lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 πως μπορω να μαθω τι hardware εχει το Netmod μου; και αν εχει παλιο μπορω να το αναβαθμισω; μηπως εχω Version 2, επειδη και στο cd η ετικετα λεει : Version 2.0 επισης υπαρχει καποιο site για να κατεβασω τους καινουριους drivers; το intracom.gr δεν λειτουργει.. * μηπως θα ηταν καλυτερα αν αγοραζα καποιο αλλο modem για isdn 64; το θελω για να παιζω παιχνιδια.. *
christos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 πως μπορω να μαθω τι hardware εχει το Netmod μου; και αν εχει παλιο μπορω να το αναβαθμισω; μηπως εχω Version 2' date=' επειδη και στο cd η ετικετα λεει : Version 2.0 επισης υπαρχει καποιο site για να κατεβασω τους καινουριους drivers; το intracom.gr δεν λειτουργει.. * μηπως θα ηταν καλυτερα αν αγοραζα καποιο αλλο modem για isdn 64; το θελω για να παιζω παιχνιδια.. *[/quote'] Θα πας Πίνακα Ελέγχου, Επιλογές τηλεφώνου και μόντεμ, ερώτημα μόντεμ, και θα δεις της πληροφορίες που θέλεις. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που δίνει το NetMod το οποίο είναι το (NetMod Configuration Manager) που είναι ποιο αναλυτικό και με διάφορες δυνατότητες. Το Site λειτουργεί κανονικά. http://www.intracom.gr/greek.htm Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο τότε πάρε κάποιο άλλο.
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 μπορει να δουλευει το site, αλλα οχι και τα downloads! Πανε να δεις λιγο.. migel το δευτερο site δεν εχει κατι καινουριο και στο google δεν βρισκω τιποτα.. λοιπον hardware version ειναι η 50, αλλα υπαρχει και η 70. πως θα της παρω;
christos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 μπορει να δουλευει το site' date=' αλλα οχι και τα downloads! Πανε να δεις λιγο.. migel το δευτερο site δεν εχει κατι καινουριο και στο google δεν βρισκω τιποτα.. ρε παιδια χαμος γινεται!! χρειαζομαι αμμεσα την βοηθεια σας! με το hyperterminal παταω ati0/ati3 αλλα δεν το γραφει καν![/quote'] Φίλε μου δουλεύουν κανονικότατα όλα. Μόλις έκανα δοκιμή.
christos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 μπορει να δουλευει το site' date=' αλλα οχι και τα downloads! Πανε να δεις λιγο.. migel το δευτερο site δεν εχει κατι καινουριο και στο google δεν βρισκω τιποτα.. λοιπον hardware version ειναι η 50, αλλα υπαρχει και η 70. πως θα της παρω;[/quote'] Κατέβασε το πρόγραμμα που σου αναφέρω και δεν θα χρειαστείς να κάνεις τέτοιες διαδικασίες.
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 το net mod configuration manager? και τι θα μου προσφερει;
christos1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 το net mod configuration manager? και τι θα μου προσφερει; Με 2 κλικ έχεις κάνει αναβάθμιση στο NetMod χωρείς πολλές διαδικασίες.
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 με usb το εχω συνδεδεμενο. εκανα και την αναβαθμιση σε 3.83. αλλα θα προτιμουσα να ειχα hardware 70. αυτο μονο αν παρω καινουριο netmod σωστα;
Marcos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2005 Αν μάθεις τι καινούργιο έχει το 70 κάνε ένα post. Θα μ' ενδιέφερε. BTW, Update στους USB drivers έκανες; http://www.intracom.gr/helpdesks/netmod/software_drivers/gr_drivers_usb.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.