Επίσης αν κάνεις edit σε κάποιο post και δεν το έχει δει κανείς δεν σου προσθέτει το " Τελευταία επεξεργασία..." Thats all folks...[/quote']μαλιστα. κατατοπιστικη απαντηση. αραγε να ειναι bug ή ετσι λειτουργει το συστημα;
MariaTs. Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 lazaross έτσι λειτουργεί ο μηχανισμός του vBulletin! Αν έχω άδικο ας με διορθώσει ο paredwse! :grin:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Λοιπόοοον... 1. Ουσιαστικά, την απάντησή μου την έγραψε ο Highlander - thanks bro. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο - μετά από μακροχρόνια σύσκεψη με το τεχνικό τμήμα του forum, οι εξαίρετοι αυτοί επιστήμονες με διαβεβαίωσαν ότι έτσι έχουν τα πράγματα. 2. α. Η Maria Ts. έχει... άδικο. Δεν είναι θέμα του Moderator του κάθε sub-forum. β. Η Maria Ts. έχει...και δίκιο. Έτσι είναι το σύστημα του vBullentin. Όσο για το topic που άλλαξε τίτλο στο ADSL forum, ας το ξαναδεί. Δεν άλλαξε τίποτις άλλο παρά τον τίτλο του post της - όχι τον τίτλο του thread. 3. Κατά τα άλλα, καλά; 4. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας κι ελπίζουμε τις επόμενες λιγότερο κρίσιμες παρατηρήσεις σας να τις στέλνετε με pm (γιατί μπορεί να νομίζετε ότι είναι bug αλλά δεν συμβαίνει πάντα αυτό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.