Προς το περιεχόμενο

Είναι το Sony-Ericsson K750i η ιδανική επιλογή????

jimanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσον αφορά το δίλλημα μεταξύ Κ750i και κάποιου Nokia, αυτό που έχω να πω είναι ότι εξαρτάται την χρήση που κάνεις...

Και για να μην παρεξηγηθώ με αυτά που θα πω τονίζω ότι έχω δοκιμάσει και τις 2 εταιρείες.

Αν θέλεις το κινητό σου να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, να έχει καλό μέγεθος, και να κρατάει η μπαταρία του αλλά να μην σε ενδιαφέρουν τα μηνύματα και η ατζέντα, τότε θα πάρεις ανεπιφύλακτα το K750i. Αν όμως χρησιμοποιείς αρκετά τα sms και σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε η ατζέντα του κινητού σου τότε υπάρχει χαώδη διαφορά μεταξύ των 2 εταιρειών... με πρώτη και καλύτερη τη Nokia.

Αλλά σε τελική ανάλυση, εσύ δεν πληρώνεις???

It' s your choice buddy...

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια τι να παρω, NOKIA 6680 η Sony-Ericsson K750i?Μου τη σπαει που το Κ750 δεν υποστηριζει πλατφορμα Symbian.Ειμαι κατοχος Nokia 6600 και το νεο μου κντ δε θελω να κανει τπτ λιγοτερο απο αποψη εφαρμογων κυριως.Τα Ericsson εχουν υποστηριξη απο αποψη τσαμπε software κτλ?

Δημοσ.

μετρημενα στα δακτυλα ειναι οι εφαμογες που δεχονται τα SE. Οποτε για εσενα μονοδρομος το 6680.. ή καλυτερα περιμενε για τα Series N.

Δημοσ.

ελεος; πρωτον ολα αυτα ειναι freeware και της πλακας!!

δευτερον, δεν ειναι ολα apps!! τα περισσοτερα ειναι games.. μην με πατε κοντρα. εχω k700 και ξερω!

Δημοσ.
kai na einai vflive then pirazei boreis polli efkola na pas sto 9volto kai na to vgaloun i na to kaneis w800 akoma kalitera. einai katapliktiko kinitouli to eho peripou 1 mina, to eiha parei me vflive alla to piga sto doctor sto 9volto kai tora einai teleio. einai mikro (shetika me to proigoumeno kinito pou eiha to nokia 7610 pou eitan smartphone) alla den pirazei giati kai na min einai smartphone pistepste me ta kanei ola oti ekane to 7610 kai akoma kalitera. ehei kalitero iho, poli kaliteri kamera etc.... axizei 100%

ki egw eimai arista euxaristhmenos alla gia pes mou kati..posi wra travaei video???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...