Προς το περιεχόμενο

Πως τρεχω τα image χωρις να τα γραψω σε cd;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να το μετατρέψεις σε iso με το UltraISO και στη συνέχεια να το επεξεργαστείς πολύ εύκολα, π.χ. να του προσθέσεις ένα autorun.inf αρχείο που θα έχει τη μορφή:

[autorun]

OPEN=appname.exe

icon=appicon.ico

Δημοσ.

ta arxeia image den "trexoun" :) :) :) :)

ενα πακέτο ειναι που περιέχει αρχεία. οπως ειναι τα zip.

κανε το mount με το daemon, και βλεπεις τα περιεχομενα.

Tο αν χωράει να το καψεις σε cd δεν θα το κρινεις με βαση το μεγεθος του NRG.

αλλα με το συνολικο μεγεθος των περιεχομένων, και το είδος των περιεχομένων.

πχ. αν ειναι video-cd, μπορει να χωρεσει και 800+ σε απλο cd, γιατι ειναι αλλη μεθοδος εγγραφής.

ενω το NRG, ή το bin μπορει να ειναι αρχειο 700-850 mb, τα data μέσα να ειναι 500-700, και να χωράνε ανετα χωρις overburn και κόλπα.

οποτε,

φοράς το nrg σε eikoniko disko daemon...

βάλε ενα keno cd sto recorder sou (για να διαβασει ο nero τα χαρακτηριστικά του)

τραβάς τα αρχεια σε ενα New nero data cd compilation,

* εδω θα δεις, αν ξεπερνας την κόκκινη γραμμη των 700 mb, δηλ, παμε σε overburn,

ή ξεπερνας και τα 750 οποτε δύσκολα, με κοινά cd. **

αν ακομα αμφιβάλεις,.............

πατας burn,

και ΑΠΟ-επιλεγεις το Write,

και Επλέγεις το Simulate,

να κανει μια δοκιμή, ή να σου βγαλει μηνυμα "δεν χωράμε!!!!"

Δημοσ.

A re paidia se mia koytalia nero pnigeste. ante na sas dwsw ki edw ta fwta moy. loipon opws eipe kai o filos poio panw katevase to ultraiso kai apla aposimpiese to arxeio nrg se ena fakelo sto disko kai meta mporeis na kaneis kai install kai ta panta apo to fakelo poy exeis aposimpiesi to nrg arxeio. toso aplo einai kai to kanate toso diskolo. empasi periptwsi kathe empodio gia kalo. elpizw na se voithisa file. bye.

Δημοσ.

Αν ήταν autorun το image, θα ξεκινούσε κανονικά όπως τα cd. Προφανώς δεν είναι autorun to cd γι αυτό δεν στο τρέχει.

Ακόμα κι αν δεν έχεις το autorun ενεργοποιημένο, με διπλό κλικ πάνω στο drive θα σου έτρεχε.

Φιλικά

Δημοσ.

δοκιμασα και με το Ultra Iso, αλλα δεν γινεται τιποτα..το κανω αποσυμπιεση, αλλα δεν αποσυμπιεζει τιποτα, παρα μονο το ιδιο το Image παλι!! το image δεν το εχω κανει εγω και περιεχει τα office. ( backup ) γινεται κατι εκτος απο burn ή να το σβησω;

Δημοσ.
δοκιμασα και με το Ultra Iso, αλλα δεν γινεται τιποτα..το κανω αποσυμπιεση, αλλα δεν αποσυμπιεζει τιποτα, παρα μονο το ιδιο το Image παλι!! το image δεν το εχω κανει εγω και περιεχει τα office. ( backup ) γινεται κατι εκτος απο burn ή να το σβησω;

file kapoia moufa exeis kanei mallon to image einai broken/corrupted...esy to kanes? to katevases apo kapou? polu duskola na suberiferete etsi kai polyu spania na nai 780 mb ...kapoio lako exei h fava

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...