Προς το περιεχόμενο

Προβλημά με Celleron 1.3 GHz.

varthol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Motherboard GIGABYTE GA-6VTXE-A εβαλα Celleron 1.3 MHz...

και εχει χρονοκαθυστερηση στη επεξεργασια.! Μου ειπαν οτι Υπάρχη ενα σχετικο Patch που λυνη το προβλημα.Γνωριζη κανεις που το κατεβάζω ή

να το εχει κανεις:

περιμένω νέα.......VG On Line.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν καλωσήρθες στο forum :smile:

Σε αυτή τη σελίδα θα βρεις το τελευταίο BIOS για τη motherboard σου το οποίο λογικά θα σου λύσει το πρόβλημα (αν είναι πρόβλημα σωστής αναγνώρισης της CPU από τη motherboard).

8) 8) 8)

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής?

Τρεχοντας ενα προγραμμα Δειχνη οτι δεν κανει τιποτα.Τοσο ωστε να πιστευης

οτι εχει κοληση........και ξαφνικά αρχίζη να λειτουργή,και μετα παλι κολημα....και ξεκολημα.

ΠΧ. Απεγκατασταση ΝΟRΤΟΝ ΑΝΤΙVIRUS 2005 27 MIN. πως.......

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΕ ΕΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PANTA INTERNET SECURITY.

DEN PAEI KAPOY TO MYALLO MOY!!

Δημοσ.

Mou fainetai poly periergo to provlhma pantws kane prosektika Flash sto bios ths motherboard me thn teleftaia ekdosi ths gigabyte kai to tool ths.Alla meta kalou-kakou kane ena back-up ta arxeia sou k kane ena format.An den ginei swsta apegatastash enos Security prog opws Antivirus-firewall mporei na dhmiourghsei provlhmata.P.x kollhmata mou eixe paromoia o ypologisths ,otan apegatesthsa me la8os tropo to Norton Internet Security 2004.Alla koita an einai Enabled sto bios ta:CPU L1&L2 cache.

Δημοσ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΕ ΕΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ PANTA INTERNET SECURITY.

DEN PAEI KAPOY TO MYALLO MOY!!

Εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Κάτι δεν πήγε σωστά εκεί. Το καλύτερο πιστεύω θα ήταν ένα Format και προσεκτική επανεγκατάσταση των Windows από την αρχή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...