Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ External Hard Disk

christos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα εξωτερικό κουτί (VIPOWER USB 2.0) και τοποθέτησα έναν καινούργιο σκληρό δίσκο.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μου τον αναγνωρίσει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα ούτε Format κ.τ.λ.

Δοκίμασα και με του Drivers που είχε το CD αλλά τίποτα.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Υ.Γ Έχω WinXP GR (SP1)

Δημοσ.

giati den ton formareis prota apo to pc kai meta na ton valeis sto external case?

episis ti xoritikotita exei o diskos sou? mipos einai pano apo 120 gb kai den ton ypostirizei to case?

Δημοσ.
giati den ton formareis prota apo to pc kai meta na ton valeis sto external case?

episis ti xoritikotita exei o diskos sou? mipos einai pano apo 120 gb kai den ton ypostirizei to case?

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό αλλά έχω 2 HD μέσα και δεν μπορώ να βάλλω άλλον.

Ο δίσκος έχει χωρητικότητα 80GB.

Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι δεν το βλέπει επειδή είναι αφορμάριστος..... Προσπάθησε να βρεις κάποιο τρόπο να τον φορμάρεις..... Βγάλε π.χ. έναν από το μηχάνημά σου, βάλε τον καινούργιο μέσα, φορμάρέ τον, και μετά πάλι βάζεις τον παλιό...

Δημοσ.
Και εγώ πιστεύω ότι δεν το βλέπει επειδή είναι αφορμάριστος..... Προσπάθησε να βρεις κάποιο τρόπο να τον φορμάρεις..... Βγάλε π.χ. έναν από το μηχάνημά σου, βάλε τον καινούργιο μέσα, φορμάρέ τον, και μετά πάλι βάζεις τον παλιό...

Φίλε μου και οι 2 είναι ενσωματωμένοι με το λειτουργικό οπότε καταλαβαίνεις δεν γίνεται να αφαιρέσω κάποιον.

Δημοσ.
Φίλε μου και οι 2 είναι ενσωματωμένοι με το λειτουργικό οπότε καταλαβαίνεις δεν γίνεται να αφαιρέσω κάποιον.

Τότε αγγάρεψε κανά φίλο αν δεν την έχει κάνει για καμιά παραλία ;-) , ή το πολύ πολύ πήγαινε σε κανά μαγαζί της γειτονιάς και ζήτα αν μπορεί να σου κάνει την εξυπηρέτηση να τον φορμάρει (από κει που τον πήρες ίσως, αν δεν είναι eshop).....

Δημοσ.
Μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό αλλά έχω 2 HD μέσα και δεν μπορώ να βάλλω άλλον.

Ο δίσκος έχει χωρητικότητα 80GB.

Δεν θυμάμαι κάποια μητρική με μόνο primary ide controller. Αν δεν είσαι η εξαίρεση του κανόνα βάλτον στη θέση κάποιου cd ή dvd.

Όταν λες δεν μπορείς να τον φορμάρεις γιατί δεν στον αναγνωρίζει φαντάζομαι οτι μπήκες απο control panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και δεν τον βλέπεις εκεί?

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι κάποια μητρική με μόνο primary ide controller. Αν δεν είσαι η εξαίρεση του κανόνα βάλτον στη θέση κάποιου cd ή dvd.

Όταν λες δεν μπορείς να τον φορμάρεις γιατί δεν στον αναγνωρίζει φαντάζομαι οτι μπήκες απο control panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management και δεν τον βλέπεις εκεί?

Έχω πάει εκεί που αναφέρεις αλλά τίποτα.

Δημοσ.

pantos kanonika tha eprepe na ton blepei to sistima kai na mporeis na kaneis kai format.toulaxiston ston diko mou kano kanonika.ton exeis sindesei sosta sto case?ise sigouros pos douleuei o diskos?dokimase se kanena allo pc.episis elegxe tis usb sou.

Δημοσ.

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο

Μήπως στις οδηγίες που ήταν στο κουτί αναφέρει αν ο δίσκος πρέπει να είναι master ή slave ή cable sellect ?

Δημοσ.

to thema den einai to format ,prepei prota na ton anagnorisei os mass storage device ,na brei to montelo toy diskou kai meta na ton kanei format ,opos eipa sto proigoumeno post ,bale ton hd san master

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...