kazantzidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Katevazeis ta Daemon Tools kai ta kaneis install..
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 ευχαριστω! και κατι αλλο. εχω ενα image που εχει μεγεθος 780 mbs. υπαρχει καποιος τροπος να το γραψω σε cd;
billpeppas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Katevazeis ta Daemon Tools kai ta kaneis install.. Η επιλογή λέγεται Mount Image ps. Lazaross, δεν μου απάντησες στο θέμα σου για τα 5.1 ηχεία
tasos22 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 me to nero image drive...poli pio eukolo...!!!! iparxoune se katastimata germanos cd adeia me 900mb free space nai 900 mb!!!! 100 lepta mousiki...auta tha sou kanoun!!!!!
lazaross Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 τιποτα αλλο για συμπιεση του image; δεν υπαρχουν τετοια cds στην περιοχη μου..
kazantzidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 τιποτα αλλο για συμπιεση του image; δεν υπαρχουν τετοια cds στην περιοχη μου.. Kai na ypirxan mallon 8a eixes provlhma me afta ta cd. De ta diabazoyn ola ta drives ktl ktl.... kairos na pareis ena dvd recorder.. P.S: gia mena einai pio efkolo/kalo to Daemon Tools.
lazaross Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 εχω dvd recorder! αλλα δεν ξοδευω τζαμπα dvds!!
Dj_kourampies Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 μη σε τρομαζει το μεγεθος του image, 99% γραφεται σε 700αρι cd.
dali13gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 80 Mb παραπάνω δεν νομίζω πως θα το χωρέσει το cd ούτε με overburning. Aν δεν θέλεις να το συμπιέσεις ή να το τρέχεις virual drives, θα πρέπει να το γράψεις σε DVD. Φιλικά
Dikemou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2005 dokimase se cd me burn image apo nero opos sou leei kai o kourampies apo pano (haha) 99% tha to grapsei...
lazaross Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 λοιπον το image ειναι απο το Nero και εχει extension nrg. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το τρεχω ουτε με το alcohol ουτε με το Nero! το κανω mount, αλλα απλα μπαινει στον εικονικο δισκο.. δεν το τρεχει οταν παταω κλικ πανω του, παρα μονο ανοιγει νεο παραθυρο οπου και μπαινω εκει που βρισκεται.. δεν υπαρχει τροπος να το κανω autorun;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.