Dazed_and_confused Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα p4 στα 3 και συχνά πυκνά μου παρουσιάζει τα εξής 2 πρόβληματα: Τερματισμός λειτουργίας του Firefox και reset του pc (πχ μπήκα στο zoo.gr πριν λίγο και μου το έκανε) Είναι θέμα υπερθέρμανσης? και τι μπορώ να κάνω? Άλλα χαρακτηριστικά 256 mb RAM NVIDIA Geforce 2 MX/mX 400 τα windows βρίσκονται σε ένα αρκετά παλιό δίσκο 10gb
phovos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Τα restarts μπορει να ειναι απο υπερθερμανση επεξεργαστή μεχρι spyware ή και ανεπαρκες τροφοδοτικό... Ποιες ειναι οι θερμοκρασίες σου σε full load και idle? Αν βαράει 60+ τότε μαλλον εκει οφειλεται το restart.Αυτό που μπορεις να κάνεις είναι να καθαρίσεις τη ψυκτρα του επεξεργαστή απο σκόνες, να βάλεις μια καλή θερμοαγωγιμη αλοιφη [π.χ A.S 5 - ceramique],και αν δε πέσουν οι θερμοκρασίες να αγοράσεις μια καλή ψυκτρα για τη cpu Καλου κακου ψαξε το δίσκο για ιούς ,spywares και λοιπες μαμακιες... Αυτα προς το παρόν...και βλέπουμε
billpeppas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Για restarts πρώτα θα έλεγχα την RAM με το memtest.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.