Προς το περιεχόμενο

Sms από 2720

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σύνδεση Vodafone a la cart και Vodafone 60. Συμβαίνει το εξής. Ενώ τα κινητά δείχνουν ότι έχουν μέγιστο σήμα σε ανύποπτο χρόνο μου έρχονται μνήματα από το 2720 για χαμένες κλήσεις. Είμαι σίγουρος ότι δεν φταίνε οι συσκευές γιατί έχω δύο διαφορετικές, μία SE και μία Nokia και έχω δοκιμάσει και με άλλες. Γιατί γίνεται αυτό? Δεν μπορεί το δίκτυο να εξυπηρετήσει? Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Δημοσ.

Mou exei symvei kai emena auto.. Einai poly parakseno... Episis to pio spastiko einai oti polles fores milao me kapoion kai stelno kanonika minimata kai parolo pou exo foul sima kai ola einai mia xara en minima den paradidetai tin ora pou to stelno alla 2 ores meta. Auto einai polyyyy spastiko!!! Prepei na exei provlima to diktyo genika...

Δημοσ.

Τους ενημέρωσα και μου είπαν να κάνω το εξής. ##002# και μετά κλήση. Κατόπιν επανεκκίνηση του κινητού. Από ότι είδα αυτό απενεργοποιεί τις προωθήσεις όλων των κλήσεων. Θα δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

μηπως σου ηρθαν μηνυματα για τις κλησεις που σου εκαναν ενω το ειχες κλειστο, ή ενω δεν ειχες σημα; απλως το μηνυμα ηρθε οταν απεκτησες και σημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...