Προς το περιεχόμενο

Blade II.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο αναζητηση που εκανα με εκπληξη ειδα οτι δεν υπηρχε θεμα για το BLADE II!!

σημερα το ειδα σε DVD. αυτο που λεγανε για τα sequels, εδω δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση! ειναι εξαιρεση! πολυ καλη δραση, εφφε, σεναριο! ( αν και ηταν πολυ ανατρεπτικο και συναμα εξυπνο!!! )

παντως στην δευτερη ταινια ο BLADE αναγκαζεται να πιει αιμα για να ανακτησει τις δυναμεις του, παρολο που ειχε κανει και ενεσα.

ακουω εντυπωσεις.

Δημοσ.
μετα απο αναζητηση που εκανα με εκπληξη ειδα οτι δεν υπηρχε θεμα για το BLADE II!!

σημερα το ειδα σε DVD. αυτο που λεγανε για τα sequels' date=' εδω δεν ισχυει σε καμμια περιπτωση! ειναι εξαιρεση! πολυ καλη δραση, εφφε, σεναριο! ( αν και ηταν πολυ ανατρεπτικο και συναμα εξυπνο!!! )

παντως στην δευτερη ταινια ο BLADE αναγκαζεται να πιει αιμα για να ανακτησει τις δυναμεις του, παρολο που ειχε κανει και ενεσα.

ακουω εντυπωσεις.[/quote']

Φίλε μου Lazaross το Blade II είναι παλιό που αναφέρεις.

Έχει βγει και το Blade Trinity.

Δημοσ.

Lol. το ξερω οτι βγηκε και το 3. αλλα δεν μπορω να βλεπω και ολες τις ταινιες που βγαινουν! μαθητης ειμαι ακομα..

Δημοσ.

einai kalo kai mou ekane entiposi tin proti fora den leo alla tin deuteri fora pou to eida xenerosa.....

Se sigkrisi me to proto poli kalitero kai pio dinamiko alla tipota parapano apla mia kali tainia tou eidous kata tin gnomi mou

Δημοσ.

Κάποτε (όταν είχε βγει δηλαδή :P) το είχα δει και είχα μετανοιώσει που άφησα να με πείσουν να πάω στο σινεμά. Πραγματικά άθλιο.

Δημοσ.

προσωπικα το θεωρω κατωτερο απο το αυθεντικο.

απλα ακουει στην κλασικη αμερικανικη πατεντα "bigger,better,more".

το 3 παραδοξως μου αρεσε αρκετα.

Δημοσ.

lol!

αφου ξερεις με ποια μορφη το εφαρμοζουν!

πιο πολυ φρου-φρου και αρωματα, κοινως εφε και το σεναριο παει περιπατο!

Δημοσ.

παντως σε εμενα και τους φιλους μου, μας αρεσει το blade! ειναι αντικειμενικη η γνωμη του καθενος! πχ στην αδερφη μου δεν αρεσουν με βρυκολακες! βλεπει μονο κομωδιες και ρομαντικα.. αλλα να μην λετε οτι μερικες ταινιες ειναι χαλια, επειδη δεν ειναι ο τυπος ταινιων που βλεπετε!

πχ ειμαι fun των thriller αλλα η καταρα ειναι απαισια! για τα φιλαρακια δεν μπορω να εχω αποψη, εφοσον δεν ειναι ο τυπος εργων που μου αρεσει...

Δημοσ.

kai ego eimai fan ton thriller alla mou arese den mporo na po oti trelathika i oti to misisa ena kalo ergo sto eidos tou exo dei kai xeirotera opos kai kalitera

apla to parakanen me to snipes poli iperiroas ............

Apopseis einai autes den mporeis na simfoneis me olous auti einai kai i mageia tou forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...